Karka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No z pewnością każdy byłby oszołomiony :P Jureo pewnie wszyscy zainteresowani będą patrzeć na stawki pudli w Tulln :roll:
Karka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No jasne :) i o to chodzi by być pogodnym ... a te Mikołajowe sanie to mi się spodobały :sweetCyb: Ja myślę ,że wyciągną Zwycięstwo Europy w tym roku :wink:
Tomek67 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Blondynki (albo blondyni) w cenie? O jaką rasę chodzi? Czuję do Finlandii podświadomą sympatię, za ugrofińskie pochodzenie ich języka. Ale kiedyś próbowałem coś z niego wykumać i niestety - poza składnią i gramatyką, nie jest już fiński ni huhu podobny do wegierskiego. Co Ty, Karka tak samarytańsko rozrzucasz się po innych stronkach?
Karka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Bo ja taki dobry człowiek jestem :wink: No w jakiej rasie Zwycięstwo :o w lewkach oczywista jak dojadą :) oni już tak mają jak już dojadą to zgarniają wsio =-ale przyznac trzeba ,że i psy mają świetne .
Tomek67 Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Aaaaaa... Stary jestem i późno już, nie zatrybiłem. A swoją drogą - jak im musi tam w Finlandii być zimno w te gołe pupy. Dobrej nocy, karaluchy do poduchy. :wink:
Karka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Czy mała Carmen wykąpała Tomka czy Tomek wykąpał Carmen -oto jest pytanie :hmmmm: :diabloti:
AnkaW Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Stawiam na Carmen :evilbat: chyba że miał do pomocy jeszcze tak ze cztery ręce. :lol:
Karka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Poczekamy :-? zobaczymy :) liczę na to ,że nam opowie :) Ja także robię małe pranko dziewczynom :wink: Ty masz z Gizmolem dobrze szybko umyjesz , wytrzesz i jest okey :D chyba jeszcze jakieś smarowanko ciałka kosmetykiem :roll:
Karka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Używa się" ludzkich" kosmetyków do tego celu :question:
Cockerek Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Karka, dzięki za odpowiedź o suszeniu pieska :P A ta wystawa europejska to właśnie w Finlandii??
Cockerek Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Uuu, to trochę daleko :roll: Podziwiam takich co się z Polski tam wybierają :P
AnkaW Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Karka napisał(a):Używa się" ludzkich" kosmetyków do tego celu :question: Ano tak. Kremy dla dzieci, hipoalergiczne oczyszczające dla dorosłych. Wszystko taniocha :lol:
Karka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No co Ty Cockerek Tulln daleko :wink: to tylko ikilka godzinek w samochodzie :roll: Ania to masz dobrze skoro na kosmetyki nie masz potrzeby wydawać dużej kaski :-?
AnkaW Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Karka ja żartowałam :cry: Płyn oczyszczający VICHY tylko 52 zł, ale starcza na 3 miesiące, krem Johnsons baby słoik 15, zł ale korzystają wszyscy. i inne na zime i inne przeciwsłoneczne na lato w wysokim filtrem. Cholewcia sama sobie takich nie kupowałam a teraz korzystam przy psie.
Karka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 AnkaW napisał(a): Cholewcia sama sobie takich nie kupowałam a teraz korzystam przy psie. A tak z tym to się zgadzam :ylsuper: na siebie tez tyle nie wydaję co na swoje psice :Fade-col: i jakoś mi nie żal :wink: :B-fly: wydanej kasy :fadein: A gdzie się podziała reszta :question: Agnieszka , Gosia , Tomek wracajcie :confused: Ja rozumiem piękna wiosna wokół nas , spacerki z naszymi przyjaciółmi :Dog_run: coraz dłuższe ale żeby tak całkiem temacik zostawić :puppydog:
AnkaW Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Towarzystwo wymiotło, a myśmy dzisiaj byli na szczepieniu. Giamolek grzecznie stał jak mu pani termometr w d.. wsadziła, i nawet nie zaskomlał jak dostał zastrzyk. Grzeczna psinka. :lol: A teraz ja idę na ostatni spacerek. Pa :P
Agnieszka76 Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 Spacerki spacerkami.....nie wiem, jak reszta, ja jestem zapracowana po uszy :( Słuchajcie,kończy mi sie szampon dla usaika, też mnie czeka chyba wydatek,,,gdzies mi w oko wpadło, ze są takie dla psów o białej siersci..ma ktoś z Was moze nazwę? Ania, zazdroszczę Ci grzeczności Gimzola- Pusia u weta robi taka trzodę, ze hej! Drze się już jak tylko wet ja dotknie,,,mam histerycznego psa, poprzednia sunia tez taka była, wet przyjeżdżał wiec do domu,,,nawet sterylkę miała w domu, na stole...no ale tym razem nie dam się tak sterroryzowac! Uffffffff...dobrze, że to piątek. Bee miała wiecej czasu na forum :D
Gosia_z_Luką Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Oh, jak mi dziś smutno, smutno :cry: Martwię się Papieżem naszym kochanym... :cry: Żeby tak wszystko było dobrze :cry: Z psich wiadomości - nie wiem, jak Carmen ( i Tomek :evilbat: ), ale Lukier wyczesana wczoraj i wykąpana dzisiaj - właśnie ma głupawkę pokąpienną i lata jak pershing po całym domu. Nie wystawiana, więc suszenie sobie odpuściłam, mimo że je uwielbia! Ale już mi łapki odpadają... Tomek - a jak u Was?? Ehhh, życie...
Karka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Hej :D cieszę się ,że pokazałyście sie na forum dziewczyny :) Ja tylko wpadam i wypadam bo mam masę roboty :evilbat: Skoro Luka już wybielona to i zapewne Carmen także 8) Głupawka po kąpieli obowiązkowa :B-fly: nie ma jak to sobie poszaleć :wink:
Gosia_z_Luką Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Noo tak, jak ja mam czas pogawędzić na forum, to pustki, a jak mnie nie ma, to od razu 5 stron produkują :motz: Białas śpi na fotelu w słoneczku, byłyśmy na polku (jeszcze przed kąpielą), pobiegała za patykami, pogoniła dzieciaka :evilbat: Mamuśki mnie wkurzyły, bo wchodząc na polko widziały, że bawię się tam z psem, puściły dzieciaki (z pięć sztuk :o ), dzieciaki wrzeszcząc wniebogłosy lecą "przywitać się z pieskiem" :evil: Ale biała nie taka głupia :lol: Jak się rozdarła! Ona dzieciaki dość "groźnie" (patrząc z boku) atakuje, bo drze mordę, warczy i podbiega baaardzo blisko. Na szczęście widziałam, że dzisiaj nic by dzieciom nie zrobiła, chciała ich tylko nastraszyć i ustawić. Ale mamuśki z pretensjami, że co to pies bez smyczy :roll: Ale kto był na polku pierwszy?? To one wtargnęły ze stonką na nasze polko! 8) A że pieseczek "taki słodki" to naiwne myślały, że dzieciary będą miały zabaweczkę :evil: Hihihihi, niedoczekanie! :lol:
Karka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A czy to nasza wina ,że Ciebie nie ma wtedy gdy masz być i się udzielać :wink: Co ciekawe moje psice na takie rozdarte "słodkie' dzieciaczki potrafią rownież rozedrzeć swoje japy :roll: chyba dla każdego psa takie zachowanie jest stresujące /no chyba ,że jest wychowany w rozwrzeszczanej gromadce/ i czuje się zagrożony , a może idzie to łańcuszkiem skoro przeciwnik wrzeszczy i wykonuje dziwne ruchy to ja też :fadein: W każdym razie powinnaś się Gosia wstydzić ,że puszczasz psa bez smyczy do tego tak agresywnego :evilbat: No większości ludzi słodkie pieseczki kojarzą się tylko z zabaweczką 0X nie godną szacunku
Cockerek Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Gosia, ale masz waleczną psicę :lol: mnie takie dzieciaki też czasem drażnią, te wrzeszczące. Ale Toffik w ogóle jakos nie za bardzo lubi jak dzieci podchodzą. On ucieka jak spłoszony zając z kitką przyklejoną do doopki :lol:
Recommended Posts