Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :sleep2: No jak się ma taki futeralik to nic tylko spać wnocy można, :evil_lol: Dobra dobra już się nie tłumacz :buzi: :D dobrego nigdy za wiele
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Rozkoszny mamlas :angel: Jak tylko dorwę plan sędziowania na Bytom, to sobie wszystko tak poukładam, żeby móc choć w przelocie przytulić śliczną dziewczynkę :baby: Jeśli pozwolisz oczywiście :wink:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Pozwolimy przytulić. Tylko chodzi Ci o suńkę, czy o właściciela? :wink:
Gosia_z_Luką Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Tomek - a jesteś śliczną dziewczynką?? :wink: :lol: Eclairs - oplułam monitor i wszystko wokół :lol: :lol: :lol: Futerał świetny! :lol: :B-fly: Tomek - Carmen słodka, mały aniołeczek :angel: :angel: :angel: Na drugiej fotce ma minę jak prawdziwy bolończyk-psot destruktor 8) :evillaug: ps. przypomnijcie proszę, kiedy są te wystawy, na których będzie Carmen i lewki Karki, bo jam zapomniałam kiedy kciuki trzymać :oops:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Nie jestem dziewczynką, ale poprzytulać to się mogę :wink: Ale śliczny jak najbardziej jestem :wink: Poważnie - zezłościła (i zmobilizowała) mnie Anka Wu więc na szybkiego kilka chaotycznych zdjęć. Sunia nie wykąpana i jest śnieżnobiała w rzeczywistości i nie ma takich zmiodowaceń jak na fotkach. Ale Eklerek przebija wszystko ze swoim(?) pokrowcem :lol:
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Tomek! Jeśli uważasz się za śliczną dziewczynkę i do tego :baby: , to nie ma problemu przytulę cię z największą przyjemnością :wink: Gosia z Luką: Na początek kciuki trzymaj 22 maja! Wystawiać się będą lewki Karki, bolonka Tomka a na dokładkę zadebiutuje mój Eklersik!
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Zapomniałem Gosia - wystawa jest 22 maja w Bytomiu :P
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :thumbs: A za nas nikt nie będzie kciuków trzymał ? Pewnie nieżle podpadłam ! My też jedziemy do Bytomia. :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :hand: i N A W Z A J E M !!!!! :D dobrego nigdy za wiele
Gosia_z_Luką Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alutka :lol: Oczywiście, że za wszystkich trzymamy mmmmocno kciuki :D :D :D
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alutka! a dlaczego miałaś podpaść? :wink: Będziemy trzymać. :D Po prostu zapomniałam cię wymienić, to nie była zemsta :wink:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Na doopelkach jest Miss Pudla, to my sobie zafundujemy księżniczkę bolońską Izabelę. :P Czekamy na wyrazy zachwytu! :B-fly:
Alfa1 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Bardzo ładna panienka z Izabelli Bolońskiej,wszystkie Izy są ładne, :hmmmm: może uroda przypisana jest do imienia,a może zadziałały geny rodziców :lol: Pewno tatuś się odezwie,że to po nim :wink:
Eclairs Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Teraz to już wiadomo po kim Carmen jest taka słodka! No przecież nie po panu :wink:
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Od Izy słodszy nie jestem, to fakt, ale bardzo się z tego powodu cieszę :P Natomiast Carmen ma po mnie...hm, co może mieć... inteligencję ma(!!!!) oczywiście. :wink: Przynajmniej na razie. :lol: Dziękujemy Eklerku :P
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :gent: C O N G R A T U L A T I O N :angel: Księżniczka jest piękna. Książęta patrzą na schody i wypatrują pewnie bucika. :iloveyou: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Dziękujemy, Alutka :P A księciunie przeróżne i takież księżniczki tabunami przeganiają się po naszych schodach i buciki raczej gubią, a wypatrywać i ubierać ich nie raczą :wink: A że schody są konstrukcyjnie, sprężynujące delikatnie, to przebieżki urządzają sobie z radością, badając punkt krytyczny amplitudy. :P Ku przerażaniu i gwałtownym reakcjom małżonki :lol: :wink:
Alutka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 :roll: Nie dziw się książęta nie mają w zwyczaju same buciki ubierać. I nie dziw się, że " badają punkt krytyczny amplitudy " może trzeba będzie amplifikować ? :hmmmm: :D dobrego nigdy za wiele
Recommended Posts