Agnieszka76 Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 Wiuecie co...a jak Pusia jest razem z psem teściów (są w podobnym wieki) to własnie łątwiej mi nad nimi zapanować, razem sa grzeczne, poważnie...dziwne..
Karka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 A co tu taka cisza :o To ja Wam pokażę lwie pieski w wersji gładkowłosej :) takie czasem się rodzą w miotach , oczywiście nie można ich używać do dalszej hodowli .W tamtym roku taki lewek urodził się w jednej z niemieckich hodowli A tak wyglądają - całkiem sympatycznie prawda 8)
Agnieszka76 Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Sa fajne, ale w sumie łatwo pomylić ze zwykłym kundliczkiem...choc trudno chyba powiedzieć, ze jakikolwiek pies moze być zwykły...
Alfa1 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Jak by na to nie patrzeć,kundle są krzyżówką psów rasowych. :wink: :Dog_run: :Dog_run:
Eclairs Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Karka']Już widzę to zdziwienie i przerażenie rodziny :evilbat: chyba szybko musiałabyś szukac nowego lokum :wink: Gosia_z_Luką Z tym psem pod pachą to do mnie a nie pod most :wink: Też marzę o dużej sforze. Mój TŻ jeszcze się nie zgadza ale ciągle go "urabiam". Podejrzewam jednak, że nie miałby nic przeciwko Tobie i małej bolonce, a to już pierwszy krok do następnego psiaka i następnego, i ... Na belga oczywiście się zgadzam ale zaproponuję jeszcze czarnego ruskiego terrierka, a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to?
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 ... a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to?[/quote] tylko skąd dla niej wziąć czekoladowego lewka :hmmmm:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Eclairs'][quote name='Karka']Już widzę to zdziwienie i przerażenie rodziny :evilbat: chyba szybko musiałabyś szukac nowego lokum :wink: Gosia_z_Luką Z tym psem pod pachą to do mnie a nie pod most :wink: Też marzę o dużej sforze. Mój TŻ jeszcze się nie zgadza ale ciągle go "urabiam". Podejrzewam jednak, że nie miałby nic przeciwko Tobie i małej bolonce, a to już pierwszy krok do następnego psiaka i następnego, i ... Na belga oczywiście się zgadzam ale zaproponuję jeszcze czarnego ruskiego terrierka, a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to? Tak, tak! Załóżmy pieskową komunę!!! :laola: Karka :biggrina: Lewki to Twoja działka - skądś te czekoladki będziesz musiała wytrzasnąć, nie ma rady!! :evillaug: Lewek krótkowłosy :eek2: Szok! Pierwszy raz takiego widzę! Wygąda, no cóż, jak kundliszcz zwyczajny, ale bardzo ładny kundliszcz. A masz więcej fotek???
AnkaW Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 No to kipnie :lol: jakie tu psie sfory tworzą. Ja też kce jeszcze chociaz jednego :(
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Z tą czekoladką to trudna sprawa ale można pomyśleć :wink: może coś poczaruję 8) Więcej fotek pod tym adresem http://lowchensaustralia.com/lowchens/smoothcoat.htm nie za wiele ale zawsze coś .Prawda ,że wyglądają zupełnie inaczej ale przyjemnie . Tylko jak tu ludziom tłumaczyć ,że to rasowe i z jednego miotu :roll: Ania jaki problem bierz kumpla dla Gizmola :great: przy taki zwierzyńcu jaki już masz nawet nie odczujesz ,że coś przybyło :mdrmed:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Karka -jeszcze chwilę temu, gdybym pojechała do hodowli lewków i zaczęliby mi wciskać, że to: to "też lewek, tyle że krótkowłosy", to chyba bym puknęła w czoło najpierw sobie, a potem im! :stupid: Jednak chyba wolę te "tradycyjne" lowchenki :lol: :lol: Achhh, te czekoladkowe niunie śliczne :angel:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Karka napisał(a):Z tą czekoladką to trudna sprawa ale można pomyśleć :wink: może coś poczaruję 8) Karka, czaruj, czaruj, a ja będę czatować :lol:
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Gosia masz rację patrząc na te fotki to przecież zupełnie inne psy .U nas w kraju to wogóle by nie przeszło :wallbash: teraz moje bąble są trzy i wielkościowo trzy różne więc kiedy mowię ,że to rodzeństwo z jednego miotu to też takie :crazyeye: oczy robią . A czekoladowe czekoladki są cudne i także wolę tę wersję lowchena :P
AnkaW Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ja nie chcę nic mówić ale takich lewków krótkowłosych to u mnie pod blokiem stado gania. Karka przy jeszcze jednym psizolu o takim temperamencie to bym odczuła. Jednego zawsze pod pachę wezmę i do autobusu wsiądę ale z dwoma... Ale jak kupię w końcu samochód to nie ma mocnych. Nawet mój szanowny nie będzie mieć nic do powiedzenia. :evilbat:
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ania ale pachy masz dwie :roflt: :wink: w sam raz na dwa psy :wink: No jasne z jednym wygodniej :) U mnie też czasem widuje takie "lewki" :wink: i kto by pomyślał :confused:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 AnkaW napisał(a):Jednego zawsze pod pachę wezmę i do autobusu wsiądę ale z dwoma... Anka, nie wiem, jak Ty, ale ja mam dwie pachy 8) :lol: :wink: W sam raz na dwa pieski :biggrina:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Karka napisał(a):Ania ale pachy masz dwie :roflt: :wink: w sam raz na dwa psy :wink: O ja pikolę, Karka, szczyt telepacji!!! :o :lol:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Popatrzcie, co znalazłam :D 8) A tu perły Swarovskiego! :lol: : I pieskowe łóżeczko :D : (jedyne 339$ 8) ) A tu, proszę bardzo, każdy szanujący się hodowca, jadąc z suczką do narzeczonego, powinien, jak nakazuje tradycja, przyoblec ją w taki oto welonik :lol: : Jest też obróżka w bichonki!! :angel: Dlaczego u nas nie ma takich fajnych rzeczy??? :cry: :cry: :cry:
Gosia_z_Luką Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 71$ 154$ http://teacupspuppies.com/pics/bellatutubed.jpg A to, jakby się ktoś pytał, jest specjalny słoik służący do karmienia niecierpliwych psów 8) ... Za skromne 40-55$ 8) OK, już nie zaśmiecam 8) Chciałam Wam tylko pokazać, jakim wielkim szczęściem jest to, że nie mam dostępu do sklepów z luksusowymi psimi akcesoriami, bo inaczej chyba zaczęłabym kraść 8) :lol:
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Fajne cacka ale by tylko popatrzeć :wink: Widzę tę nieokrzesaną radość gdyby moje dostały takie piórkowe różowe łóżeczko :evilbat: weloniki i suknie ślubne dla gotowych do "ceremonii" suczek oraz garniturki dla panów można już kupić w York -Centrum w W-wie jak się nie mylę.
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 e no nie mów ,że tak zaraz byś sie rzucała na takie gadżety 8) torba fajna i przydatna sama mam podobną wersja dużo skromniejsza ale niezmiernie przydatna :) cos dla Ani i Gizmola pod pachę :wink: do trochę większej zmieszczą się dwa piesy :lol:
Eclairs Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Tak mnie wzięło na przeglądanie starych zdjęć. Świeżo urodzona Monusia wyglądała tak: Gośka z Luką: BTW Taka pieskowa komuna z prawdziwego zdarzenia to moje niespałnione marzenie...
Eclairs Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Może to naloty z większych psów (w końcu jestem terrierówką :wink: ) ale niektóre z tych gadżetów wydają mi się śmieszne i żałosne zarazem. Take łóżeczko z piórkami. Komu ono ma służyć? Psiakowi, czy zidiociałej pani (panu)? Chyba dobrze, że nie ma tego w naszym zacofanym kraju...
Karka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Cudne maleństwo :angel: uwielbiam przeglądać fotki moich maluchów , czasem sobie siedzę i tak wracam pamiecią do tego co było -chyba sie starzeję :oops: Ta środkowa fotka jest rozkoszna dawaj jeszcze coś do oglądania :modla:
Eclairs Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Karka']dawaj jeszcze coś do oglądania :modla: Yes my Lord :wink:
Recommended Posts