Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co tu taka cisza :o
To ja Wam pokażę lwie pieski w wersji gładkowłosej :) takie czasem się rodzą w miotach , oczywiście nie można ich używać do dalszej hodowli .W tamtym roku taki lewek urodził się w jednej z niemieckich hodowli
A tak wyglądają - całkiem sympatycznie prawda 8)

Posted

[quote name='Karka']Już widzę to zdziwienie i przerażenie rodziny :evilbat: chyba szybko musiałabyś szukac nowego lokum :wink:
Gosia_z_Luką Z tym psem pod pachą to do mnie a nie pod most :wink: Też marzę o dużej sforze. Mój TŻ jeszcze się nie zgadza ale ciągle go "urabiam". Podejrzewam jednak, że nie miałby nic przeciwko Tobie i małej bolonce, a to już pierwszy krok do następnego psiaka i następnego, i ... Na belga oczywiście się zgadzam ale zaproponuję jeszcze czarnego ruskiego terrierka, a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to?

Posted

... a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to?[/quote]

tylko skąd dla niej wziąć czekoladowego lewka :hmmmm:

Posted

[quote name='Eclairs'][quote name='Karka']Już widzę to zdziwienie i przerażenie rodziny :evilbat: chyba szybko musiałabyś szukac nowego lokum :wink:
Gosia_z_Luką Z tym psem pod pachą to do mnie a nie pod most :wink: Też marzę o dużej sforze. Mój TŻ jeszcze się nie zgadza ale ciągle go "urabiam". Podejrzewam jednak, że nie miałby nic przeciwko Tobie i małej bolonce, a to już pierwszy krok do następnego psiaka i następnego, i ... Na belga oczywiście się zgadzam ale zaproponuję jeszcze czarnego ruskiego terrierka, a dla Luki do towarzystwa może być lewek! Albo dwa! Co Ty na to?
Tak, tak! Załóżmy pieskową komunę!!! :laola:

Karka :biggrina: Lewki to Twoja działka - skądś te czekoladki będziesz musiała wytrzasnąć, nie ma rady!! :evillaug:

Lewek krótkowłosy :eek2: Szok! Pierwszy raz takiego widzę! Wygąda, no cóż, jak kundliszcz zwyczajny, ale bardzo ładny kundliszcz. A masz więcej fotek???

Posted

Z tą czekoladką to trudna sprawa ale można pomyśleć :wink: może coś poczaruję 8)
Więcej fotek pod tym adresem http://lowchensaustralia.com/lowchens/smoothcoat.htm nie za wiele ale zawsze coś .Prawda ,że wyglądają zupełnie inaczej ale przyjemnie . Tylko jak tu ludziom tłumaczyć ,że to rasowe i z jednego miotu :roll:

Ania jaki problem bierz kumpla dla Gizmola :great: przy taki zwierzyńcu jaki już masz nawet nie odczujesz ,że coś przybyło :mdrmed:

Posted

Karka -jeszcze chwilę temu, gdybym pojechała do hodowli lewków i zaczęliby mi wciskać, że to:

to "też lewek, tyle że krótkowłosy", to chyba bym puknęła w czoło najpierw sobie, a potem im! :stupid:

Jednak chyba wolę te "tradycyjne" lowchenki :lol:

:lol:
Achhh, te czekoladkowe niunie śliczne :angel:

Posted

Gosia masz rację patrząc na te fotki to przecież zupełnie inne psy .U nas w kraju to wogóle by nie przeszło :wallbash: teraz moje bąble są trzy i wielkościowo trzy różne więc kiedy mowię ,że to rodzeństwo z jednego miotu to też takie :crazyeye: oczy robią .
A czekoladowe czekoladki są cudne i także wolę tę wersję lowchena :P

Posted

Ja nie chcę nic mówić ale takich lewków krótkowłosych to u mnie pod blokiem stado gania.

Karka przy jeszcze jednym psizolu o takim temperamencie to bym odczuła. Jednego zawsze pod pachę wezmę i do autobusu wsiądę ale z dwoma... Ale jak kupię w końcu samochód to nie ma mocnych. Nawet mój szanowny nie będzie mieć nic do powiedzenia. :evilbat:

Posted

Ania ale pachy masz dwie :roflt: :wink: w sam raz na dwa psy :wink:
No jasne z jednym wygodniej :)
U mnie też czasem widuje takie "lewki" :wink: i kto by pomyślał :confused:

Posted

Popatrzcie, co znalazłam :D 8)

A tu perły Swarovskiego! :lol: :

I pieskowe łóżeczko :D :

(jedyne 339$ 8) )

A tu, proszę bardzo, każdy szanujący się hodowca, jadąc z suczką do narzeczonego, powinien, jak nakazuje tradycja, przyoblec ją w taki oto welonik :lol: :

Jest też obróżka w bichonki!! :angel:

Dlaczego u nas nie ma takich fajnych rzeczy??? :cry: :cry: :cry:

Posted

Fajne cacka ale by tylko popatrzeć :wink: Widzę tę nieokrzesaną radość gdyby moje dostały takie piórkowe różowe łóżeczko :evilbat: weloniki i suknie ślubne dla gotowych do "ceremonii" suczek oraz garniturki dla panów można już kupić w York -Centrum w W-wie jak się nie mylę.

Posted

e no nie mów ,że tak zaraz byś sie rzucała na takie gadżety 8) torba fajna i przydatna sama mam podobną wersja dużo skromniejsza ale niezmiernie przydatna :) cos dla Ani i Gizmola pod pachę :wink: do trochę większej zmieszczą się dwa piesy :lol:

Posted

Tak mnie wzięło na przeglądanie starych zdjęć.
Świeżo urodzona Monusia wyglądała tak:

Gośka z Luką: BTW Taka pieskowa komuna z prawdziwego zdarzenia to moje niespałnione marzenie...

Posted

Może to naloty z większych psów (w końcu jestem terrierówką :wink: ) ale niektóre z tych gadżetów wydają mi się śmieszne i żałosne zarazem. Take łóżeczko z piórkami. Komu ono ma służyć? Psiakowi, czy zidiociałej pani (panu)?
Chyba dobrze, że nie ma tego w naszym zacofanym kraju...

Posted

Cudne maleństwo :angel: uwielbiam przeglądać fotki moich maluchów , czasem sobie siedzę i tak wracam pamiecią do tego co było -chyba sie starzeję :oops: Ta środkowa fotka jest rozkoszna
dawaj jeszcze coś do oglądania :modla:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...