AnkaW Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A teraz spadamy na spacerek bo w końcu przestało lać. Już drugi dzień koszmar. :evilbat:
Agnieszka76 Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Ano..coś za coś- Gosi Luka słucha, ale jest nieufna, Pusia jest niesforna, ale jazda autobusem...zdarza sie ostatnio, bo TŻ był uprzejmy nasz pojazd skasować,to tak a propos samochodów..dobrze, ze przy okazji nie skasował siebie....Więc jazdę autobusem Pusiak znosi rewelacyjnie! Tak jak i inne socjalizacyjne historie... U nas też pada. Fatalnie.
Tomek67 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Karka podeślij jakieś foty biszoniaste, bo robi się sennie. :sleep: Izka :iloveyou: (już śpi :sleep2: ) jak tylko siedzę wieczorem przed kompem, to z niewinną minką pyta się "Cy mogę się zaryć"? :baby: Co oznacza nieuchronne władowanie się na ojcowskie kolana przed monitor i buszowanie po psich stronach :user: w poszukiwaniu fotek bolońskich (głównie). :thumbs: Jak coś wkleisz, to jutro oglądniemy :robot: Pozdrowionka. :wink:
Eclairs Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A mogą być fotki erdelkowe? Jeśli tak to zapraszam na 'pozostałe terriery - galeria grupy 3' Można sobie pooglądać mojego pieska wędrowniczka. (i jego panią też :wink: )
Karka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 No to się staram bolonecki maltezacki :wink: havanerki 8) bichonki frise :) i na koniec lewki fotki z fińskiej klubówki i na koniec moje słoneczko :fadein:
Karka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Eklersiku zajrzę na Twoje maleństwo a jakże :P jestem ciekawa :wink:
Tomek67 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dzięki, Karinko - o to nam chodziło :calus: . Wieczorem znowu będę wysłuchiwał pisków "zarytej" dziewcochy :baby: . Biszony są nie do pobicia w urodzie. :angel: Pięknie przypozował też Twój książę. :gent: Eklerek - oglądnąłem Erdelka - terier jak się patrzy, prawie jak bichon ładny :wink: . O urodzie właścicielki się nie wypowiadam - nie chcę małżeńskich wojenek :agrue: :wink: . Ale Izie pokażę fotki erdelkowe :P . Ciekawe jak skomentuje? :hmmmm:
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wiem, ze erdelki nie są tak reprezentacyjne jak biszonki. W końcu to nie są pieski ozdobne i do towarzystwa tylko użytkowe. Dla mnie są najśliczniejsze na świecie. :wink: Kiedyś ktoś powiedział o moim terierku "on jest tak brzydki, że aż piękny" i chyba coś w tym jest :wink: Księciunio z zieloną gumeczką jest przeelegancki :thumbs: Tomek: :oops:
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Eclairs dzieciuch śliczny i wcale już dzieciuchowato nie wygląda :wink: To taki już przystojniczek :gent: Bardzo fajne fotki :D A moje słoneczko w domu to prawdziwe niewiniątko za to na spacerkach dostaje powera 8) Dziś mnie zaskoczył bo po obwąchaniu się z obcym psem wyrknął na niego :o Musimy wyeliminować :boom: takie zachowanie -sama nie wiem skąd mu to przyszło do głowy 0X
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Nie śmiejcie się ze mnie za bardzo. Wstyd się przyznać ale ja nie rozróżniam na zdjęciach bolonek od frise bichonków :oops: serio :oops: Może jeśli zobaczę je na żywo koło siebie np. w Bytomu to będzie lepiej...
Gosia_i_Luka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Eclairs - jak zobaczysz roztrzepaną szczotkę - to bolończyk. A jak ufryzowany, wielkogłowy puszek do pudru - to frise. Eklersik jest bomba! Takiego chłopaka tylko pogratulować! A jakie on ma nóżki ślicznie obsierścione!! Słodki jest, ja bardzo lubię erdelki i jak najbardziej odpowiadają mi z wyglądu :D ps. może będziemy z Luką ćwiczyć agility, ale - tfu, tfu, na razie nie zapeszam
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Gosia&Luka'] Słodki jest, ja bardzo lubię erdelki i jak najbardziej odpowiadają mi z wyglądu :D No jakże! a niby po co błąkasz się po terrierkowych topikach? :lol: Bo przecież tam mnie znalazłaś :wink: A z agility masz świetny pomysł! Pieski to uwielbiają! Pssyt też nie zapeszam :hmmmm: czyli uczesana Mona jest już bichonem frise :wink: czyli na tym topiku gadają ci co nie lubią się czesać :hmmmm: rozumię :hmmmm: chyba...
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Powtarzam za Gosią śmiać się nie zamierzam :wink: choć podobnie białe fryzurki nieco inne 8) Za to napewno lewki zawsze rozpoznasz i nie pomylisz z żadną inną rasą :wink: Gosia no to trzymam kciuki :thumbs: aby się udało mnie się bardzo podoba agility i chętnie bym z małymi wariatami pobiegała szczególnie z jedną co ma wiele energii ale u nas nie ma gdzie :( przynajmniej nie słyszałam o takim miejscu .
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Eclairs'] :hmmmm: czyli uczesana Mona jest już bichonem frise :wink: czyli na tym topiku gadają ci co nie lubią się czesać :hmmmm: rozumię :hmmmm: chyba... teraz to już calkiem poplątałaś wszystko :lol: :wink: miałam się nie śmiać
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Twoja Monia należy do grupy bichonów ale jest bolończykiem 8) to pieski nie ufryzowane na wystawie :wink:
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Mama Tomka co parę miesięcy zawozi Monę do fryzjera. Kiedyś zdarzyło mi się małą odbierać a pani fryzjerka powiedziała "zrobiłam ją na biszonka". Rozumie! Zrobiła ją na frise :D A gdyby zrobiła ją na bolończyka to psina wyglądałaby po prostu normalnie! Czyli mama może sobie sama bolonke wykąpać, wyodżywkować i wyczesać a nie zapisywać sie do specjalisty!!! Może ja zacznę wykonywać dla niej tą usługę :diabloti:
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Dobra już sie nie wygłupiam bo jeszcze ktoś przeczyta i pomyśli, że :tard: jestem! :wink:
Eclairs Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Karka napisał(a):Za to napewno lewki zawsze rozpoznasz i nie pomylisz z żadną inną rasą :wink: Lewka to nawet po ciemku rozpoznam! Wymacam gołą dooopkę :lol: 8)
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Kto i co by miał sobie pomyśleć :wink: Niech tylko spróbuje :chainsaw: Możesz zaoferować mamie swoje usługi pewnie będzie taniej 8) Raz jak mi powiedzieli właściciele lewki ode mnie ile dali u fryzjera za ostrzyżenie tej doopki to gdyby przyjechali do mnie z Sosnowca wyszłoby im z paliwem taniej :wink: Sobie doopke lewkową pomacasz w Bytomiu taką okrąglutką :)
AnkaW Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Zdjęcia superaśne. Eklairs - gołą grzywkę tez rozpoznałabyś po ciemku :lol: A erdelki są szalenie dostoje, szczególnie po fryzjerze, Wyszczyżone, wytrymowane i te cztery zarośnięte słupy. Moja siostra ma taką Zuzke.
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ania na grzywaczach pisałaś ,że jest katalog przedwystawowy z Kielc .Proszę podaj link bo ja nie widzę tam nic takiego :oops: cuś mi na oczy rzuciło chyba :oops:
AnkaW Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 http://www.zkwpkielce.republika.pl/wykaz.htm Nie wiem czy dobrze to wkleiłam.
Recommended Posts