Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia - Charty różnej maści, mastify, kaukazy. Ale wkleje jutro bo mnie mój szanowny przegania bo coś mu sie tu /na kompie/ robi.

Posted

Ania GRATULACJE :) Jak sie już zorientowałam świetnie sobie poradziliście :klacz: No to gdzie teraz na kolejną wystawkę :wink: Gizmo stanął na wysokości zadania możesz być dumna z niego 8)

Posted

Anka W Czekamy na zdjęcia :modla:
I może choć jedno twojego golaska w fryzie wystawowym!

OK już się naoglądałam. Wykazałam się niesamowitą inteligencją i poszukałam fotek Gizmo na grzywaczach! :oops: 8)

Posted

Powitać bolończykowatych! :P
Wczoraj był chyba ciężki dzień dla wszystkich - wystawy, małżeńskie kłótnie i takież obowiązki :wink: Ale dzisiaj powinno przejść i można pogadać(?)
Jestem pod wrażeniem występu łysego Dropsika, choć przeczuwałem, że będzie OK, bo na fotkach Gizmol przedstawia się imponująco. Jeszcze raz Anka - gratulacje!!! :klacz: Generalnie pobuszowałem po fotkach ze wszystkich wystaw niedzielnych i muszę przyznać, że grzywacze mają coś w sobie. Tyle, że głaskanie takich cudeniek może sprawiać przyjemność chyba tylko kobiałkom :P :wink:
Karka - tajemnica właściciela lewka z Dobrego Miasta wyjaśniona. :)

Posted

:hand: Hello wszystkim w poniedziałek :D
Tajemnica wyjaśniona potwierdziły się moje przypuszczenia :wink:
Sędzina o którą pytasz na grzywaczach to pani Junikiewicz :wink: na fotkach już ją sobie obejrzałeś 8) nie bój żaby nas może mierzyć nie będzie :lol:
Gizmol prezentował się rzeczywiście elegancko :thumbs:

Posted

Dziękuje wam Wszystkim za tyle ciepłych słów! :lol: Jesteście kochani! Postaram się w tym tygodniu pokazać Benka - chociaż już kudły mu trochę odrosły. Ale jestem zadowolona, bo oczka ma super, już nie ma tych rdzawych wycieków. Pozdrawiam :P

Posted

[quote name='"patulka_. Ale jestem zadowolona, bo oczka ma super, już nie ma tych rdzawych wycieków. Pozdrawiam :P[/quote']

Czy możesz zdradzić jakim sposobem pozbyłaś się tuch zacieków ?
i wycieków :question: :stupid:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Alutka - proszę zwiększyć ilość dioptrii w okularach :P
Patulka pisała już, że pomogło jej (nie jej tylko Benkowi) obcięcie włosków wokół oczek.
Czyżby to było takie proste? No i czy nie zeszpeci psiury?

Posted

:painting: To jest jasne, jak 2x2 jest 4. Jeśli coś drażni oko to łezki
lecą, Ja myślałam o czymś poważniejszym. Bo u mojej bichonki
nie mogę zlikwidować wycieków a w związku z tym wycieków z oczu.
:modla: Ponieważ do kompa doskakuje jak mam chwilkę, to pewne
sprawy mi faktycznie umykają. Przepraszam. :o

Posted

:sweetCyb: Wiem, wiem , ze jesteś żartowniść. I bardzo lubię
ludzi z poczuciem humoru !!!!!
:o Ja już wypróbowałam wszystkich dostępnych lekarstw i nic.
Teraz chcę swoją bichonkę - Balbinkę pokazać w honorach, a wyciąć
można tylko troszeczkę , żeby psa nie zeszpecić co mi sprawy
nie rozwiąże dlatego rozpaczliwie szukam porady. 0X

Posted

Pati czekamy na Benka niecierpliwie :P Znajdź dla nas jeszcze trochę czasu póki go masz :wink:
Problem wycieku z oczek wraca jak bumerang i chyba nie ma na to paskudztwo rady i porady .Co jednym pomoże u innych psiaków nie działa :roll: Ja ostatnio podaję 3x dziennie kropelki do oczu jednej suczce i wyciek jest mniejszy to są antyalergiczne CromoHexal wet mi przepisał.

Posted

Jeszcze raz wszystkim dziękuje. Gizmo spisał się naprawdę wspaniale jak na pierwszy raz, a bałam sie że bedzie sie ciągnąć do innych psów i wyć jakby go ze skóry obdzierali, bo tak zachowuje się na codzień> A tu spokój, pełna powaga, brak większego zainteresowania psami i pełna odwaga, niczego się nie bał.

Tomuś teraz ja Ci powiem - nie bój się, to wszystko dzieje się tak szybko, że nie ma czasu sie zestresować, A jak się widzi innych nowicjuszy, a rozpoznać ich łatwo :lol: to wszystko spływa po człowieku jak po kaczce. Przynajmniej sędzia gdzie byliśmy grzecznie tłumaczył wszystko co robić jak ciemniakom i nie było problemów.

Posted

Widziałam na wystawie pare maltańczyków ale siedziały w klatkach a jak stały to znowu siostra pognała gdzieś z aparatem. Najbardziej podobał mi się jeden futrzak maltańczyk na stoliku. Leżał zupełnie płasko i pani czesała go na boki z przedziałkiem po środku, ale nie mozna było zrobić mu zdjęcia chyba tylko z lotu ptaka bo był taki płaski sama skórka z futerkiem. :lol: :lol:

Posted

[quote name='"Tomek67"']Alutka - proszę zwiększyć ilość dioptrii w okularach :P

Napewno to znacie ale dla przypomnienia .
:popcorn: Mieszkały sobie naprzeciwko w bliskiej odległości dwie
sąsiadki i przez okna czasem sobie plotkowały. :krach: Pewnego dnia
Jankowo mówi do Karlikowej : Karlikowa kupcie se nowe foranki. bo
przez te widać jak figlujecie z Karlikiem. Na to Karlikowa a Wy se
kupcie nowe okulary, bo to nie mój Karlik a Wasz Janek !!!!!! :bigcool:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...