Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 znając charakter goldenów i Dizelka to macie tam w domu niezły cyrk :lol:. wiesza się Parkusiowi na ogonie ten mały bandyta? Zuzi tak robił... Quote
gretinka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 wiesza to mało powiedziane hehehe jak dopadnie ogonek Parkera to ojejku ja schodze z drogi bo to jest szaleńcza zabawa na całego naj pierw ogonek a potem juz na podłodze leżą obaj a wtedy uwaga bo poleci wszystko ze stolika ale jest super:) no a naj lepsze są juz wieczory kiedy grzecznie wszyscy sie kładą spać a Dizelek wierny czeka przy mnie az ja sie poloze no bo gdzie by spał jak nie zemną dobrze ze mamy dużą poduche to sie miescimy hihihihi.... Quote
psiama Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 gretinka napisał(a):wiesza to mało powiedziane hehehe jak dopadnie ogonek Parkera to ojejku ja schodze z drogi bo to jest szaleńcza zabawa na całego naj pierw ogonek a potem juz na podłodze leżą obaj a wtedy uwaga bo poleci wszystko ze stolika ale jest super:) no a naj lepsze są juz wieczory kiedy grzecznie wszyscy sie kładą spać a Dizelek wierny czeka przy mnie az ja sie poloze no bo gdzie by spał jak nie zemną dobrze ze mamy dużą poduche to sie miescimy hihihihi.... Miodzio :loveu: Psia mama do n-tej :cool3:. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 jutro minie tydzień odkąd Dizel zamieszkał w swoim domu. Mam nadzieję, że wszystko ok :p Quote
halbina Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ja też mam nadzieję... A martwiłaś się, Aniu, że tak długo brak odzewu... warto czasem poczekać na TEN domek! Quote
gretinka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Witam kochani i przepraszam że nic nie pisałam. Ale mielismy przygotowania do jutrzejszej komuni syna,u nas super Dizelek szaleje moja mała niunia jest grzeczny i bardzo kochany w poniedziałek dam fotunie Dizelka:) dostał w prezencie kosz do spania z jego imieniem no ale niestety woli moje łóżko i naszą podusie:) a w koszu spi maskotka którą nosi hehe... wszystkich serdecznie pozdrawiam... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 no ładnie, zbój jeden. Powinien spać w legowisku swoim, wkrótce urośnie i będzie Wam ciasno. Nie pozwólcie mu wejść sobie na głowę ;) Z okazji 1 komunii życzę Pawełkowi wszystkiego dobrego:p Quote
PaulinaT Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Noooo! Wreszcie się mogę dopisać - strasznie mnie cieszy ten Dizelkowy dom!!!! :multi::multi::multi: Dużo radości z pieska życzę! Quote
psiama Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Zaglądam tu z dziką przyjenoscią :loveu:. Może jakieś foto gretinko das zradę ? :cool3: Dla syna gratulacje 1-szej komunii :loveu:. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 chyba po-komunijne porządki trwają ;) Quote
gretinka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witam kochani:) tak troszeczke porządki nas pochłonęły ale nie jest tak zle hehe.. ja na dodatek złapałam zapalenie oskrzeli dlatego mało tu zaglądam. przepraszam. Dizelek jest super grzeczny z dnia na dzien nas czyms zaskakuje mądra moja psinka obiecuje ze jak tylko znajde chwilke to przesle fotki :) jutro idziemy na szczepienie :placz:więc napewno wieczorkiem napisze jak po szczepieniu Dizelek się czuje. Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Komunia, wielka rzecz, wiadomo :p. Zamieszania jest mnóstwo. To dziś Dizel dostanie komara w dooooopcię i będzie miał ochronę :loveu:. Czekamy na wieści :cool3:. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 o ile znam Dizelka to odstawił niezłą histerię u weta... Quote
psiama Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):halo halo halooo ;) Halo mówi halo :diabloti:. Ale faktycznie, co tam słychac :cool3: ? Quote
zerduszko Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Troche spamu: Plisss - zajrzyjscie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/janach-sunia-poparzona-czeka-w-schronisku-potrzebny-pilnie-chociaz-dt-137512/ Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 dostałam sms, że wszystko ok, wkrótce jakieś wieści ;) uf, bo już miałam czarne wizje z serii: zgubił się, rozjechał go samochód, zagryzł pies itp. najgorsza wersja jest zawsze dla mnie że zaginął. taka już ze mnie kwoka jest.. Quote
psiama Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):dostałam sms, że wszystko ok, wkrótce jakieś wieści ;) uf, bo już miałam czarne wizje z serii: zgubił się, rozjechał go samochód, zagryzł pies itp. najgorsza wersja jest zawsze dla mnie że zaginął. taka już ze mnie kwoka jest.. Ciotka kwoczka tez niech do swojego kiciego dziecka zajrzy, bo Zuza juz po sterylce :eviltong:. Quote
zerduszko Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 psiama napisał(a):Ciotka kwoczka tez niech do swojego kiciego dziecka zajrzy, bo Zuza juz po sterylce :eviltong:. Przestań się odzywać na trochu, to zajrzy :evil_lol: Quote
Recommended Posts