Figaro_16 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Zostaje powiedzmy u siostry w skrócie - pisałam w poprzednim poście dokładniej. A Pani z Chrzanowa mam nadzieję, że po prostu pomoże, poradzi etc. Pies był w samochodzie koło domów (są dwa), nie w kojcu czy klatce. Nie widziałam więc psów. Aha, no i bez problemów. Chyba życzył, żeby się chowała dobrze? Ale może się mylę. Quote
Ada-jeje Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Bedziemy to sprawdzac zaraz po swietach, na podstawie jakiej umowy. gmina Klucze zlecila wylapywanie psow Palce. :angryy::angryy::angryy: Na policje dzwonilam i potwierdzili ze bylo zgloszenie z miejscowosci Chechlo. :mad: Quote
Soema Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wybacz Ada, że Ci w Święta głowę zawracam.. Do Pałki pałki chyba nic nie dotrze.. :roll: Quote
Ada-jeje Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Jak do tej pory to do Palki dociera tylko jedno KASA ale to nie on jest urzednikiem ktory musi sie rozliczac z pieniedzy podatnikow. :angryy::angryy::angryy: Nie masz za co przepraszac, sama widzisz ze dla Paly tez nie ma swiat. :shake: Quote
Figaro_16 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Jak nie będzie spokojnie, to nie będzie skutecznie :). Quote
IKA & SONIA Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Sunia piękna, bardzo cieszę się, że ona nie została w OL A pan P. - po nim należy się chyba wszystkiego spodziewać :angryy::angryy::angryy: Quote
Laura1108 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jaka śliczna uśmiechnięta mordeczka :multi: uciekła kostusze spod kosy . Figaro dobrze , że udało Wam się ją odzyskać . Quote
Ula_czarnuszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Piękna morda:loveu: Dobrze, że jednak znalazła dom tak szybko. Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz: Mam nadzieję, że nowi właściciele nie dopuszczą do tego by sunia miała szczeniaki :shake: Sama pewnie jest owocem pracy jakiegoś pseudohodowcy... A może ma tatuaż? Sprawdzaliście? Quote
Figaro_16 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Czytać, czytać! ;) Pisałam, nie ma tatuażu. Prawdopodobnie będzie wysterylizowana - teraz ma cieczkę. Może też dlatego jej się pozbyli. "Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz:" Co ciekawe, nie wiem czy mówisz do mnie - bo naprawdę mam na imię Ada, czy do Ady_jeje ;). Quote
Ada-jeje Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Figaro akcje przeprowadzilas Ty, i to Tobie naleza sie gratulacje :lol: Quote
Soema Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A może ona po postu uciekła komuś jak jej się cieczka zaczęła?:roll: Żeby tylko później problemów nie było..:shake: Quote
Figaro_16 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Po pierwsze problemów nie ma być prawa - pies bez obroży, bez tatuażu, więc można go przygarnąć. Jeśli ktoś będzie szukał, to nie ma sprawy. Tylko co to za właściciele, którzy jak pisałam - wyrzucili ją z auta, nie poluźniali jej kolczatki lub sznurka przez co miała na szyi ranę, narośl i nie dbali o nią skoro ma dredy na sierści? Jeśli już świadkowie kłamią i nikt jej nie wyrzucił, to druga wersja to tylko taka, że ktoś ją przywiązał w lesie na sznurku, uwolniła się, ale dlatego ma ranę i przywędrowała na moją ulicę i tam spała :). Tylko to wersja wymyślona. Quote
Ula_czarnuszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Figaro_16 napisał(a): "Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz:" Co ciekawe, nie wiem czy mówisz do mnie - bo naprawdę mam na imię Ada, czy do Ady_jeje ;). Jasne, że do Ciebie :lol: Przecież podpisałaś się imieniem ;) Quote
Figaro_16 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Taaak, zupełnie o tym zapomniałam i się dziwiłam :). Quote
AMIGA Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A ja myślałam, że Ol. ma już zakaz przyjmowania nowych psów!!! Quote
Nicol Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Sunia przepiękna. Jaka roześmiana mordeczka. Ciesze sie ze juz ma domek :loveu: Quote
Recommended Posts