Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alutka - Ani trochę :wink: Tyle, że ja pytałem o wianek naczerepny :lol:
Eklerek - teraz rozumiem, ja jestem sam, a wokół mnie same baby :wink:

Posted

:shock: Agnieszko P E D Z do dobrego Weta, a nawet do dwoch
Mierzyłaś temperaturę ? Przyczyny mogą być rózne , Nie zwlekaj !

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

:morning: Widzisz rodzyneczko nasza jakie masz powodzenie?
Powinieneś być dumny !! :bigcool:
Szkoda, że Ci chodziło o wianek naczepny a już miałam cichą nadzieję.
:lol: :) :wink: :cry:

Posted

Dumny jestem jak z podniesionym pióropuszem :lol: , aż czasami zapowietrzam się z wrażenia, po Waszych postach :sweetCyb: , wytrzeszcz oczu mam taki, że cieknie kryształ z monitora po zderzeniu z nimi :shocked!: , a zajady regularnie pękają mi ze śmiechu :megagrin:

Posted

Wiadomo już od kiedy i do kiedy można zgłaszać psiaki na wystawę do Bielska? Na stronce nic nie mają :evil:
Jeśli Eklerkowi spodoba się pierwsza w życiu wystawa to może do B-B też się przejedziemy? W końcu blisko mamy, co nie? :wink:

Posted

Jest to bardzo ładny teren,a i b. blisko płynie rzeka Wisła,więc jak pogoda dopisze to i można resztę dnia spędzić nad rzeką,piękny jest nasz region. :lol:

Posted

a to już pierwszy termin zgłoszeń minął :hmmmm: ale jestem niezorientowana w temacie :-?
Eklersik przyjeżdżajcie a jakże :) bolonki tez zapraszam :wink:

Posted

Tak chodziło mi o Ustroń organizowany przez Bielsko :wink: Dzięki za info. Skoro jest tam tak pięknie to jedziemy :lol: Kusi mnie perspektywa pomoczenia nóżek w Wiśle!

Posted

Jak się trafi sędzia,który wymaga biegania po ringu tak z dziesięć rundek,to moczenie nóżek przynosi ulgę,oj przynosi :(

Posted

:laola:

Trzeba się umieć znaleść w każdej sytuacji, z poczuciem humoru
łatwiej znosić troski dnia codziennego. :cool1:

Posted

Oj święta prawda Alutka...ważne tylko to jest - tak moczyć, żeby nie umoczyc :lol:
My niedługo będziemy moczyć co sie da w sztucznym jeziorze w Międzybrodziu Bialskim, mam nadzieję, ze samochód nam do tej pory zdołają wyklepać, bo podróż PKS byłaby dla Pusiątka nieco uciążliwa zapewne

Posted

Tomek67 napisał(a):
Dzięki Ci, Samarytanko za troskę, ale najczęściej wystarczy wzrok małżonki i zajady zaskorupiają się natentychmiast :lol: :wink:

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

:hmmmm: Agnieszko koniecznie zaczekaj aż Ci ten samochód wyklepią.
Lepiej jechać wyklepanym niż rozklekotanym ( autobusem ).
lepiej dla pieska no i dla Was oczywiście, :Fade-col: Pogoda ma być
ładniejsza i cieplej. Zyczymy udanego wypoczynku. Bedziesz miała
dostęp do kompa, będzie Cie brakować :user: więc się odezwij !

Posted

Gosia - jak to gdzie jesteś??? U siebie wśród kudłatych, zmierzwionych, skołtunionych, zakręconych, nieuczesanych i kudłatych, ale łysiejących potylicznie (a może oddoopicznie, :wink: pardon Karka :calus: ) oraz różnej maści psiurowatych. :loveu:
Moja uwaga dotyczyła oczywiście futeralika ogonkowego Eklerka :wink:
Alutka - otóż to, trza się umieć znaleźć, jak powiedział papier toaletowy. :lol: A gdzie tak powiedział, to już nie powiem, pozostanę przy wersji soft :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...