Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• sue changed the title to Skrzypek - już bez długu, szuka domu, jest super :)
  • 3 months later...
Posted

💓🍀💓🍀💓🍀 Tulanki stokrosci dla wszytkich kotelkow u Ciebie                                                          Aniu czy zrobic kramik chocby maly dla Skrzypka?

• Like 1
Posted
Dnia 10.02.2023 o 19:47, Nadziejka napisał:

💓🍀💓🍀💓🍀 Tulanki stokrosci dla wszytkich kotelkow u Ciebie                                                          Aniu czy zrobic kramik chocby maly dla Skrzypka?

Witaj, zapomniałam ze ten wątek jest 🙂

Skrzypek jest ogarnięty i w sumie niczego nie potrzebuje poza domem. Zrobiła się z niego wielka kulka kota ważąca 6,5 kg i jest jeszcze bardziej miziasty, skrzypienie mu zostało ale oprócz tego tak śmiesznie cienko miauczy 🙂 I dziad, bo bije Tinkę. Nauczył się spać w łóżku z kimś na kogo popadnie, fajnie się bawi, ogólnie świetny kotek tylko że chyba odstrasza rozmiarem, typową urodą i wiekiem (ma ok 3-4 lata)

Ewentualnie jeśli uwzględniłabyś gdzieś jego (oraz Misia i Tinkę, moje aktualne tymczasy) kupiłabym jakiś porządniejszy żwirek bo dramatycznie szybko schodzi. Ale to tylko tak na doczepkę 🙂 

Posted

💓 Spokojnosci wszelkiej zasylam wszytkim                                                                                              Aniu  kramik dla Skrzypka Misia Tinki juz czaruje 

• Like 1
Posted

A bo być może Skrzypek będzie miał dom. Wizyta PA była (dziękuję Isabel <3) i jest bardzo fajnie, miał jechać jeszcze w tym tygodniu ale coś nie wyszło. 

Dnia 13.02.2023 o 13:29, Nadziejka napisał:
                  Aniu 45 zl z bazareczku poslalam ku Tobie 💓💓

Dziękuję serdecznie, już mam, chyba potwierdziłam na bazarku wpływ ❤️ 

Posted
Dnia 15.02.2023 o 10:47, sue napisał:

A bo być może Skrzypek będzie miał dom. Wizyta PA była (dziękuję Isabel <3) i jest bardzo fajnie, miał jechać jeszcze w tym tygodniu ale coś nie wyszło. 

Dziękuję serdecznie, już mam, chyba potwierdziłam na bazarku wpływ ❤️ 

🍀🍀🍀   Trzymam mocno mocno za wszystko Aniu
  • 2 weeks later...
Posted

Kupię jeszcze dwa takie żwirki i wrzucę paragony za tę kwotę z bazarku Nadziejki tj 45 zł, przyda się bo żwirek schodzi jakoś szybciej ostatnio 😞

Skrzypek został u mnie, do adopcji nie doszło, pani zrezygnowała a nic wcześniej na to nie wskazywało bo wizyta wypadła dobrze. No cóż. Na szczęście wygląda na to, że dogadują się już w miarę z Tinką. Dwa dni zostawiam je luzem i jeszcze się nie zeżarły. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Faza pokoju z Tinką trwa, co prawda piorą się łapami Tinka z Miśkiem i jest trochę fukania, ale to takie tam, delikatne, Tinka nie lubi się bawić z kotami i ogólnie jest niezłym samolubem. 

• Like 1