modliszka84 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Słuchajcie, udało się wyadoptować Sabę to może teraz czas na promocję Rudzi? Co myslicie??? Może jak skupimy się po kolei na jednym psie to coś z tego będzie? Saba też była nieadopcyjna, a Ruda jest jednak młodsza... Quote
piechcia15 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 jestem za.podlicze stan naszej skarpety, może uda się kupić jakiś pakiecik na którymś bazarku, napewno przyda się wydarzenie na fb, NK i inne, no i ogrom pw na dogo z zaproszeniem na watek Quote
kasia14 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 modliszka84 napisał(a):Słuchajcie, udało się wyadoptować Sabę to może teraz czas na promocję Rudzi? Co myslicie??? Może jak skupimy się po kolei na jednym psie to coś z tego będzie? Saba też była nieadopcyjna, a Ruda jest jednak młodsza... Właśnie ostatnio myślałam o tym, że chyba najkorzystniej jest się skupić na jednym psie, bo wielu na raz ciężko pomóc, chociaż też nie można zapominać o podstawowych ogłoszeniach dla nich. Z Sabą się udało, zamierzałam założyć teraz wątek i zrobić akcje promocyjną Tekili, ale skoro Ruda już ma, to niech będzie pierwsza ;) Z tym fb to ja mam problem. Rozgryzłam go we własnych celach towarzyskich ale z promocyjnymi i wydarzeniami mam problem...:( Jutro się wezmę za rozsyłanie pw i poproszę osoby od fb o pomoc Quote
kasia14 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Rudziu, od soboty się za ciebie bierzemy. Trzeba pokazać ją światu. Quote
modliszka84 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no i jak tam? Rudzia nadal niewidzialna... Quote
piechcia15 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 jakaż ona piękna!! ta siwa morda i oczy pełne miłości i chyba niezrozumienia czemu tu jest:(?? Quote
kasia14 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 ehhh ....:( Ciągle pamiętam i ciągle coś innego się pojawia. Rudzia ślicznie wyszła. Przydałoby się odnowić jej allegro. Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dziewczynki dzięki za zaproszenie, słów brak, taka suńka śliczna, porzucona, co za kanalia jej to zafundowała!! Trzeba rozesłać wątek! Quote
kasia14 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']dziewczynki dzięki za zaproszenie, słów brak, taka suńka śliczna, porzucona, co za kanalia jej to zafundowała!! Trzeba rozesłać wątek![/QUOTE] Witam pierwszego gościa :) Jeżeli mogłabyś mi pomóc w rozsyłaniu Rudzi, byłoby super :) Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jasna sprawka, już się zabieram, zacznę od swoich znajomych:) damy radę, trzeba suńkę do domku kochającego wyekspediować! Quote
kasia14 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Marycha35']jasna sprawka, już się zabieram, zacznę od swoich znajomych:) damy radę, trzeba suńkę do domku kochającego wyekspediować![/QUOTE] dziękuje:loveu: Quote
Buell Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Rudzia wygląda jak siostrzyczka mojego tymczaska Borysa! Śliczna jest! Mala ma wątki na AST'owych forach? Quote
kasia14 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Buell']Rudzia wygląda jak siostrzyczka mojego tymczaska Borysa! Śliczna jest! Mala ma wątki na AST'owych forach?[/QUOTE] Obawiam się, że nie a przynajmniej nikt nie mówił, że to robi. Chyba, że Modliszka jej założyła i się nie pochwaliła.... Quote
yoko100 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 zapisuje sobie uwielbiam rudzielce sama mam w domu:) ogloszen duzo malej potrzeba ja niestety nmie potrafie:( Quote
ataK Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Jestem na zaproszenie Kasi. Przez dwa lata zaledwie dwie stroniczki... Tu chyba nikt nie zagląda :( A taka śliczna dziewuszka z tej Rudzi... Quote
mmd Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zaglądam do suni na zaproszenie. To dobry pomysł, żeby jedno po drugim promować. W Łodzi jest ewatonieja - ona chyba ma sporo wspólnego z tymi rasami, wyślij PW, może coś pomoże. Tu potrzeba dziewczyn, które się znają na takich psiakach. Quote
kasia14 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dzięki za przybycie, mam nadzieję, że będzie nas jeszcze więcej u ślicznotki i coś razem wymyślimy. Jutro napiszę nowy tekst do ogłoszeń i kontynuuje wysyłanie zaproszeń, dziś uciekam spać.... Quote
martaipieski Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 sliczniutka i z ta siwizna jej do pyszczka!! mam nadzieje ze los sie do niej usmiechnie i znajdzie kochajacy dom Quote
AgusiaP Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kasiu bardzo dziękuje za zaproszenie. Niestety jestem totalnie spłukana i nawet na wykupienie bazarku z ogłoszeniami dla Rudzi mnie nie stać, ale nie zapomnę o niej i będę do Was zaglądać. Quote
Alicja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Śliczna niunia .....siedziała tutaj tak cichutko jak na tej stacji ...:( Quote
Olga7 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zglaszam się takze na prośbę Kasi14 .Obiecac nic nie mogę,najwyzej pomoc w rozsylaniu wątku. Quote
Lu_Gosiak Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dziekuje za zaproszenie:) narazie na niewiele sie zdam niestety ale zagladac bede Quote
Marycha35 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Alicja masz rację, to bardzo cichutka, grzeczna, wstydliwa sunia, trzeba jej pomóc! Quote
ewatonieja Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 pierwszy raz widzę tą ślicznotę na oczy :) jak sie uda to doda ją Ania na www.sos-amstaff.pl będzie miała allegro od nas, a jak watek założy się na niebieskim forum to i ogłoszenia się zrobią Quote
Recommended Posts