Alutka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 :popcorn: To może sobie zrobimy jakąś majówkę dołączmy nasze skarby to ile by było 25 + 8 ??? Mała wystawa !! :pepsi: :D dobrego nigdy za wiele
anii Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='BiBi']Dereczek :D Dereczek :B-fly: :iloveyou: idzie na pulpit :iloveyou: Super foty, to mi wyglada na zmasowany atak grupy IX :evilbat:
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Śliczne foteczki :angel: 25 psów?? :o :o :o I żadnych konfliktów nie było?? :o
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 anii bardzo mi miło ,że Dereczek wpadł Ci w oko :wink: Gosia jak widać żadnych zgrzytów nie było tylko szalona bieganina :) Psy BiBi i Sony znają się dobrze pozatym jak to w stadzie ustalone są reguły gry i każdy wie gdzie jego miejsce :) Intruzów czyli moje stadko przyjęły z otwartymi ramionami :wink: pozwalając nawet na podjadanie z miski karmy :fadein: Bardzo bylam zadowlona z maluchów bo pierwszy raz miały okazję znaleźć się w tak dużej grupie obcych im psów i zdały egamin na 5 z plusem 8) Po powrocie do domu padły jak śnięte :lol:
AnkaW Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Karka gratuluje wychowania. W obcym /chyba/ miejscu zachowały się wzorowo skoro nie było żadnych zgrzytów :lol:
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No naprawdę jestem pod wrażeniem 8) A że lewki odważne - w końcu króle zwierząt, no nie? 8) :wink: :lol:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ania nie ma czego gratulować :oops: to maluchy jeszcze i swoje pomysły mają :evilbat: Gosia proszę mi się tu nie naiwaniać z moich lwów :wink:
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Karka :lol: Na allegro pojawiła się biżuteria z pieskami! (kolczyki i wisiorki) - całkiem, całkiem! :D Z bichonów jest frise i maltańczyk (ale trzeba poprosić o zdjęcia, bo nie wszystkie pokazali). Szkoda tylko, że... 150-170zł :cry: :cry: :cry:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Zajrzę sobie z ciekawości choć takiej biżuterii to naoglądałam się na zagranicznych wystawach i lewka to trudno napotkać :( Największy wybór widziałam w Niemczech ale też ceny odpowiednie :wink: Kiedyś sobie jednak sprawię takie ozdóbki napewno póki co mam dwie broszki lewkowe 8)
anii Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='Karka']anii bardzo mi miło ,że Dereczek wpadł Ci w oko :wink: On ma takie sliczne brewki i brodke. A poza tym na kazdym zdjeciu wychodzi swietnie. Zawsze jego mordka ma jakis wyraz. :shiny: Tylko Bibi go tak malo pokazuje :evilbat: :wink:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Tak Dereczek to bardzo fotogeniczny chłopak 8) BiBi rób fotki i wstawiaj !!!
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Tak, tak, Dereczek jest miodzio :D Czarne podpalane lewki są u mnie na II miejscu, zaraz po słodkich czekoladkach :angel:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Noo masz u mnie Duży plus :wink: Tę samą biżuterię widziałam na wystawie w Ustroniu w tamtym roku sprzedawali ją czesi ale nie pamiętam jakie ceny były u nich :roll:
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Karka :lol: Przecież wiesz, że ja kocham nasze bichonie cudaki baaaardzo :D :D :D Nawet lewki 0X :wink: Eeeech, sprawiłabym sobie takiego pozłacanego bichona, albo belga, whippet też ładny... Szkoda, ze deera nie ma... Komu ziemniaczki a'la fryteczki Aviko?? Jak to było... siedzę saaama w dooomu... rodzina na tzw. łonie, a ja zostałam z silnym postanowieniem pisania pracy z metodologii 0X Oczywiście na postanowieniu się skończyło, napisałam 1/3, a teraz czekam na film 8) Eeeech, trzeba się będzie jutro zabrać... A Luka przed chwilą na spacerku bawiła się z dwoma przyjacielskimi, osiedlowymi kundliszczami - jeden duży, drugi malutki, oba Luki ukochane :lol: Najprawdopodobniej zapchlone, ale czego się nie robi dla ukochanej Luczki - nawet pozwala jej się na gonitwy z takim "plebsem" :wink: Ale jakaś baba przechodziła, krytycznym wzrokiem obrzuciła Lukę, psy i mnie, po czym rzuciła w przestrzeń: "oooj, żeby z tego nieszczęścia nie było, pewnie chore te psy, taki pudelek nie powinien się z nimi bawić" 8)
Alfa1 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Hoo,Hoo biszonomaniacy,idziecie jak burza,już 1213 str.gratuluję :BIG:
BiBi Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 anii napisał(a): On ma takie sliczne brewki i brodke. Z powodu tych brewek Derek jest u mnie, bo strasznie mi się spodobały :D Wygląda jak sowa :wink: :D
BiBi Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 A jeśli chodzi o foteczki, to postaramy się poprawić :oops: :D
anii Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 BiBi napisał(a):A jeśli chodzi o foteczki, to postaramy się poprawić :oops: :D Trzymam za slowo :D A jaki on jest cudny w podpisie. Jaka postawa. Chwale Dereczka :look3: , bo kazde jego zdjecie jest super, choc malo ich widzialam :oops: . To musi byc piesek o bardzo sympatycznym charakterku. Jakie miejsce zajmuje w stadzie?! Moim zdaniem jest ugodowy, na takiego wyglada :lol:
BiBi Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Na fotce w podpisie ma zaledwie 9 miesięcy :D On jest najbardziej fotogeniczny ze wszystkich moich psów :D Jest spokojnym psiakiem, ulubieńcem mojego męża, który mówi o nim "sympatyczny piesek" :D Nawet jak cała banda się wydziera, on milczy, jakby wiedział, że szkoda gardła :wink:
anii Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 [quote name='BiBi'] Nawet jak cała banda się wydziera, on milczy, jakby wiedział, że szkoda gardła :wink: Dokladnie. Dereczek na kazdej fotce wyglada tak jakby wiedział. Po prostu-on wie i wystarczy. :lol: :lol:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No bo co się bedzie wydzierał skoro inni już larmo robią :wink:
Karka Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Bo on ma po mamusi fotogeniczność i radość życia pozwolę sobie wtrącić 8)
Sonya-Nero Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 No nie zawsze :wink: , bo w ostatnią sobotę zaprezentował swoje możliwości wokalne bucząc jak syrena okrętowa :o Muszę dodać, że Dereczek jest również moim ulubionym modelem :wink:
Recommended Posts