Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic się nie zmieniło, Karka. Radom lub Bytom.
Za Radomiem:
- bliżej ze 100 km w jedną stronę;
- mniejsza wystawa.
Za Bytomiem:
- na razie jestem tylko na tę wystawę namawiany;
- chyba będzie tam więcej dogsów i dogomaniaków.
Pozdrowionka.

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc gosia
twoja suczka jest sliczna
jesli chodzi o pseudohodowle jest to temat bardzo ciezki i nie mamy na to wplywu. prawie dwa lat a temu kupilam bolonczyka od takiego pseudohodowcy niestety byl ze mna tylko 10 dni , umarl ciezko mi bylo sie z tym pogodzic.
mam teraz tobiego moze nie ma rodowodu ale na tym mi nie zalezalo. jest kochany.

Posted

Trenujecie już ? Postawa , pokazywanie ząbków ringówka itd.... Co do ringówek u BiBi można kupić takie fajne mające pod szyjką szerszą tasiemkę 8)

Posted

Wygrzebałam takie fotki
uśmiech Muminka

i Eridanek vel Muminek w wystawowej pozie

poważny Ettorek

i chłopaki z mamusią

jak widać Ettorek jest bardzo znudzony i wogóle uważa ,że pozowanie do zdjęć to wielka głupota ...

Posted

Powoli trenujemy. W ząbki daje zaglądać (choć krótko) nam i wetowi. Powiedziałbym, że wetowi dłużej, ale to chyba ze strachu.
Liczę Karka, że udzielisz nowicjuszom kilku porad - jak najlepiej przygotować się do wystawy. :wink: :D
Psiunki naprawdę piękne - prawie jak bolończyki :P :wink:

Posted

Dzięki :) Jak każde szczeniaczki fajne :P Tomek jak powiedziałam już kiedyś jesli tylko mogę i potrafię to pomogę i poradzę - nie ma sprawy.Jednak wydaje mi się ,że przygotujecie się wyśmienicie co najwyżej nogi ci zmiękną przed wyjściem na ring :wink:

Posted

góral napisał(a):
Karka Eridanek na biało-czarno :thumbs:

to znaczy ,że Ci się podoba :o Mumiś jest mój cudo miodzio i pięknie sam potrafi stać i patrzeć na mnie z głową zadartą do góry a przy tym ładnie chodzi tak lekko .Po cichu liczę ,że w końcu trafi w wystawowe ręce i pokaże się od czasu do czasu na ringach , gdyby był suczką już by go nie było...

Posted

góral napisał(a):
No jasne, że mi się podoba, w dodatku ma taki ładny kolorek :iloveyou:

taki brudny :wink: i nieuczesany :oops: ale wykąpie , wyczesę i znów bedzie śliczny :)

Posted

Karka, nie mogę sobie pozwolić na miękkie nogi, bo jak się osunę to głowa trąbnie o ziemię ze sporej wysokości, a że jest już leciwa, to może gwałtownego kontaktu z podłożem nie wytrzymać.
:wink: Liczę, że ją wystawisz, albo polecisz jakąś dobrą handlerkę. :fadein:

Posted

A gdzie śliczności dziewczynka :( :P
Dobrze ze nie mam warunków,bo już bym brała.
Stado mi się powiększło o cieczkowce BiBi,pełna chata :cry:

ho,ho,ho Tomek chce na Twoje wątłe barki zrzucić ciężar odpowiedzialności za wynik . :wink:

Posted

Tomek jak bedziesz mdlał to będziemy Cię ratować z dziewczynami :wink: Możesz na nas liczyć :P
Alfa słyszałam , słyszałam o cieczce :roll: Fotecki dziewczynki sa na aparacie a aparat wybył z meżem i wróci wieczorkiem późnym :roll: więc chyba dopiero jutro ona może zaistnieć na Dgm-anii

Posted

Tomek67 napisał(a):
Ty mi tu Alfa nie rób kreciej roboty. :bad-word:
Bo pojadę do Radomia. :grab:

A co tam w Radomiu :question:

Posted

Karka, piękne te Muminki, cudowne!
Mamy chyba nową koleżaknę- witaj Joasi & Tobi! Współczuję z powodu bidulka- Twojego pierwszego Bolończyka :cry:
Mam nadzieję, ze pochwalisz się Tobim! To też Bolończyk? :D
Pozdrawiamy!

Posted

O, Karka, pięknego Muminka sobie na tapetę wzięliśmy- mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko temu! Mój mąż jest nim zafasynowany! Pusię nawet chce ogolić na Lwiego pieska... :o
Ciekawe, jakby młoda to zniosła...

Posted

Hallo Agnieszka :) Jak tam Pusia? Tobi to maltańczyk o ile dobrze się doczytałam :) Powoli nadrabiam zaleglości widziałam ,ze brązowy lewek wpadł w oko :wink: śliczności prawda :roll:

Posted

Dziękujemy, Pusia ma się bardzo dobrze- chodzimy wreszcie na dłuugie spacerki! Nasz pies jest super "zsocjalizowany" - rwie się do zabaw z innymi psiakami, próbował też oststnio wziać udział w meczu z okolicznymi 13 -latkami- został jednak na moja prośbę zniesiona z boiska...
Jak się patrzy na te wszystkie cuda to by się chciało mieć je wszystkie,,,to by dopiero radość wielka była! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...