Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fakt, posucha wśród biszoniarzy, ale ja już się usprawiedliwiałem - po dwóch miesiącach leżenia bykiem wróciłem do pracy i czasu brakuje na wsio. :cry:
Carmen lecą zęby na całego . Na razie wszystko wskazuje na to, że pojedziemy do Bytomia, a więc sucz olśni sędziów scerbatym uśmiechem. :cunao:
Bardzo wolno się pigmentuje, rozważam włączenie smoły do menu. :evilbat:
Uwaga! Pojawiły się bolończyki do sprzedaży pod Tarnowem :P . Jak ktoś będzie zainteresowany to ogłoszenie jest na 4 łapach.

Posted

Jeden usprawiedliwiony :wink: a reszta mam nadzieję ,że równie szybko stawi się tutaj i coś skrobnie 8) Z tą smołą Tomek to może i dobry pomysł jest :) Przywilejem jedynie szczeniaczków jest wystąpienie bezkarne i bez obniżenia oceny na ringu bez pelnego uzębienia więc trzeba wykorzystać taką okazję na maksa :wink:

Posted

Już się usprawiedliwiam 8) Jutro mam kolejne koło 8) Pół dnia spędziłam w akademiku, uczyłyśmy się z koleżanką, a Luka z nami, a jakże :lol: Aaaale będzie wyedukowana, jak skończę te studia :wink: :lol: Noo, w końcu to PSYchologia :wink:

A przed południem spędziłam pracowite 2godz. - Luka wyszczotkowana dogłębnie i wykąpana, że aż lśni! :angel: Przystrzygłam suche końcówki, włos na uszkach i łapkach, więc wygląda prześlicznie, po kąpieli dostała MEGA głupawki, moja mama pokładała się ze śmiechu - mój brat siedział na kanapie z piłką-jeżem, a Luka najpierw na podłodze robiła ukłon, potem maxymalnie się rozpędzała i wskakiwała na mojego brata łapiąc piłkę (parę razy nie wycelowała i walnęła głową w dół kanapy :roll: :wink: ), po czym dosłownie "zrzucała się" z kanapy, odbiegała kawałek, znowu ukłon i znowu speed na Marka! Mówię Wam - komedia :lol:

Pogoda dziś śliczna, aż żałowałam, że muszę siedzieć nad tymi książkami :evil: Za to jutro to sobie odbijemy - może morze?? :wink: 8)

Posted

Hop, hop! Bichonomaniacy - gdzie Was wywiało?? Jak tak dalej pójdzie, to nigdy nie dogonimy pudlarzy!!!
Teraz wychodzę, a jak wrócę - mają być co najmniej 2 strony nowych postów opisujących Wasze kudłate białasy (w większości :wink: )!!!

Posted

Może sobie wszyscy zrobili chwilowy oddech od forum :roll: Bo jak widać nikomu nic się nie chce pisać .
Wygląda na to ,że Luka będzie pierwszą bolonką -psychologiem :wink: skoro tak przykłada się do nauki :)
A ja jestem ciekawa jak się Mona i Eklersik czy rodzinka już wróciła do zdrowia :question:
Wklejam tu fotke lewka , którą lubię za ujęcie - ten pies wygląda prawie jak prawdziwy lew zdobywca :wink:

Posted

:klacz:" Lew zdobywca" miodzio !!!!!!!!!!!
Karka kto to zdjęciew robił ??? Poślij go na konkurs. :handy:
:gent: Moje słowa uznania !!! :nono:

:D Dobrego nigdy za wiele

Posted

Ja sobie wyszłam na spacerek a Wy się tu naśmiewacie z fotek , które wstawiłam :evilbat:
BiBi jestem za :wink:
Alutka lew zdobywca to niemiecki lew :) A Yorica jak mi wiadomo przeżyła i nadal może latać :D

Posted

Karka, proma sort zdjątko!
Ja padam ze zmęczenia, jak tak dalej pójdzie Pusia zostanie pół - sierotą..
Żartuje
Pytanko- szykują się postrzyzyny Pusi- na jaką długość obciąć jej sierść?
aha...czy to mozliwe, ze ona ma jeszcze szczeniecy puch? Bo mi na szczotce sporo takiego puchu zostaje...

Posted

No to Karka módl się teraz o piękną pogodę :wink: I nie zapomnij przygotować swoich obiecanych nam zdjęć :wink: :D Ja też będę mieć swoje :D

Posted

Agnieszka, zanim Pusia dostanie dorosłego włosa trochę czasu upłynie :wink: Większość moich dostawała grubo powyżej 1 roku życia :(

Posted

:Fade-col: Karka , a Ty czego nie wzięła aparatu do Opola ha ?
Takie ładne zdjęcia robisz :PROXY5: Aj Ti Ti

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

Karka to pierwsze zdjęcie z lwem to od razu mi się skojarzyło z "W pustyni i w puszczy" A ten latający lewek superaśny hihihi - jakbym Gizmola z siostry borzojem widziała. :lol:

Rano lało ale po pracy juz wyszło słońce i znowu błonia ale tylko 2 godz.
Ja stara baba jestem :evilbat: i już nóg nie czuje chodząc po tych kretowiskach. A jemu ciągle mało.

Posted

Bibi, ale mnie to nie martwi, dzięki za odpowiedź! Bo juz myślałm, ze z młodą coś nie tak jest..
U nas też pada, ale od jutra ma sie poprawić aura..od soboty zaczynam nadganiać z wychowywaniem psa etc...bo TŻ ja tylko rozpieszcza..a młoda to wyczuwa i okazuje mu swoją dominację w dość...hm...zdecydowany sposób. Jak to psy wiedzą, jak ustalić hierarchię domową :P

Posted

Karka napisał(a):
A ja jestem ciekawa jak się Mona i Eklersik czy rodzinka już wróciła do zdrowia :question:

Jesteśmy cali i już prawie zdrowi :lol: Przez ostatnie dni miałam zerowy kontakt z Monusią, nie chciałam żeby ją Eklers zaraził :evilbat: Ale mam zamiar to szybko nadrobić. Dzisiaj przez pół dnia uczę młodego kłusować na ringówce i ładnie się wystawiać. Za niedługo jego pierwsza wystawa i chciałabym żeby umiał się zachować. Będzie trudno :evil:

Posted

[quote name='BiBi']I nie zapomnij przygotować swoich obiecanych nam zdjęć :wink: :D Ja też będę mieć swoje :D
Ja już chyba bardzo sklerotyczną babcią jestem bo znów nie wiem o czym mówisz :oops: Coś mi się ostatnio pogorszylo z pamięcią i kojarzeniem

No cóż psy dobrze wiedzą z kim i na co mogą sobie pozwolić. trudno mi doradzić na odległość jak masz podciąć Pusię bo jej nie widziałam ani nawet nigdy w życiu żadnego bolończyka w tym wieku.

Posted

Agnieszka76 napisał(a):
TŻ ja tylko rozpieszcza..a młoda to wyczuwa i okazuje mu swoją dominację w dość...hm...zdecydowany sposób. Jak to psy wiedzą, jak ustalić hierarchię domową :P

Przecież wiadomo: KOBIETKI GÓRĄ!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...