Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to bardzo fajnie ,że już lepiej :D A gdzie ta pierwsza wystawa zapytam :wink: no skoro trenujecie to nie może inaczej jak tylko dobrze

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szykujemy się na Bytom. Wystąpimy w klasie szczeniąt. Niestety Eklers nie potrafi ustać spokojnie nawet pół minuty. Stosuje rózne metody: na żarełko, na maskotke, na cmokanie itd itp a on jak nic, tak nic!

Posted

W szczeniakach to mu wystarczy chyba pół minuty :wink: bez ruchu 8) Nie martw się w końcu to dzieciuch .Swoją drogą to jest niezły orzech do zgryzienia znaleźć sposób na takie ruchliwe zwierzątko.Ja to mam taki problem z jedną suczą że na treningu pieknie chodzi nawet patrzy na mnie a na wystawie to dostaje takiego sprinta jakby chciała jak najszybciej przebiec ring :evilbat: wyścigi sobie robi po prostu :evil: gdy z nią wcześniej trochę no więcej niż trochę pochodzę po wystawie to jest spokojniejsza a tak to jak z pieprzem w tyłeczku :roll:

Posted

Czasem to mam ochotę :boom: :snipersm: :chainsaw:
Próbuję wyobrazić sobie ten pieprz :wink:
A wy będziecie może w Bytomiu? Mam szansę zobaczyć lewki?

Posted

Powiem Ci w sekrecie ,że masz :wink:
Ten pieprz to wcale nie wesoła sprawa :( szczególnie jak mi bardzo zależy by się pokazała jak najlepiej to jej zależy w tym momencie by pokazać się jak najszybciej :evilbat: zołza wstrętna

Posted

[quote name='Karka']:evilbat: zołza wstrętna
I tak ją kochasz :lol:
To ja ci powiem w tajemnicy, że będę was szukać i... znajdę cię...

Posted

No jasne toż to moje sloneczko paskudne :wink: I takie wygłupy ma wybaczone :D No to mamy wspólną tajemnicę 8)
A Gosia miała tu wpaść po spacerku i niema :roll: pewnie znowu Luce wbija psychologię do główki :)

Posted

W Katowicach śliczna pogoda :lol: słoneczko świeci i robi się przyjemnie! A ja siedzę w pracy i planuje dzisiejszy trening dla psiurka. Jutro wyjeżdżamy połazić troszkę po Kotlinie Kłodzkiej, to będzie miał wakacje. Dzisiaj musi się jeszcze postarać. :wink:

Posted

A do nas słoneczko jeszcze nie doszło i ciepełko również. Wczoraj zaś ziąb był przenikliwy.
Eklerku - dokąd wypadacie w Kotlinie Kłodzkiej? Bo my raz w roku jedziemy do Polanicy. Pięknie, choć ja osobiście czuję klimat, jakby to powiedzieć, ... nieco niemiecki. Znacznie lepiej czuję klimaty bieszczadzko-galicyjskie.

Posted

Nie mogę się jeszcze wypowiadać na temat panującego tam klimatu i stopnia jego dopasowania do moich gustów ponieważ prawie nie znam tych rejonów. Przed laty byłam tylko w Pokrzywnej i w Karpaczu. Jutro wybieramy się do Nowej Morawy koło Stronia Śląskiego. Zdecydowałam się na te tereny bo podobno szlaki są równie ciekawe i malownicze a znacznie łatwiejsze niż w moich ukochanych Tatrach. Mam nadzieję, ze Eklersik da sobie radę :D W końcu jest już dużym chłopczykiem - przekroczył magiczne 20 kilo :D
Może mógłbyś mi poleciś jakąś fajną dla psiurka trasę?

Posted

Niestety, nie mogę Ci pomóc, ponieważ my tam bywamy niejako z konieczności i poza Polanicę nie ruszamy się. Wiem, że w Polanicy i w okolicy jest sporo tras rowerowych, a więc z pewnością coś dla siebie i dwudziestu kilogramów znajdziesz.
Nie ma Karki, więc przęślę Ci pw z zapytaniem dot. wystaw. Jak możesz, to odpisz, bo ślęczę nad formularzem.

Posted

Tomek67 napisał(a):
:buzi:

Tomek! bez takich na forum, bo jeszcze mój Tomek zobaczy i dopiero będzie! :wink: :oops:
Super, to się w Bytomiu zobaczymy i :beerchug: a może nawet :drinking:

Posted

Hej hej co tu się dzieje 8)
Tomek dopiero teraz jestem ale widzę ,że inna dobra duszyczka Ci pomogła :) Szykuje się więc w Bytomiu musimy koniecznie to utrwalić :D

Posted

Tak jest - Eklerek mi pomógł i właśnie (przed 3 minutami) wysłałem zgłoszenie do Bytomia. :P
Pewnie się spotkamy, ale z drinkowania nici, bo nie mam w swojej Toyce funkcji automatycznego pilota. :cry:
Eklerek - jak drugi Tomek ma się obrazić za takie emotikonki, to ja je mogę wykasować. A na razie jeszcze trochę nerwów
:buzi:

Posted

No ale możemy jakimś soczkiem albo kawusią razem poświętować :wink: Na dogomaniaka zawsze można liczyć 8) A to będzie debiut już widzę jak Wam czyli tobie i Eklersikowi telepią się kolana :D Ty nie rób jej takich numerów bo drugi Tomek odetnie ją od kompa :wink:

Posted

Agnieszka! Przecież ona rozkłada na łopatki szczeniaka airedale!!! :D :o
Niezła siłaczka! Mała komandoska! :wink:
To jest serio erdelek! Tylko ma jakoś dziwnie łapki wybarwione :fadein:

Posted

A to mała gagatka :P Całkiem sobie radzi z innymi piesami jak moja mała Miśka :wink: Ja myślę ,że to niejest aierdelek :shake: tylko jakiś inny piesio :Dog_run:

Posted

[quote name='Karka'] Ja myślę ,że to niejest aierdelek :shake: tylko jakiś inny piesio :Dog_run:
Powiadasz, że ja już wszędzie erdelki widzę? :hmmmm:
Możliwe. Ale jego babcia albo dziadek na pewno byli erdzikami :wink:

Aga:Jeśli spotkasz go jeszcze raz, to zapytaj kto on jest! :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...