Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tomek! Przecież muszę gdzieś odreagować. :wink: W domu jestem sama na dwóch męciznów :tard:
Alfa1 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Karka napisał(a):a cuś Ty taki przewrażliwiony :question: :wink: Jak każdy chłop :wink:
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Alutka - Ani trochę :wink: Tyle, że ja pytałem o wianek naczerepny :lol: Eklerek - teraz rozumiem, ja jestem sam, a wokół mnie same baby :wink:
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :shock: Agnieszko P E D Z do dobrego Weta, a nawet do dwoch Mierzyłaś temperaturę ? Przyczyny mogą być rózne , Nie zwlekaj ! :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :morning: Widzisz rodzyneczko nasza jakie masz powodzenie? Powinieneś być dumny !! :bigcool: Szkoda, że Ci chodziło o wianek naczepny a już miałam cichą nadzieję. :lol: :) :wink: :cry: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Dumny jestem jak z podniesionym pióropuszem :lol: , aż czasami zapowietrzam się z wrażenia, po Waszych postach :sweetCyb: , wytrzeszcz oczu mam taki, że cieknie kryształ z monitora po zderzeniu z nimi :shocked!: , a zajady regularnie pękają mi ze śmiechu :megagrin:
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Dumny jestem jak z podniesionym pióropuszem naprawdę :wink: :lol: :lol: :lol:
Alfa1 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tomek67 napisał(a): a zajady regularnie pękają mi ze śmiechu :megagrin: Ja mam żel na zajady,może Ci podeślę :cry:
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Dzięki Ci, Samarytanko za troskę, ale najczęściej wystarczy wzrok małżonki i zajady zaskorupiają się natentychmiast :lol: :wink:
Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Wiadomo już od kiedy i do kiedy można zgłaszać psiaki na wystawę do Bielska? Na stronce nic nie mają :evil: Jeśli Eklerkowi spodoba się pierwsza w życiu wystawa to może do B-B też się przejedziemy? W końcu blisko mamy, co nie? :wink:
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Chodzi Ci o wystawę w Ustroniu? Pierwszy termin - 10 maja, II termin - 5 czerwca.
Alfa1 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Jest to bardzo ładny teren,a i b. blisko płynie rzeka Wisła,więc jak pogoda dopisze to i można resztę dnia spędzić nad rzeką,piękny jest nasz region. :lol:
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 a to już pierwszy termin zgłoszeń minął :hmmmm: ale jestem niezorientowana w temacie :-? Eklersik przyjeżdżajcie a jakże :) bolonki tez zapraszam :wink:
Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tak chodziło mi o Ustroń organizowany przez Bielsko :wink: Dzięki za info. Skoro jest tam tak pięknie to jedziemy :lol: Kusi mnie perspektywa pomoczenia nóżek w Wiśle!
Alfa1 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Jak się trafi sędzia,który wymaga biegania po ringu tak z dziesięć rundek,to moczenie nóżek przynosi ulgę,oj przynosi :(
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Co jeszcze można zamoczyć :question: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :laola: Trzeba się umieć znaleść w każdej sytuacji, z poczuciem humoru łatwiej znosić troski dnia codziennego. :cool1: :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Oj święta prawda Alutka...ważne tylko to jest - tak moczyć, żeby nie umoczyc :lol: My niedługo będziemy moczyć co sie da w sztucznym jeziorze w Międzybrodziu Bialskim, mam nadzieję, ze samochód nam do tej pory zdołają wyklepać, bo podróż PKS byłaby dla Pusiątka nieco uciążliwa zapewne
AnkaW Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Dzięki Ci, Samarytanko za troskę, ale najczęściej wystarczy wzrok małżonki i zajady zaskorupiają się natentychmiast :lol: :wink: :cunao: :cunao: :cunao:
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :hmmmm: Agnieszko koniecznie zaczekaj aż Ci ten samochód wyklepią. Lepiej jechać wyklepanym niż rozklekotanym ( autobusem ). lepiej dla pieska no i dla Was oczywiście, :Fade-col: Pogoda ma być ładniejsza i cieplej. Zyczymy udanego wypoczynku. Bedziesz miała dostęp do kompa, będzie Cie brakować :user: więc się odezwij ! :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Gosia - jak to gdzie jesteś??? U siebie wśród kudłatych, zmierzwionych, skołtunionych, zakręconych, nieuczesanych i kudłatych, ale łysiejących potylicznie (a może oddoopicznie, :wink: pardon Karka :calus: ) oraz różnej maści psiurowatych. :loveu: Moja uwaga dotyczyła oczywiście futeralika ogonkowego Eklerka :wink: Alutka - otóż to, trza się umieć znaleźć, jak powiedział papier toaletowy. :lol: A gdzie tak powiedział, to już nie powiem, pozostanę przy wersji soft :wink:
Recommended Posts