Karka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 tak , tak to już poważna choroba :wink: nieuleczalna...
Eclairs Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Tak sobie teraz myślę, jak ja wytrzymam do środy bez dogomanii? To też choroba. Ale wszystkim bym życzyła właśnie takich :lol: Spakowałam już wszystkie klamory, psie żarełko i miseczke, a nawet bimbaya. Teraz idę się robić na bóstwo (bo rano pewnie nie bedzie czasu, pobudka o 5:00) i możemy jechać :D
Karka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Widzę ,że nie będzie miał spokoju nawet w czasie wypadu :roll: W takim razie miłego pobytu , niezapomnianych wrażeń i dużo fotek 8) jak tak dalej pójdzie to nie będzisz miała co czytać po powrocie :wink:
Eclairs Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Dziekuje pięknie i "do zobaczenia" w środę! Tomek właśnie przygotowuje aparat więc zdjęcia na pewno będą. Agnieszka, Tomek: proszę stanąć na wysokości zadania i natrzaskać tu parę stron żebym się nie nudziła po powrocie :nono: Paaaaa
Agnieszka76 Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 To jest ośmiotygodniowy szczeniak Kaukaza!! Ten drugi to oczywiscie zaprzyjaźniony Lab..młoda gustuje w duzych kolegach! :D
Gosia_i_Luka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 No na kaukaza to to wcale nie wygląda :wink: Podejrzewam, że ktoś tu kogoś zrobił w balona :wink: 8) Internet nam się spsuł, więc miałam 2-dniowy przymusowy odwyk :lol: Właśnie wróciłam znad morza, biała wyszalała po piasku, poaportowała metrowe :o patyki , a teraz śpi :lol: Pogoda śliczna, zazdroszczę Eclairs wypadu :oops: :cry: Ja zostaję w domu, mam mnóstwo roboty :cry:
Gosia_i_Luka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Acha, to niebieskie to jest własnie kong :lol:
Gosia_i_Luka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Nikogo nie ma :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Agnieszka76 Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 Gosia, ale piękne zdjęcia!! Naprawdę, cudne! Kupiliśmy dziś Pusi wędzone kurze łapki- wcale nie śmierdzą i psiak je uwielbia..no ale niestety w tym samym zoologicznym duzym slepie na terenie Geant'a widziaąłm małego laba i sznaucerka w akwarium... coś tam sobie biedy obgryzały...kurde, to chyba nie do końca zgodne z tym, jak powinno się trzymac zwierzaki. Że też nikt się do tej pory tym nie zainteresował. :evil:
Karka Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Jesteśmy :D Gosia Luka szczęśliwa psinka widać to na każdej fotce 8) Szczególnie podoba mi się foto podpalanej na czarno Luki :wink: Jak ja to lubię ...Agnieszka to okropność psy w sklepach :evil: u nas nie spotkałam się z taką sprzedażą jak narazie i nie wiem czy kupowłabym cokolwiek w sklepie gdzie w taki sposób traktują zwierzęta :x Kurze łapki są super Dzisiejszy dzień spędziłyśmy razem z Bibi i Sonya Nero u Bibi :) Miałyśmy troszkę pracy a psy miały okazję do wspólnych szaleństw .Wklejam kilka foteczek z ich wspólnych zabaw więcej ma Bibi jak mi pośle to oczywiście wkleję :) niektóre są mało wyraźne bo trudno uczwycić psy w biegu a moj aparacik jest taki sobie :oops: Jak widać zabawa była przednia , nie było możliwości zrobienia fotek wszystkim psiakom bo były wszędzie i nigdzie wystarczy policzyć moich 8 plus psy dziewczyn była tego niezła gromada :roll: :wink:
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 super fotki :D , mam nadzieje, że pozostałe też zobaczymy :P
Alfa1 Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 A myślałam żeby tam pojechać z moimi, :cry: ale jakoś nie mogłam się zdecydować,jeszcze będzie okazja do wspólnych zdjęć,które są super,widać ,że psiury bawią się świetnie, bo luzem ,a nie na smyczkach :D
AnkaW Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Superowskie zdjęcia - :o Luka czarno-biała? :lol: Karka - gołe dupki jak zwykle piękne i efektowne.
anushka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Karka piękne foteczki,dooopaski śliczne,poodle tesh :lol: :wink:
BiBi Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Ciąg dalszy sobotnich szaleństw :wink: :D Małe tornado :wink: Te strasznie mi się spodobały :wink: Lucky ogrodniczek :D Dereczek :D I jedno z maluchów odpoczywa po gonitwie :D
Alutka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 :bday: Miło popatrzeć na szczęście jakie bije od Waszych piesków :iloveyou: Jak im miło, jak dobrze .......... Pewnie już śnią o następnym spotkaniu :sleep2: :D dobrego nigdy za wiele
Karka Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 BiBidziękuję za wklejenie foteczek :) masz szczęście ,że nie zapomniałaś o Dereczku Alutka nie tylko piesy śnią o kolejnym spotkaniu
AnkaW Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 BiBi super zdjęcia - a to pierwsze :o tornado to chyba za mało powiedziane :lol:
BiBi Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Dzięki za pochwały :D Karka, jak mogłabym zapomnieć o Dereczku, przecież to taki sympatyczny piesek :wink: :D W tym tornadzie brało udział 25 psów :D I jak same pewno rozumiecie, trudno było je wszystkie uchwycić na jednym zdjęciu :wink:
Recommended Posts