Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie trzeba mnie molestować. :wink: Jak nic mi nie wypadnie, to jadę i basta.
Ale na chwilę obecną jednak nie wiem - ze względu na moja pracę i zdrowie Izy może być różnie.

Posted

Pobrałam poslę Ci mailem , tylko sprawdze czy mam twój adres, muisz pocztą bądź e-mailem , faksem bo załączyć musisz kopię rodowodu a jak go nie masz to kopię rejestracji w oddziale psa

Posted

Mam sztywną kartę, którą dostałem od hodowcy. Potwierdzenie rejestracji też (już prawie 3 miesiące temu to zrobiłem, ciągle czekam - czy mam do nich telefonować i upominać się?).

Posted

dostałeś metrykę od hodowcy , którą w oddziale powinieneś oddać przy rejestracji , nadali Ci numer czy tak?
Na zgloszeniu jest taka rubryka PKR - /tu piszesz w przygotowaniu bo nie masz jeszcze rodowodu i niew iesz jaki bedzie numer /
a także rubryka numer rejestracji - tu piszesz numer jaki Ci oddział nadał i misato w którym oddział się znajduje
Wyrabianie rodowodu trwa z reguły od 3-6 miesiecy zależy wszystko od tego ile pracy mają w głównym w W-wie , nie muisz monitować całą klasę młodzieży możesz objeździć w razie czego na samym numerze rejestracyjnym

Posted

a właśnie piszesz ,że masz sztywną kartę w domu to chyba masz na myśli metrykę -nie oddałes jej przecież to idzie do W-wy :roll:

Posted

Dzięki dobra duszyczko, mam. Co mam wpisać w pkt. Rodzaj włosa (wpiszę śliczny, może być?). Jeżeli wymagaja potwierdzenia wpłaty, to chyba lepiej zgłoszenie im przefaksować?

Posted

Witajcie Agnieszko i Aniu i Gosiu! Oj mimo,że jestem pedagogiem specjalnym to psa nie potrafię wychować :cry: - katastrofa. ale przed chwilą próbowaliśmy z mężem przyzwyczajać go do szczoteczki - pomogła nam odrobina salami :wink: Także pierwsze koty za płoty! Ja mam jakąś beznadziejną pastę - Petosan, zapach nijaki i smak pewnie też, więc go odrzuca. Posłucham Karki i kupię mu normalną szczoteczkę i pastę dla dzieci. Oczywiście posłucham także Gosi, która ma do mnie anielską cierpliowość :oops: (dzięki Gosia będę próbować krok po kroku). Cóż to mój pierwszy pies w życiu i musze się sporo nauczyć.

Agnieszka cieszę się, że nie tylko ja mam takiego rozbrykanego psiaka! Pusia jest śliczna! :D

Kraków był dzisiaj płaczący i zachmurzony - bezsensowna niedziela, ale Benul ma teraz krótką sierść i to jest duży plus, bo wytarłam go tylko ręczniczkiem i czyściutki :P

Posted

E pasta dla dzieci to raczej nie , ma inny skład niż psia :roll: kup Trixie o której pisałam , jest bardzo smaczna -moje psice ją lubią a i szczeniorki były nią bardzo zainteresowane.Napewno Benkowi zasmakuje :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...