Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie teraz myślę, jak ja wytrzymam do środy bez dogomanii?
To też choroba. Ale wszystkim bym życzyła właśnie takich :lol:

Spakowałam już wszystkie klamory, psie żarełko i miseczke, a nawet bimbaya. Teraz idę się robić na bóstwo (bo rano pewnie nie bedzie czasu, pobudka o 5:00) i możemy jechać :D

Posted

Widzę ,że nie będzie miał spokoju nawet w czasie wypadu :roll: W takim razie miłego pobytu , niezapomnianych wrażeń i dużo fotek 8)
jak tak dalej pójdzie to nie będzisz miała co czytać po powrocie :wink:

Posted

Dziekuje pięknie i "do zobaczenia" w środę!
Tomek właśnie przygotowuje aparat więc zdjęcia na pewno będą.

Agnieszka, Tomek: proszę stanąć na wysokości zadania i natrzaskać tu parę stron żebym się nie nudziła po powrocie :nono:

Paaaaa

Posted

No na kaukaza to to wcale nie wygląda :wink: Podejrzewam, że ktoś tu kogoś zrobił w balona :wink: 8)

Internet nam się spsuł, więc miałam 2-dniowy przymusowy odwyk :lol: Właśnie wróciłam znad morza, biała wyszalała po piasku, poaportowała metrowe :o patyki , a teraz śpi :lol:

Pogoda śliczna, zazdroszczę Eclairs wypadu :oops: :cry: Ja zostaję w domu, mam mnóstwo roboty :cry:

Posted

Gosia, ale piękne zdjęcia!! Naprawdę, cudne!
Kupiliśmy dziś Pusi wędzone kurze łapki- wcale nie śmierdzą i psiak je uwielbia..no ale niestety w tym samym zoologicznym duzym slepie na terenie Geant'a widziaąłm małego laba i sznaucerka w akwarium... coś tam sobie biedy obgryzały...kurde, to chyba nie do końca zgodne z tym, jak powinno się trzymac zwierzaki. Że też nikt się do tej pory tym nie zainteresował. :evil:

Posted

Jesteśmy :D Gosia Luka szczęśliwa psinka widać to na każdej fotce 8) Szczególnie podoba mi się foto podpalanej na czarno Luki :wink: Jak ja to lubię ...Agnieszka to okropność psy w sklepach :evil: u nas nie spotkałam się z taką sprzedażą jak narazie i nie wiem czy kupowłabym cokolwiek w sklepie gdzie w taki sposób traktują zwierzęta :x Kurze łapki są super
Dzisiejszy dzień spędziłyśmy razem z Bibi i Sonya Nero u Bibi :) Miałyśmy troszkę pracy a psy miały okazję do wspólnych szaleństw .Wklejam kilka foteczek z ich wspólnych zabaw więcej ma Bibi jak mi pośle to oczywiście wkleję :) niektóre są mało wyraźne bo trudno uczwycić psy w biegu a moj aparacik jest taki sobie :oops:

Jak widać zabawa była przednia , nie było możliwości zrobienia fotek wszystkim psiakom bo były wszędzie i nigdzie wystarczy policzyć moich 8 plus psy dziewczyn była tego niezła gromada :roll: :wink:

Posted

A myślałam żeby tam pojechać z moimi, :cry: ale jakoś nie mogłam się zdecydować,jeszcze będzie okazja do wspólnych zdjęć,które są super,widać ,że psiury bawią się świetnie, bo luzem ,a nie na smyczkach :D

Posted

Ciąg dalszy sobotnich szaleństw :wink: :D

Małe tornado :wink:

Te strasznie mi się spodobały :wink:

Lucky ogrodniczek :D

Dereczek :D

I jedno z maluchów odpoczywa po gonitwie :D

Posted

:bday: Miło popatrzeć na szczęście jakie bije od Waszych
piesków :iloveyou: Jak im miło, jak dobrze ..........
Pewnie już śnią o następnym spotkaniu :sleep2:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

BiBidziękuję za wklejenie foteczek :) masz szczęście ,że nie zapomniałaś o Dereczku
Alutka nie tylko piesy śnią o kolejnym spotkaniu

Posted

Dzięki za pochwały :D Karka, jak mogłabym zapomnieć o Dereczku, przecież to taki sympatyczny piesek :wink: :D
W tym tornadzie brało udział 25 psów :D I jak same pewno rozumiecie, trudno było je wszystkie uchwycić na jednym zdjęciu :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...