Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, udało się wyadoptować Sabę to może teraz czas na promocję Rudzi?
Co myslicie???

Może jak skupimy się po kolei na jednym psie to coś z tego będzie? Saba też była nieadopcyjna, a Ruda jest jednak młodsza...

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem za.podlicze stan naszej skarpety, może uda się kupić jakiś pakiecik na którymś bazarku, napewno przyda się wydarzenie na fb, NK i inne, no i ogrom pw na dogo z zaproszeniem na watek

Posted

modliszka84 napisał(a):
Słuchajcie, udało się wyadoptować Sabę to może teraz czas na promocję Rudzi?
Co myslicie???

Może jak skupimy się po kolei na jednym psie to coś z tego będzie? Saba też była nieadopcyjna, a Ruda jest jednak młodsza...

Właśnie ostatnio myślałam o tym, że chyba najkorzystniej jest się skupić na jednym psie, bo wielu na raz ciężko pomóc, chociaż też nie można zapominać o podstawowych ogłoszeniach dla nich. Z Sabą się udało, zamierzałam założyć teraz wątek i zrobić akcje promocyjną Tekili, ale skoro Ruda już ma, to niech będzie pierwsza ;)

Z tym fb to ja mam problem. Rozgryzłam go we własnych celach towarzyskich ale z promocyjnymi i wydarzeniami mam problem...:( Jutro się wezmę za rozsyłanie pw i poproszę osoby od fb o pomoc

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Marycha35']dziewczynki dzięki za zaproszenie, słów brak, taka suńka śliczna, porzucona, co za kanalia jej to zafundowała!! Trzeba rozesłać wątek![/QUOTE]
Witam pierwszego gościa :) Jeżeli mogłabyś mi pomóc w rozsyłaniu Rudzi, byłoby super :)

Posted

[quote name='Marycha35']jasna sprawka, już się zabieram, zacznę od swoich znajomych:) damy radę, trzeba suńkę do domku kochającego wyekspediować![/QUOTE]
dziękuje:loveu:

Posted

[quote name='Buell']Rudzia wygląda jak siostrzyczka mojego tymczaska Borysa!
Śliczna jest!

Mala ma wątki na AST'owych forach?[/QUOTE]
Obawiam się, że nie a przynajmniej nikt nie mówił, że to robi. Chyba, że Modliszka jej założyła i się nie pochwaliła....

Posted

Jestem na zaproszenie Kasi. Przez dwa lata zaledwie dwie stroniczki... Tu chyba nikt nie zagląda :( A taka śliczna dziewuszka z tej Rudzi...

Posted

Zaglądam do suni na zaproszenie. To dobry pomysł, żeby jedno po drugim promować.
W Łodzi jest ewatonieja - ona chyba ma sporo wspólnego z tymi rasami, wyślij PW, może coś pomoże. Tu potrzeba dziewczyn, które się znają na takich psiakach.

Posted

Dzięki za przybycie, mam nadzieję, że będzie nas jeszcze więcej u ślicznotki i coś razem wymyślimy. Jutro napiszę nowy tekst do ogłoszeń i kontynuuje wysyłanie zaproszeń, dziś uciekam spać....

Posted

Kasiu bardzo dziękuje za zaproszenie. Niestety jestem totalnie spłukana i nawet na wykupienie bazarku z ogłoszeniami dla Rudzi mnie nie stać, ale nie zapomnę o niej i będę do Was zaglądać.