Laura1108 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Czarnulo ma słodka na pierwsze brykaj Quote
pati_zabrze Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Banerki dla ślicznoty ;) 500 x 100 250 x 100 150 x 100 100 x 100 100 x 100 Busiak i jeszcze specjalnie dla Ciebie szybki kurs wklejania banerków do podpisu :cool3: Musisz wejść na swój panel użytkownika, edytować sygnaturę, skopiować banerek, wkleić i zapisać... Banerki są już podlinkowane, więc nie powinno być problemu ;) Trzymam kciuki za domek dla psiny ;) Quote
pati_zabrze Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Busiak napisał(a):O zrobiło się :multi: Moje gratulacje :evil_lol: ;) Quote
Basia i Barni Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Pati sliczny banerek :multi: a może teraz mi zrobisz Goji ? Quote
pati_zabrze Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Basia i Barni napisał(a):a może teraz mi zrobisz Goji ? hmmm musze to przemyśleć... :eviltong: pewnie, że zrobie, tylko poprosze o zdjęcia, albo link do wątku ;) Quote
Laura1108 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Moje szczęście nadal czeka na domek ten jedyny kochający :( Quote
Laura1108 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Oczywiście wczoraj byłam u moich czarnuchów ukochanych Tura bez zmian szalona , kochana , uwielbia pieszczoty i pozwala na wszystko . Dziś ją nieco wyczesałam ale na zdjęciach jest jeszcze przed czesaniem . Wlazła dziś do mnie na ławkę , usadziła dupke nieco z moją pomocą u mnie na kolanach i tak siedziała . Jest cuuudooowna! Quote
pati_zabrze Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Busiak próbowałaś jeszcze raz wkleić banerek? bo widze, że dalej nie działa... :roll: Quote
Laura1108 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Bo ja jestem jakaś ograniczona jeżeli chodzi i sprawy techniczne na wszelkich forach Quote
donacja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Taura, pokaż się wieczorkiem. Nikt nie chce takiego ślicznego psa? Niemożliwe! Quote
Monisiaczek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zastanawiam się... Mój Zulus odszedł 4 lata temu. Miał 12 lat, razem dorastaliśmy, był dla mnie jak brat. Długo nie mogłam nawet myśleć o kolejnym przyjacielu. Może już czas? Tylko czy Taura polubi mieszkanie w bloku? Blok mały (12 mieszkań na klatce), mieszkam na parterze, na mojej klatce są dwie onki, pekińczyk, jamnik i beagle. Dużo terenu do biegania w okolicy, a dla amatorów pływania Wisła. Wet jest w bloku po sąsiedzku. Mieszkam w Nowym Dworze Maz.,pod Warszawą. Dajcie znać, czy mam jakieś szanse. P.S. A gdzie jest Klembów? Quote
pati_zabrze Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Laura1108 gdzie jesteś??? Tu się domek oferuje... :cool3: Quote
Laura1108 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Monisiaczek jeżeli możesz to poczekaj na deczyję do soboty ponieważ miałam kilka osób a z tych kilku zrobiła się jedna i może byc tak , że Taura nie lubi kotków wówczas nadal będzie bez domku ... Ja bym do Ciebie padła z wizytą przedadopcyjna w razie co :) Quote
Laura1108 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Jestem :) jak zwykle net mi nawala kiedyś mnie coś trafi :angryy: Więc tak w sobotę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną do domku gdzie są kociambry więc nie wiem jak Taura na nie zareaguje no i jakie wrażenie zrobi na mnie domek :) Sobota juz blisko więc około godziny 20 w sobotę będzie juz ostateczna decyzja co z Taurunią . Quote
pati_zabrze Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Czyli są już 2 domki chętne na Taurunie? :cool3: Quote
pati_zabrze Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Laura1108 napisał(a):Więc tak w sobotę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną do domku gdzie są kociambry więc nie wiem jak Taura na nie zareaguje no i jakie wrażenie zrobi na mnie domek :) Sobota juz blisko więc około godziny 20 w sobotę będzie juz ostateczna decyzja co z Taurunią . Laura i co z tym domkiem? Jestem ciekawa czy Taura zdała test na koty :lol: Quote
Laura1108 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 No i szykował się domek a tu kociambry , na które Taura ma alergię Wczoraj pojechaliśmy ze ślicznotką na próbę , byłąm przekonana że koty będą jej całkowicie obojętne i tak weszliśmy na podwórko a kot siedział pod samochodem Taura spojrzała i olała poszła dalej węszyć na podwórku , posiedzieliśmy pogadaliśmy kobitka super , domek super wszystko rewelka , ja już się cieszyłam że Taurunia będzie miała cudowny domek po kilku godzinach zdecydowaliśmy , że Taura zostaje wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy , minęło około 10 minut Pani dzowni i mówi , że Taura pogoniła koty na drzewo i skacze na to drzewa , zjeżyła się i szczeka , zawróciliśmy i faktycznie Taura pokazała , że nie specjalnie lubi kotki no cóż trudno domek automatycznie znikną dla Tauruni . Taurunia nadal szuka domku Quote
pati_zabrze Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Qrcze szkoda... :-( A co z Monisiaczek? :roll: Quote
Laura1108 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A Monisiaczek milczy :razz: no cóż trudno , może się rozmyśliła ... Dziś po 20 jedziemy na wizytę przedadopcyjną z Taurunią zobaczymy co z tego będzie , może już zostanie w nowym domku . Ludzie podobno fajni a ja jutro ocenię jakie warunki i jaki mają kontakt z psiakiem , nie ukrywam że wykańcza mnie myśl , że taka cudna sunia siedzi tyle w schronie ale może to już koniec :) . Ta dziewczyna co stara się o Taurę już dziś przyjechała do schronisko ją zobaczyć no i ... chciała ją już zabrać bo powiedziała , że jest cudowna :cool3: ale ja sie nie zgodziłam :diabloti: muszą być zachowane pewne procedury a Taura faktycznie jest cudna , kochana jak dla mnie anioł w psiej skórze , jest milusińska i tak łagodna , że szokuje mnie testowałąm już na wszelkie możliwe sposoby czy potrafi pokazać zęby i całkowicie nie w głowie jej powarkiwanie na człowieka , nie działa na nią nic ani złapanie za ogon ani nadmierne przytulanie , czy zaglądanie w pysk , czy mieszanie ręka przy jedzeniu nawet przy smakowitej kości nie myślała o warczeniu to naprawdę CUDO , można ją położyć u siebie w łóżku i tulić , tulić i jeszcze az tulić jest taka słodziutka . Jak z nią jestem to ja tak wymorduję ściskaniem i tuleniem , że sama jestem zmęczona a ona nic a nic a jak ją porządnie rozochocę to jak przestanę to łazi i się doprasza o jeszcze - skacząc :loveu: Kochana i musi znaleźć domek szybko bo to nie jest dzieciak co to może w schronie siedzieć . Quote
pati_zabrze Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Laura1108 napisał(a):Dziś po 20 jedziemy na wizytę przedadopcyjną z Taurunią zobaczymy co z tego będzie , może już zostanie w nowym domku . Ludzie podobno fajni a ja jutro ocenię jakie warunki i jaki mają kontakt z psiakiem Czekam na wiadomości i trzymam kciuki za sunie ;) Quote
pati_zabrze Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi: Tauruniu bądź szczęśliwa w swoim nowym domku! Laura mam nadzieję, że będziesz z państwem w stałym kontakcie i że będziemy mogli liczyć co jakiś czas na jakieś nowe fotki... ;) Quote
Recommended Posts