Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, nie wiem Karka, czy Dorota poszłaby na wystawę nawet jak by ta była w Nisku. :( Izabelka za to - natentychmiast :D . Ale być może taki Ustroń będzie dobrym miejscem, aby zrobić wypad na dni kilka, nasycić owcę i wilka. :wink: :lol: Co ja talent jestem poetycki, nieodkryty jeszcze :wink:

Posted

No, pewnie Anka, bo za Was blokowe leniuchy MZAM wszystko zrobi.
A gdzie chodzisz z gangsterem na spacery? Widuję czasem psiarzy (ale większych rozmiarów psich) koło hali tenisowej, gdzie sobie pogrywamy z Izą.

Posted

A dlaczegóż to pani Dorota takim przeciwnikiem wystaw jest? Jesli można wiedzieć .Zacznij urabiać już w takim razie swoją panią i przyjeżdżajcie :D Mogę zapytać znajomych o namiary na jakieś lokum dla Was w Ustroniu

Posted

To już temat na zupełnie inną bajkę, Karka. Nie lubi psów i już. I więcej nie pytaj. :fadein:
Anka - jak czytam czasem Wasze westchnienia za małym domkiem z dużym ogrodem, no to trzeba się liczyć z łopatą. No i skarbonką. :lol:

Posted

Jasne Tomek rozumiem w każdym razie chyba musisz się nieźle gimnastykować :roll:Nie mam zamiaru wgłębiać się w temat.
Nastąpił może jakiś przełom i carmen zrobiła ten pierwszy raz na trawkę?

Posted

Niestety, nie, choć dzisiaj dostała od nas sporą wyćwikę spacerową. :evil: Przychodzi do domu i leje na gazetę jak strażacka sikawa :lol: . I strasznie jest z siebie zadowolona. :P

Posted

A to zawzięta bestyjka .A może jak widzisz jak biegnie na tę gazetę to psa pod pachę i na podwórko... w końcu nie musisz latać daleko bo ja to mam kawałek...

Posted

Alfa nam tak troszkę od czasu do czasu pomaga i po cichu bichonom kibicuje :)
Z tą gazetą może być dobry pomysł może warto spróbować i takiego triku :roll:

Posted

Już chytry i przebiegły Plan Barbarossa jest przygotowany :wink:
Tylko, że to baba jest, a te łapią chytrych i przebiegłych. :wink:
Się okaże w najbliższych dniach. :P

Posted

Jestem bardzo ciekawa :roll: Nie zapomnij informować na bieżaco
A tak na marginesie to moja sunia jedna na imię ma Barbarosse...

Posted

Piękne imię. :D Tylko czy to tak z włoska czy z nazistowska? :wink:
Mam nadzieję, że znasz historię (i moje, nikczemne czasem poczucie humoru) i obejdzie się bez urazy :wink:

Posted

To czeszka dawała imię więc Ruda Baśka odpada :wink: na 100%Barbarosse z pepićkowa przyjechała choć w zasadzie ma pelnie niemieckie pochodzenie :P

Posted

To myślisz, że u knedlików nie ma Rudych Basiek? :lol:
Więc jednak aryjskie pochodzenie. Ty Karka lepiej sprawdź, czy któryś z przodków Barbarosse nie zagryzł nam Szarika!!! :wink:

Posted

Myślę ,że mógł zagryźć :wink: Patrząc na moją maleńką suńkę jak rządzi chłopakami i ich pierze to zawzięta niemka /tylko nie wiem po kim to ma bo Barbarosse łagodna jak owieczka /

Posted

Witajcie! Ależ płodni przez te swięta byliście- topik nam się szybko rozrasta!
My swieta spędziliśmy głównie na łażeniu - Pusia zrobiła chyba z 30 km na własnych nóżkach, oczywiście na raty, a nie jednym ciągiem!
Fajnie macie z tymi wystawami...zazdroszczę, i oczywiście z całego serca wszystkim powodzenia życzę :D
Mam dziś dodatkowy dzień wolny- tylko z drukarni coś odbiorę i jedziemy do moich przyjaciół za miasto- Pusia pozna kolejnego kolegę- uratowanego 2 lata temu przed zamarznięciem prześlicznego , podobnego do Dingo Simbę. Będzie zabawa, ze hej! Pozdrawiamy! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...