Tomek67 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 No to mam odmieńca :lol: Przód jeszcze z reklamy Colgate :ices_bla:
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Ee skoro jak z reklamy to pewnie ma już drugie :) przegapiłeś :silly:
Tomek67 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Niczego nie przegapiłem, wypadły dwa z czeluści i jest to udokumentowane. Lepiej niż w IPN. :P
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 No dobra już się nie czepiam bo uznasz mnie za strasznie upierdliwą :wink: skoro mówisz ,że udokumentowane wierzę na słowo :)
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Bo moje to total szczerbole po 4 siekacze im powypadały i są prześmieszne :lol: a przypilnuj kłów jakby nie chciały wypaść to wet Was czeka :( możesz jej troszkę ruszać kły by ulatwić im wypadnięcie -dobra rada
Tomek67 Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Dziekuję, Dobra Rado, zapamiętam. :wink: Sorki, ale coś mnie śpiączka łapie, więc :scared: :sleep2: Dobrej Nocy, Karina. :hand:
BiBi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Karka podali obsadę na Poznań :D Lewki sędziuje Krystyna Szulc. Bolończyki sędziuje Istvan Csik z Węgier.
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Widziałam , widziałam nie pałam entuzjazmem :-? A ten Csik to kto , szczerze mówiąc pierwszy raz slyszę.
BiBi Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Hoduje średniaki :D Widziałaś go w Tulln, wystawiał średniaka i miał BOS.
Karka Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 A jasne :lol: tylko nie wiedziałam ,że to Csik no to szkoda ,że on nie ocenia lewków bo byłoby atrakcyjniej :wink:
Tomek67 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Szkoda, że to Węgier, a nie Węgierka :cry: . Znam kilka magicznych zwrotów madziarskich, po których zgarniamy z Carmen wszystko co jest do zgarnięcia. :lol: :wink: No, ale z tym musimy poczekać. :wink:
Gosia_i_Luka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Alfa1']Wygląda jak kolczyk :cry: [quote name='Tomek67']Gośka - nie trzeba mieć bryli grubości denek od musztardówki :shocked!: , ażeby dojrzeć kolczyk w jęzorku avatarskiego frontmana. Wyrafinowany biszon (albo właściciel) :ylsuper: . Ja się tego po Was, Gośka nie spodziewałem. :o :lol: Ja nie wiem, gdzie Wy ten kolczyk widzicie!
Alfa1 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 :o Co to za nocny Marek buszuje po internecie nocą :confused:
Alfa1 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Gosia&Luka'][quote name='Alfa1']Wygląda jak kolczyk :cry: [quote name='Tomek67']Gośka - nie trzeba mieć bryli grubości denek od musztardówki :shocked!: , ażeby dojrzeć kolczyk w jęzorku avatarskiego frontmana. Wyrafinowany biszon (albo właściciel) :ylsuper: . Ja się tego po Was, Gośka nie spodziewałem. :o :lol: Ja nie wiem, gdzie Wy ten kolczyk widzicie! No jak to, nie widzisz,na końcu języka :fadein: Teraz wszystko wiadomo,kolor rozjaśniłaś i widać ,że to ząbki :wink:
Gosia_i_Luka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 :lol: Bo Tomek tak naprawdę po nocach z lata i morduje niewinnych dresiarzy
Sonya-Nero Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Karka napisał(a):A jasne :lol: tylko nie wiedziałam ,że to Csik no to szkoda ,że on nie ocenia lewków bo byłoby atrakcyjniej :wink: Ale to nie był Csik tylko współwłaściel psa Niemiec Schuster, czy jakoś tak :roll:
Tomek67 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 No, może to i ząbki Gośka. Jeśli tak (powiem, żeby nie odpuścić sobie do końca) szczęka nieco w charcim typie. :eek2: Ja dresiarzy i ABS-ów nie morduję osobiście :niewiem: . Robią to moi ludzie. :2gunfire: A nocą buszuję często tu i ówdzie. :wink:
Karka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Karka napisał(a):A jasne :lol: tylko nie wiedziałam ,że to Csik no to szkoda ,że on nie ocenia lewków bo byłoby atrakcyjniej :wink: Ale to nie był Csik tylko współwłaściel psa Niemiec Schuster, czy jakoś tak :roll: Więc w takim razie nie wiem już nic :roll: Gosia widzę ,że zmieniałaś pysiorek :wink:
Eclairs Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Kurcze! Przegapiłam kolczyki Luki. A nie było mnie tylko 24 godz :cry: U nas wesoło! Eklersik chory, Mona chora, ja chora i TŻ też chory :evilbat: Normalnie dom wariatów!
BiBi Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Karka'][quote name='Sonya-Nero'][quote name='Karka']A jasne :lol: tylko nie wiedziałam ,że to Csik no to szkoda ,że on nie ocenia lewków bo byłoby atrakcyjniej :wink: Ale to nie był Csik tylko współwłaściel psa Niemiec Schuster, czy jakoś tak :roll: Więc w takim razie nie wiem już nic :roll: Już wyjaśniam, bo sama się pogubiłam :wink: Ten co wystawiał, to był współwłaściciel, o którym pisała Sonya :D A Istvan Csik, to Pan z fotki :wink: :D
Karka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Sympatycznie wygląda ów Csik podtrzymuję swój żal ,że nie on będzie oceniał lewki w Poznaniu :( Eclairs czy to jakiś wirus opanował twoją rodzinę i piesy :-? Tak wszyscy hurtem niemocni :o Życzę więc zdrowia wszystkim :) Tomek może naumiesz koleżanki czarujących zwrotów po węgiersku pozwalających wygrać :wink:
Recommended Posts