Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No z pewnością każdy byłby oszołomiony :P Jureo pewnie wszyscy zainteresowani będą patrzeć na stawki pudli w Tulln :roll:

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jasne :) i o to chodzi by być pogodnym ... a te Mikołajowe sanie to mi się spodobały :sweetCyb: Ja myślę ,że wyciągną Zwycięstwo Europy w tym roku :wink:

Posted

Blondynki (albo blondyni) w cenie? O jaką rasę chodzi?
Czuję do Finlandii podświadomą sympatię, za ugrofińskie pochodzenie ich języka. Ale kiedyś próbowałem coś z niego wykumać i niestety - poza składnią i gramatyką, nie jest już fiński ni huhu podobny do wegierskiego.
Co Ty, Karka tak samarytańsko rozrzucasz się po innych stronkach?

Posted

Bo ja taki dobry człowiek jestem :wink: No w jakiej rasie Zwycięstwo :o w lewkach oczywista jak dojadą :) oni już tak mają jak już dojadą to zgarniają wsio =-ale przyznac trzeba ,że i psy mają świetne .

Posted

Aaaaaa... Stary jestem i późno już, nie zatrybiłem. A swoją drogą - jak im musi tam w Finlandii być zimno w te gołe pupy.
Dobrej nocy, karaluchy do poduchy. :wink:

Posted

Poczekamy :-? zobaczymy :) liczę na to ,że nam opowie :)
Ja także robię małe pranko dziewczynom :wink: Ty masz z Gizmolem dobrze szybko umyjesz , wytrzesz i jest okey :D chyba jeszcze jakieś smarowanko ciałka kosmetykiem :roll:

Posted

Karka napisał(a):
Używa się" ludzkich" kosmetyków do tego celu :question:

Ano tak. Kremy dla dzieci, hipoalergiczne oczyszczające dla dorosłych. Wszystko taniocha :lol:

Posted

No co Ty Cockerek Tulln daleko :wink: to tylko ikilka godzinek w samochodzie :roll:
Ania to masz dobrze skoro na kosmetyki nie masz potrzeby wydawać dużej kaski :-?

Posted

Karka ja żartowałam :cry: Płyn oczyszczający VICHY tylko 52 zł, ale starcza na 3 miesiące, krem Johnsons baby słoik 15, zł ale korzystają wszyscy. i inne na zime i inne przeciwsłoneczne na lato w wysokim filtrem. Cholewcia sama sobie takich nie kupowałam a teraz korzystam przy psie.

Posted

AnkaW napisał(a):
Cholewcia sama sobie takich nie kupowałam a teraz korzystam przy psie.

A tak z tym to się zgadzam :ylsuper: na siebie tez tyle nie wydaję co na swoje psice :Fade-col: i jakoś mi nie żal :wink: :B-fly: wydanej kasy :fadein:
A gdzie się podziała reszta :question: Agnieszka , Gosia , Tomek wracajcie :confused: Ja rozumiem piękna wiosna wokół nas , spacerki z naszymi przyjaciółmi :Dog_run: coraz dłuższe ale żeby tak całkiem temacik zostawić :puppydog:

Posted

Towarzystwo wymiotło, a myśmy dzisiaj byli na szczepieniu. Giamolek grzecznie stał jak mu pani termometr w d.. wsadziła, i nawet nie zaskomlał jak dostał zastrzyk. Grzeczna psinka. :lol:

A teraz ja idę na ostatni spacerek. Pa :P

Posted

Spacerki spacerkami.....nie wiem, jak reszta, ja jestem zapracowana po uszy :(
Słuchajcie,kończy mi sie szampon dla usaika, też mnie czeka chyba wydatek,,,gdzies mi w oko wpadło, ze są takie dla psów o białej siersci..ma ktoś z Was moze nazwę?
Ania, zazdroszczę Ci grzeczności Gimzola- Pusia u weta robi taka trzodę, ze hej! Drze się już jak tylko wet ja dotknie,,,mam histerycznego psa, poprzednia sunia tez taka była, wet przyjeżdżał wiec do domu,,,nawet sterylkę miała w domu, na stole...no ale tym razem nie dam się tak sterroryzowac!
Uffffffff...dobrze, że to piątek. Bee miała wiecej czasu na forum :D

Posted

Oh, jak mi dziś smutno, smutno :cry: Martwię się Papieżem naszym kochanym... :cry: Żeby tak wszystko było dobrze :cry:

Z psich wiadomości - nie wiem, jak Carmen ( i Tomek :evilbat: ), ale Lukier wyczesana wczoraj i wykąpana dzisiaj - właśnie ma głupawkę pokąpienną i lata jak pershing po całym domu. Nie wystawiana, więc suszenie sobie odpuściłam, mimo że je uwielbia! Ale już mi łapki odpadają... Tomek - a jak u Was??

Ehhh, życie...

Posted

Hej :D cieszę się ,że pokazałyście sie na forum dziewczyny :) Ja tylko wpadam i wypadam bo mam masę roboty :evilbat: Skoro Luka już wybielona to i zapewne Carmen także 8) Głupawka po kąpieli obowiązkowa :B-fly: nie ma jak to sobie poszaleć :wink:

Posted

Noo tak, jak ja mam czas pogawędzić na forum, to pustki, a jak mnie nie ma, to od razu 5 stron produkują :motz:

Białas śpi na fotelu w słoneczku, byłyśmy na polku (jeszcze przed kąpielą), pobiegała za patykami, pogoniła dzieciaka :evilbat: Mamuśki mnie wkurzyły, bo wchodząc na polko widziały, że bawię się tam z psem, puściły dzieciaki (z pięć sztuk :o ), dzieciaki wrzeszcząc wniebogłosy lecą "przywitać się z pieskiem" :evil: Ale biała nie taka głupia :lol: Jak się rozdarła! Ona dzieciaki dość "groźnie" (patrząc z boku) atakuje, bo drze mordę, warczy i podbiega baaardzo blisko. Na szczęście widziałam, że dzisiaj nic by dzieciom nie zrobiła, chciała ich tylko nastraszyć i ustawić. Ale mamuśki z pretensjami, że co to pies bez smyczy :roll: Ale kto był na polku pierwszy?? To one wtargnęły ze stonką na nasze polko! 8) A że pieseczek "taki słodki" to naiwne myślały, że dzieciary będą miały zabaweczkę :evil: Hihihihi, niedoczekanie! :lol:

Posted

A czy to nasza wina ,że Ciebie nie ma wtedy gdy masz być i się udzielać :wink:
Co ciekawe moje psice na takie rozdarte "słodkie' dzieciaczki potrafią rownież rozedrzeć swoje japy :roll: chyba dla każdego psa takie zachowanie jest stresujące /no chyba ,że jest wychowany w rozwrzeszczanej gromadce/ i czuje się zagrożony , a może idzie to łańcuszkiem skoro przeciwnik wrzeszczy i wykonuje dziwne ruchy to ja też :fadein: W każdym razie powinnaś się Gosia wstydzić ,że puszczasz psa bez smyczy do tego tak agresywnego :evilbat: No większości ludzi słodkie pieseczki kojarzą się tylko z zabaweczką 0X nie godną szacunku

Posted

Gosia, ale masz waleczną psicę :lol: mnie takie dzieciaki też czasem drażnią, te wrzeszczące. Ale Toffik w ogóle jakos nie za bardzo lubi jak dzieci podchodzą. On ucieka jak spłoszony zając z kitką przyklejoną do doopki :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...