Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Banerki dla ślicznoty ;)

500 x 100

250 x 100

150 x 100

100 x 100

100 x 100

Busiak i jeszcze specjalnie dla Ciebie szybki kurs wklejania banerków do podpisu :cool3:

Musisz wejść na swój panel użytkownika, edytować sygnaturę, skopiować banerek, wkleić i zapisać... Banerki są już podlinkowane, więc nie powinno być problemu ;)

Trzymam kciuki za domek dla psiny ;)

Posted

Oczywiście wczoraj byłam u moich czarnuchów ukochanych Tura bez zmian szalona , kochana , uwielbia pieszczoty i pozwala na wszystko . Dziś ją nieco wyczesałam ale na zdjęciach jest jeszcze przed czesaniem . Wlazła dziś do mnie na ławkę , usadziła dupke nieco z moją pomocą u mnie na kolanach i tak siedziała . Jest cuuudooowna!

Posted

Zastanawiam się... Mój Zulus odszedł 4 lata temu. Miał 12 lat, razem dorastaliśmy,
był dla mnie jak brat. Długo nie mogłam nawet myśleć o kolejnym przyjacielu.
Może już czas?
Tylko czy Taura polubi mieszkanie w bloku? Blok mały (12 mieszkań na klatce),
mieszkam na parterze, na mojej klatce są dwie onki, pekińczyk, jamnik i beagle.
Dużo terenu do biegania w okolicy, a dla amatorów pływania Wisła.
Wet jest w bloku po sąsiedzku. Mieszkam w Nowym Dworze Maz.,pod Warszawą.

Dajcie znać, czy mam jakieś szanse.

P.S. A gdzie jest Klembów?

Posted

Monisiaczek jeżeli możesz to poczekaj na deczyję do soboty ponieważ miałam kilka osób a z tych kilku zrobiła się jedna i może byc tak , że Taura nie lubi kotków wówczas nadal będzie bez domku ... Ja bym do Ciebie padła z wizytą przedadopcyjna w razie co :)

Posted

Jestem :) jak zwykle net mi nawala kiedyś mnie coś trafi :angryy:

Więc tak w sobotę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną do domku gdzie są kociambry więc nie wiem jak Taura na nie zareaguje no i jakie wrażenie zrobi na mnie domek :) Sobota juz blisko więc około godziny 20 w sobotę będzie juz ostateczna decyzja co z Taurunią .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Więc tak w sobotę jestem umówiona na wizytę przedadopcyjną do domku gdzie są kociambry więc nie wiem jak Taura na nie zareaguje no i jakie wrażenie zrobi na mnie domek :) Sobota juz blisko więc około godziny 20 w sobotę będzie juz ostateczna decyzja co z Taurunią .

Laura i co z tym domkiem?
Jestem ciekawa czy Taura zdała test na koty :lol:

Posted

No i szykował się domek a tu kociambry , na które Taura ma alergię Wczoraj pojechaliśmy ze ślicznotką na próbę , byłąm przekonana że koty będą jej całkowicie obojętne i tak weszliśmy na podwórko a kot siedział pod samochodem Taura spojrzała i olała poszła dalej węszyć na podwórku , posiedzieliśmy pogadaliśmy kobitka super , domek super wszystko rewelka , ja już się cieszyłam że Taurunia będzie miała cudowny domek po kilku godzinach zdecydowaliśmy , że Taura zostaje wsiedliśmy w samochód i pojechaliśmy , minęło około 10 minut Pani dzowni i mówi , że Taura pogoniła koty na drzewo i skacze na to drzewa , zjeżyła się i szczeka , zawróciliśmy i faktycznie Taura pokazała , że nie specjalnie lubi kotki no cóż trudno domek automatycznie znikną dla Tauruni .

Taurunia nadal szuka domku

Posted

A Monisiaczek milczy :razz: no cóż trudno , może się rozmyśliła ...
Dziś po 20 jedziemy na wizytę przedadopcyjną z Taurunią zobaczymy co z tego będzie , może już zostanie w nowym domku . Ludzie podobno fajni a ja jutro ocenię jakie warunki i jaki mają kontakt z psiakiem , nie ukrywam że wykańcza mnie myśl , że taka cudna sunia siedzi tyle w schronie ale może to już koniec :) . Ta dziewczyna co stara się o Taurę już dziś przyjechała do schronisko ją zobaczyć no i ... chciała ją już zabrać bo powiedziała , że jest cudowna :cool3: ale ja sie nie zgodziłam :diabloti: muszą być zachowane pewne procedury a Taura faktycznie jest cudna , kochana jak dla mnie anioł w psiej skórze , jest milusińska i tak łagodna , że szokuje mnie testowałąm już na wszelkie możliwe sposoby czy potrafi pokazać zęby i całkowicie nie w głowie jej powarkiwanie na człowieka , nie działa na nią nic ani złapanie za ogon ani nadmierne przytulanie , czy zaglądanie w pysk , czy mieszanie ręka przy jedzeniu nawet przy smakowitej kości nie myślała o warczeniu to naprawdę CUDO , można ją położyć u siebie w łóżku i tulić , tulić i jeszcze az tulić jest taka słodziutka . Jak z nią jestem to ja tak wymorduję ściskaniem i tuleniem , że sama jestem zmęczona a ona nic a nic a jak ją porządnie rozochocę to jak przestanę to łazi i się doprasza o jeszcze - skacząc :loveu:
Kochana i musi znaleźć domek szybko bo to nie jest dzieciak co to może w schronie siedzieć .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Dziś po 20 jedziemy na wizytę przedadopcyjną z Taurunią zobaczymy co z tego będzie , może już zostanie w nowym domku . Ludzie podobno fajni a ja jutro ocenię jakie warunki i jaki mają kontakt z psiakiem

Czekam na wiadomości i trzymam kciuki za sunie ;)

Posted

Wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi:
Tauruniu bądź szczęśliwa w swoim nowym domku!

Laura mam nadzieję, że będziesz z państwem w stałym kontakcie i że będziemy mogli liczyć co jakiś czas na jakieś nowe fotki... ;)