Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 I koniecznie pokaż nam Benka w tej fryzurze :) Ostatnio Agnieszka zastanawiała się jak przyciąć Pusię być może Benek byłby jej natchnieniem :roll:
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Patulka - congratulations :P :baby: :multi: Karka - mówisz poważnie? :( Może coś napiszesz na pw? Już mi pęciny dygocą :nerwy:
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :oops: Karka ! nie wiem jak mam Cię przeprosić, że przeoczyłam ważne Swięto, bo urodzinki przed 4 miesiącami Twoich uroczych bąbelków. :Fade-col: Możesz mnie ukarać czekam na wyrok . :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Zyczę Im najlepszych Pańciów, żeby przez całe życie były szczęśliwe cieszyły się znakomitym zdrowiem i odnosiły najwyższe sukcesy W Y S T A W O W E !!!!!!!! :BIG: :tort: :laola: :D dobrego nigdy za wiele
Gosia_z_Luką Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ale rewelacje mnie tu zastały :D Patulka :multi: :thumbs: - dużo zdrówka, spokoju i pociechy z dzidziusia :D :angel: I żeby Benek ślicznie się nim opiekował :D Karka - :tort: :new-bday: 100 lat dla maluchów!!! Samych sukcesów i radości i zdrówka przede wszystkim!!!! :smilecol: Eclairs - :new-bday: :tort: całuski dla Eklersika - półroczniaka :D Żeby był grzeczny i nie buntował się przed noszeniem futerału na ogonek :wink: :lol: :mdrmed: A na setną stronę nie udało mi się załapać... :cry: :onfire:
Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 patulka_ibenek napisał(a): Jesteście super i postaram się zaglądać częściej :D ! Ale narazie jak wracam z pracy to najchętniej wskakuję do łóżka i zasypiam. Benul uwielbia dzieci także chyba bardzo pokocha dzidziusia. Patulka ma 100% racji! Jesteście super hiper. Niedawno zauważyłam, że częściej bywam na ozdobnych niż terierkach :o Panuje tu taka ciepła przyjazna atmosferka. Jak myślicie? Jeśli zawiążę Eklerkowi ładną czerwoną kokardkę albo założę krawacik, to też będzie ozdobny? Patulka fajnie cię (was :wink: ) poznać!
Agnieszka76 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Paulinka, gratulace najserdeczniejsze! :D Życzę super samopoczucie oraz pociechy z Pociechy! :D Elcarsik- sto latek! No to rosną nam maluchy...Pusia za 2 dni kończy 8 miesięcy. To juz duża pannica.. Dzięki za propozycje pokrowca- Pusa ma ortalion, póki co nie ma natomista (odpukać :-? ) przeziebionego pęcherza. Własnie mi Pankowiec oznajmił, ze nie mógł wcisnąć do gardła małej syropu...że też psiak nie łapie, ze jej to pomaga. Czasem myśłe, ze może my się nią źle zajmujemy, ze ona tak choruje, ale to chyba ten typ tak ma i juz :(
Agnieszka76 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 O.........Partycja, nie Paulika...przepraszam, nie gniewaj sie za pomylenie imion..klikam potajemnie z pracy i to dlatego... :oops: Ale mi głupio
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :calus: Zyczymy dzidziusiowi, zeby rósł zdrowo, i był piekny i bogaty :baby: obu kochał florę i faunę i zasilił w przyszłości szeregi dogomaniaków i aby kynologia była Jego hobbi. :sweetCyb: P. s czerwona kokardka konieczna ! :multi: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :lol: Agnieszko powiedz Pankowcowi, żeby nabrał do strzykawki { (oczywiście bez igły ) odpowiednią ilość syropu i z boku pyszczka wolno wtłaczał lekarstwo. Nic na siłe, bo pies może się zaksztusić. :D dobrego nigdy za wiele
Agnieszka76 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Alutka, ona na widok strzykawki wieje gdzie pieprz rosnie A na powąznie- własnie w ten sposób jej podajemy, ale ona tego nienawidzi serdecznie...i wierzga. Aż trudno uwierzyć, ile ona ma siły. Na weterynarii mnie strasża, ze charczenie Pusi moze sie brać z ...zapadanie sie tchawicy. I teraz mam dylemat..czy czekac , bo mzoe to przeziębienie, czy od razu jechać do weta,,,,,ale znajac naszego weta to od razu albo da antybiotyki, alebo poleci zabieg...a moim zdaniem antybiotyk pzy każdej okazji to lekka przesada..chyba musze poradzić sie 2 wetów :-?
orsini Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Tomek67']Na doopelkach jest Miss Pudla, to my sobie zafundujemy księżniczkę bolońską Izabelę. :P Czekamy na wyrazy zachwytu! :B-fly: aaaaa Ty o tym pisales:(((a ja myslalam, ze masz jakiegos ladnego pieska z wlasnej hodowli......
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 http://www.zkwp.opole.pl/opole2005fci9/BISweteran.jpg To dla Alutki przedewszystkim :P A dla przypomnienia i dla tych co nie wiedzą to pudelek toy Alutki Uncja Bielska Elita -BIS Weteran Klubowej Wystawy Psów do Towarzystwa Opole '05 8)
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Gratulujemy :klacz: A Alutka to ta z wiankiem, czy ta co klęczy? :wink: :lol:
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Alutka myślę ,że tę fotkę warto ściągnąć sobie na pamiątkę do archiwum :D I życzę kolejnych podobnych :P
Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 A już się obawiałam, czy nasza Alutka to aby przypadkiem nie facet! :smhair2:
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :oops: Dziękuję Karinko. Szkoda tylko że zdjęcie było robione w momencie ustawiania a nie ciut póżniej, Myślę, że byłoby korzystniej, ( Czy już mi wybaczyłaś ja dalej czekam na surowy wymiar kary ) :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Nie, nie nasza Alutka to pani :D A Twój Eklersik jest jak najbardziej ozdobny nawet bez kokardy i krawata :wink:
Karka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 E Alutka ja wybaczam wszystkim miękkie serce mam z natury :wink: A w tym wypadku nie ma co wybaczać 8) Ważne ,że wogóle taka fotka jest :)
Eclairs Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Po wystawie mu doopkę ogolę i będę mówić, że to wyrośnięty lewek :wink:
Tomek67 Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Znowu znęty nad męskim gatunkiem, Eklerek :evil: Co ta psina musi znosić :-?
Alutka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 :buzi: Bardzo Wam Kochani dziękuję za gratulacje oczywiście pójdzie do albumu ( takie jakie jest - trudno ). To wystawiał mój małzonek , a ja daaaaaaawno już wianka nie mam. :placz: Jesteś mocno rozczarowany ? :o :D dobrego nie za wiele
Recommended Posts