Agnieszka76 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 o..mokra trawa to najfajniejsza rzezc pod słońcem..a że potem Pańcia i Pankowiec drżą, zeby nie było zapalenia pęcherza- to juz nieważne..Pusia lezy chora i se,,zastanawiam sie, czy wychodzić z nią jeszcze na siuiu,,była o 18 30, wyjdę z nią o 6 rano..moze dać jej dojść do siebie, najwyżej zsiak sie w domu, jak myslicie?
Alfa1 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jasne niech teraz w ciepełku śpi,a siusiu na szmatkę :fadein:
Agnieszka76 Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Tak zrobimy, dzięki za poparcie :D to chyba nie będzie krok w ty w edukacji pieska..nie nabrudziął w domu od niepamiętnych czasów..
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Karka napisał(a):No to działamy :user: a własnie dziś moje bąki skończyły rowno 5 miesięcy :D Taaak, dzisiaj u nas też jest bardzo ważny dzień. Eklersik skończył pół roczku! :BIG: Właśnie pokazałam nasz topik mężusiowi. Popłakał się ze śmiechu. Powiedział, że jesteśmy bandą prawdziwych zakreńceńców i że wszyscy jesteście przegoście/przegościówy :D
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :ghost_2: Na desz też jest rada. Trzeba im poszyć ubranka ortalionowe tak jak chodzą yorki.! :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Czyli mamy Eclairs :baby: prawie w tym samym wieku :wink: Podziękuj mężusiowi za miłe słowa 8) teraz pewnie sam będzie tu zaglądał w tajemnicy przed Tobą :wink: Agnieszka zdrówka Pusi życzę :fadein: pechowa dziewczyna ale może z tego wyrośnie albo będzie już taka delikatna istotka .Jak u ludzi różnie to bywa.Może warto jej zakładać jej ortalionowe ubranko w deszczowe dni jesli ma skłonności do przeziębień.
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :n00b: Agnieszko przeciwko zapaleniu pęcherza polecam futeralik { czytaj kolka stron wstecz ). Myślę, że można opatentować :santagrin : oczywiście za zezwoleniem projektanta i wynalazcy. :Fade-col: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Dla Eklersika :new-bday: :tort: :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 W imieniu Eklersika dziękuję za życzonka :B-fly: Karka: mężuś jest zachwycony twoimi szczeniorkami. Zaczynam kuć żelazo póki gorące! :D A co do pęcherzyka Pusi to mam świetny pomysł. Podrzucę babci na weekend Monusię. Powiem, że na spacerkach przeziębia sobie pęcherzyk i ... zobaczymy co babcia usztrykuje :wink: A potem już tylko przesyłka dla Agnieszki!
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :multi: No to mamy małą ale podwójną imprezkę wybiła S E T N A STRONA :BIG: Eklerek popatrz ile masz szczęścia trafiłeś na 100 stronke oby Ci się tak przez cały zywotek darzyło :beerchug: :buzi: :D dobrego nie za wiele
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No, to kudłate (i semi-kudłate :wink: ) - 100 lat na 100 stron. :drinking: :new-bday: :bday: :BIG: :popcorn: :buzi: :beerchug: :multi: :klacz: :loveu: :laola: :tort: :thumbs: :ylsuper:
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Szczęście to my dzisiaj mamy! Dostaliśmy nawet drugą łapkę! Alutka jak się postarasz to ty też dzisiaj łapkę dostaniesz :lol: I będzie kolejny powód do imprezki. Zapiszmy sobie te wszystkie powody i przypomnijmy w Bytomiu :beerchug: :drinking: A potem Tomek nas do domów porozwozi swoją srebrną Toyką :wink:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No, jeszcze coś! :motz: Że niby mam o suchym pysku siedzieć?! :madgo: O żesz Wy orzeszki! :grab: :clown:
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Tomek nie gniewaj się! Postawimy ci :drink_2: żebyś nam nie usechł :wink:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Taaa... ślicznie Ci dziękuję. Jeszcze o ptysiu zapomniałaś :eviltong:
Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No to Eclairs kuj póki gorące żelazo twój Eklerek miałby świetnego kumpla do zabawy :wink: Tomek nie możesz odmówić :wink: :D
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Tomek jest już plan sędziowania na Bytom. Wystawiasz się pierwszy na ringu VII. Trochę póżniej na tym samym ringu Karka. A ja w międzyczasie na ringu ... no którym? XIII :D
Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A jaki sędzia ? Skąd to wiesz wszystko? No Tomek ma super przyjedzie 5 minut i zaraz pojedzie :lol: albo zostanie i bedzie miał czas na poznanie nas wszystkich :D Dobra odwołuję pytanie bo już sprawdziłam , oczywiście jak zawsze zaszły zmiany :evil: hmm Tomek przygotuj się na wszystko przy tej sędzinie :-?
patulka_ibenek Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Hej! Hej! witam Wszystkich! Rany, ale mam duże zaległości. Długo się nie odzywałam, bo dowiedziałam się, że zostanę mamusią :lol: Benek będzie miał towarzystwo. Chyba coś czuje, bo się do mnie przytula i jest bardzo opiekuńczy, oczywiście wykluczając specarki, bo wtedy w głowie mu pieski, a szczególnie suczki :wink: Pozdrawiam - Patrycja i Benek i Ktosik (hihihi)
Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :BIG: :laola: dla Mamy !Gratulacje ogromne! A ja już się zastanawiałam dlaczego przestałaś do na zaglądać jak tu takie fajne towarzystwo :D :wink: Benkowi pewnie przypadnie do gustu towarzystwo maleństwa i bedzie swietnym kompanem dla dzidziusia .Zagladaj do nas częściej :D Pogłaskanie dla Benka
patulka_ibenek Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Dzięki Karka! Jesteście super i postaram się zaglądać częściej :D ! Ale narazie jak wracam z pracy to najchętniej wskakuję do łóżka i zasypiam. Benul uwielbia dzieci także chyba bardzo pokocha dzidziusia. Muszę kurcze w końcu wkleić jakieś jego fotki, bo przecież nie wiecie dalej jak wygląda bolończyk z krótką sierścią :wink: Wypada też nadrobić czytanie wątku, ojejeje, ale się zapuściłam. :roll: Uśmiech i merdanie ogonkiem od Benka dla Wszystkich!
Karka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Jasne masz prawo teraz spać i spać bo potem to braknie Ci trochę tego snu :wink: Kilka lewków odemnie bedących z dzidziusiami świetnie opiekowało się :baby: Jeden jak mowili państwo sypiał w pokoiku z synkiem a gdy maluch się obudził przybiegał po rodziców 8) inna suczka musiała jeździć w wózku z maleństwem na tej dolnej półce sobie siedziała i pilnowała dzidzi :fadein: i tak można by było tu jeszcze pisać i pisać. A skoro Benek lubi dzieci to nie powinno byc problemu z przyjeciem dzidziusia :fadein:
Recommended Posts