Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 A Tomek coś wspominał ,że mógłby pojechać popatrzeć więc go molestuj , dorzucisz się do paliwka i będzie spoko :wink:
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Nie trzeba mnie molestować. :wink: Jak nic mi nie wypadnie, to jadę i basta. Ale na chwilę obecną jednak nie wiem - ze względu na moja pracę i zdrowie Izy może być różnie.
AnkaW Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Widzisz Karka jak się Tomek broni przed molestowaniem :lol: Jeśli córcia chora :( to zyczę wszystkiego najlepszego
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Dziękuję Anka. A tak ogólnie to zdechł pies (topik)? :lol: :wink:
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Karka do licha. Musiałaś kliknąć sekundę przede mną?
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Nie mogę pobrać formularza zgłoszenia na wystawę. Możesz mi pomóc Karka?
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 na którą ? a na stronie zkwp jest formularz uniwersalny na wszystkie wystawy . Czy o ten Ci chodzi?
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No... bytomską, bytomską. Może mogę zgłosić telefonicznie? Nie , chciałem ściągnąc ze strony oddziału bytomskiego.
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Pobrałam poslę Ci mailem , tylko sprawdze czy mam twój adres, muisz pocztą bądź e-mailem , faksem bo załączyć musisz kopię rodowodu a jak go nie masz to kopię rejestracji w oddziale psa
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Mam sztywną kartę, którą dostałem od hodowcy. Potwierdzenie rejestracji też (już prawie 3 miesiące temu to zrobiłem, ciągle czekam - czy mam do nich telefonować i upominać się?).
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 dostałeś metrykę od hodowcy , którą w oddziale powinieneś oddać przy rejestracji , nadali Ci numer czy tak? Na zgloszeniu jest taka rubryka PKR - /tu piszesz w przygotowaniu bo nie masz jeszcze rodowodu i niew iesz jaki bedzie numer / a także rubryka numer rejestracji - tu piszesz numer jaki Ci oddział nadał i misato w którym oddział się znajduje Wyrabianie rodowodu trwa z reguły od 3-6 miesiecy zależy wszystko od tego ile pracy mają w głównym w W-wie , nie muisz monitować całą klasę młodzieży możesz objeździć w razie czego na samym numerze rejestracyjnym
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 a właśnie piszesz ,że masz sztywną kartę w domu to chyba masz na myśli metrykę -nie oddałes jej przecież to idzie do W-wy :roll:
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Dzięki dobra duszyczko, mam. Co mam wpisać w pkt. Rodzaj włosa (wpiszę śliczny, może być?). Jeżeli wymagaja potwierdzenia wpłaty, to chyba lepiej zgłoszenie im przefaksować?
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 napisz długi to wystarczy , oczywiście możesz przefaksować
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Śpisz Karina? Obszukałem cały dom - byłem pewien, że mam metryczkę. Jutro zerknę w biurze i odpiszę.
patulka_ibenek Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Witajcie Agnieszko i Aniu i Gosiu! Oj mimo,że jestem pedagogiem specjalnym to psa nie potrafię wychować :cry: - katastrofa. ale przed chwilą próbowaliśmy z mężem przyzwyczajać go do szczoteczki - pomogła nam odrobina salami :wink: Także pierwsze koty za płoty! Ja mam jakąś beznadziejną pastę - Petosan, zapach nijaki i smak pewnie też, więc go odrzuca. Posłucham Karki i kupię mu normalną szczoteczkę i pastę dla dzieci. Oczywiście posłucham także Gosi, która ma do mnie anielską cierpliowość :oops: (dzięki Gosia będę próbować krok po kroku). Cóż to mój pierwszy pies w życiu i musze się sporo nauczyć. Agnieszka cieszę się, że nie tylko ja mam takiego rozbrykanego psiaka! Pusia jest śliczna! :D Kraków był dzisiaj płaczący i zachmurzony - bezsensowna niedziela, ale Benul ma teraz krótką sierść i to jest duży plus, bo wytarłam go tylko ręczniczkiem i czyściutki :P
Tomek67 Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 nie jestem czy nie, jestem? OKI - przechodzę na pw, sa tajne sprawy do omówienia.
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 E pasta dla dzieci to raczej nie , ma inny skład niż psia :roll: kup Trixie o której pisałam , jest bardzo smaczna -moje psice ją lubią a i szczeniorki były nią bardzo zainteresowane.Napewno Benkowi zasmakuje :P
Karka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Pati bo to tak bywa ,że "szewc bez butów chodzi" :wink:
Recommended Posts