Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostaje powiedzmy u siostry w skrócie - pisałam w poprzednim poście dokładniej. A Pani z Chrzanowa mam nadzieję, że po prostu pomoże, poradzi etc.

Pies był w samochodzie koło domów (są dwa), nie w kojcu czy klatce. Nie widziałam więc psów. Aha, no i bez problemów. Chyba życzył, żeby się chowała dobrze? Ale może się mylę.

Posted

Bedziemy to sprawdzac zaraz po swietach, na podstawie jakiej umowy. gmina Klucze zlecila wylapywanie psow Palce. :angryy::angryy::angryy: Na policje dzwonilam i potwierdzili ze bylo zgloszenie z miejscowosci Chechlo. :mad:

Posted

Jak do tej pory to do Palki dociera tylko jedno KASA ale to nie on jest urzednikiem ktory musi sie rozliczac z pieniedzy podatnikow. :angryy::angryy::angryy: Nie masz za co przepraszac, sama widzisz ze dla Paly tez nie ma swiat. :shake:

Posted

Piękna morda:loveu: Dobrze, że jednak znalazła dom tak szybko. Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz:

Mam nadzieję, że nowi właściciele nie dopuszczą do tego by sunia miała szczeniaki :shake: Sama pewnie jest owocem pracy jakiegoś pseudohodowcy... A może ma tatuaż? Sprawdzaliście?

Posted

Czytać, czytać! ;) Pisałam, nie ma tatuażu.
Prawdopodobnie będzie wysterylizowana - teraz ma cieczkę. Może też dlatego jej się pozbyli.

"Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz:"

Co ciekawe, nie wiem czy mówisz do mnie - bo naprawdę mam na imię Ada, czy do Ady_jeje ;).

Posted

Po pierwsze problemów nie ma być prawa - pies bez obroży, bez tatuażu, więc można go przygarnąć. Jeśli ktoś będzie szukał, to nie ma sprawy.
Tylko co to za właściciele, którzy jak pisałam - wyrzucili ją z auta, nie poluźniali jej kolczatki lub sznurka przez co miała na szyi ranę, narośl i nie dbali o nią skoro ma dredy na sierści?
Jeśli już świadkowie kłamią i nikt jej nie wyrzucił, to druga wersja to tylko taka, że ktoś ją przywiązał w lesie na sznurku, uwolniła się, ale dlatego ma ranę i przywędrowała na moją ulicę i tam spała :). Tylko to wersja wymyślona.

Posted

Figaro_16 napisał(a):

"Gratulacje Ada, za szybką akcję :razz:"

Co ciekawe, nie wiem czy mówisz do mnie - bo naprawdę mam na imię Ada, czy do Ady_jeje ;).

Jasne, że do Ciebie :lol: Przecież podpisałaś się imieniem ;)