AnkaW Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Kto mi powie dlaczego przy mnie świeci się zielona żarówka u innych szara a jeszcze inni nie maja wcale? :oops:
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wielkie dzięki :buzi: ja czegoś takiego nie widziałam :oops: A to Twój psiak to młodzieniaszek jeszcze :) a ja myślałam że ma więcej i tylko dopiero teraz zdecydowałaś się go pokazać 8) Wogóle mało grzywaczy jakoś :roll:
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No to ja Ci powiem :) zielona- jesteś aktywna na forum szara - nie ma Cię brak żarówki - tajnos agentos :bigcool: ukryci dogomaniacy :wink: możesz sobie taką opcje włączyć w swoim profilu
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 a kliknij sobie na żarówkę to zobaczysz kto gdzie jest i co przegląda:wink:
AnkaW Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :o faktycznie - no to sie dzisiaj czegos tez nauczyłam dzięki :P
Alutka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 :n00b: Ja też . Dziękuję. :angel: :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Oglądnęliśmy! :P Bolonecki oczywiście bezapelacyjne :ylsuper: ! Lajanek księciunio - a jakże. :B-fly: Iza stwierdziła, że lajanki to są hawańczyki z gołą pupą :lmaa: . :wink: Ale jednak piski największe wywołałem jak weszliśmy na stronkę lalek My Scene. Nie odkleiła sie gówniara przez dwie godziny, a nos mało jej nie wlazł do monitora. :evil: Karka - przeczytaj na dogsach, w dziale wystawy, topik o wystawie w Ustroniu - opisałem tam bardzo rzadką rasę psa :sweetCyb: :roflt: i chyba wszystkich zatkało i szukają po encyklopediach. Może Ty się poznasz? :wink:
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Tomek nie wiem coś to opisał :o może jutro przeczytam jeszcze raz jak będę miała jaśniejszy umysł :roll: To jakaś co najmniej dziwna zagadka :-? A Izuni to wybaczam te hawańczyki z gołą pupą :wink: prawo wieku :D
Tomek67 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 No przecież jaja sobie zrobiłem :lol: :wink: No, ale jakby taki pies był, to chciałbym go mieć. :P :wink:
AnkaW Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Tomcio sie nudzi? A z córcią i psiną na spacerek wynocha a nie żarty sobie stroić.
Alutka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 :smilecol: Tomku teraz jest miesiąc maj a nie 1 kwiecień ! :splat: :D Dobrego nigdy za wiele
Alutka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 :peace: No widzisz Tomku co nabroiłeś ? Karka sie obraziła :pissed: i gdzieś się zaszyła, zamiast być z nami :sg168: Co teraz wymyślisz ? No co ???? :D dobrego nigdy za wiele
Tomek67 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Co niby nabroiłem??? :niewiem: Karka pewnie była na wyjeździe, albo znowu zabrakło jej prądu. Dzisiaj z pewnością się pojawi. :D
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Tomek ja Ci dam zabrakło prądu Pojawię się ale później 8)
Tomek67 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Karka - przeglądałem katalog przedwystawowy z Dobrego Miasta i znalazłem 1 lewka!!! Nazywa się toto Waikiki Winner Extra Namelev. Starocerkiewny czy Fin? Przeglądnąłem zresztą kilka dostępnych katalogów i lewków zero. Podobnie bolończyków. :(
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Co się dziwisz Tomku przecież mamy psy ras rzadkich :wink: więc na wystawach tylko bywają od czasu do czasu jakieś osobniki 8) Co do lewka to jest produkcji czeskiej i o ile dobrze pamiętam to suczka , która ma wspólnego ojca z moimi szczeniakami .Teraz musze rozgryźć czy jest w rekach niemieckich w ramach rozliczenia za krycie czy też być może w polskich :o i o tym nic niewiem :roll: bo nie sądzę by czesi wybrali się na tak daleką wystawę .Coś mi zaczyna chodzić po głowie :hmmmm: muszę się dowiedzieć czy nie jest przypadkiem zarejestrowana w olsztyńskim oddziale jesli tak to już wiem u kogo jest :-? Pozostanie mi jeszcze czekanie aż dogomaniacy wrócą z tej wystawy i wtedy dowiem się już na 100% gdzie mała/y lewek/ka mieszka. Dzięki za info :P
Tomek67 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No, wreszcie! :multi: Myślałem, że wszystkim prądu zabrakło :lol: . Dobrze, że chociaż u Ciebie po awarii :P . Ale reszta? Już chyba czas popaciorkowy? :question: A może to sezon na komunistów tak przetrzebił forum? :hmmmm: No, to będziesz mieć Karinko konkurencję, ale to wzmacnia! :klacz: Anka - widziałem ostatnie zdjęcia Twojego nudysty. Strasznie wielki bydłoń :shocked!: :eek2: !!! Ja bym zaryzykował i zgłosił go jako komondora do klasy weteranów (wiadomo dlaczego - łysy) :wink: :lol: . Masz jakiś megatransporter? :wink:
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Mnie konkurencja Tomku nie przeraża tylko mobilizuje :wink: Dobrze ,że cuś się rusza w temacie ale by się nie skończyło na szybkich ocenach hodowlanych i produkcji szczeniaków zaraz :wink: Wszystkich gdzieś wymiotło bądź spią bo pogoda tylko taka ,że spać.Ja już nie mam gdzie suszyć psich szmatek , którymi je wycieram po powrocie z siusiu.Pada kolejny dzień i jest zimno :x A diabły mają głupawkę od tego siedzenia w domu . Czyźbyś jechał do Kielc?
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No i gdzie się podziałeś :question: Miałam ochotę na małe pogaduszki 8)
Tomek67 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Na dzień dzisiejszy - tak :P . Z tym, że pewny będę dopiero w sobotę. No i przeraża mnie ten łysy komondor Anki. :errrr: Czy toto zmieści się do Yarisa? :hmmmm:
Karka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Jak się dobrze poskłada to się zmieści :wink: Dacie rady! A przedewszystkim byłaby relacja na gorąco z wystawy i mam nadzieję foteczki :) choć lewków nie ma :(
Tomek67 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ani bolonków, pieski świat :cry: Relacja z pewnością byłaby barwna, bo Anka to wyszczekana kobiałka :P :wink: Ciekawy jestem jak konkurencja naszych ras w Bytomiu? Aż się boję zadzwonić do Karolinki z Gogolina, która urzęduję w bytomskim oddziale. Jak zahuczy mi po ślunsku w słuchawkę, to mi szkła kontaktowe się odkleją :wink:
Recommended Posts