Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesza to mało powiedziane hehehe jak dopadnie ogonek Parkera to ojejku ja schodze z drogi bo to jest szaleńcza zabawa na całego naj pierw ogonek a potem juz na podłodze leżą obaj a wtedy uwaga bo poleci wszystko ze stolika ale jest super:) no a naj lepsze są juz wieczory kiedy grzecznie wszyscy sie kładą spać a Dizelek wierny czeka przy mnie az ja sie poloze no bo gdzie by spał jak nie zemną dobrze ze mamy dużą poduche to sie miescimy hihihihi....

Posted

gretinka napisał(a):
wiesza to mało powiedziane hehehe jak dopadnie ogonek Parkera to ojejku ja schodze z drogi bo to jest szaleńcza zabawa na całego naj pierw ogonek a potem juz na podłodze leżą obaj a wtedy uwaga bo poleci wszystko ze stolika ale jest super:) no a naj lepsze są juz wieczory kiedy grzecznie wszyscy sie kładą spać a Dizelek wierny czeka przy mnie az ja sie poloze no bo gdzie by spał jak nie zemną dobrze ze mamy dużą poduche to sie miescimy hihihihi....

Miodzio :loveu: Psia mama do n-tej :cool3:.

Posted

Witam kochani i przepraszam że nic nie pisałam. Ale mielismy przygotowania do jutrzejszej komuni syna,u nas super Dizelek szaleje moja mała niunia jest grzeczny i bardzo kochany w poniedziałek dam fotunie Dizelka:) dostał w prezencie kosz do spania z jego imieniem no ale niestety woli moje łóżko i naszą podusie:) a w koszu spi maskotka którą nosi hehe... wszystkich serdecznie pozdrawiam...

Posted

Witam kochani:) tak troszeczke porządki nas pochłonęły ale nie jest tak zle hehe.. ja na dodatek złapałam zapalenie oskrzeli dlatego mało tu zaglądam. przepraszam. Dizelek jest super grzeczny z dnia na dzien nas czyms zaskakuje mądra moja psinka obiecuje ze jak tylko znajde chwilke to przesle fotki :) jutro idziemy na szczepienie :placz:więc napewno wieczorkiem napisze jak po szczepieniu Dizelek się czuje.

Posted

Komunia, wielka rzecz, wiadomo :p. Zamieszania jest mnóstwo.

To dziś Dizel dostanie komara w dooooopcię i będzie miał ochronę :loveu:.

Czekamy na wieści :cool3:.

Posted

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):
dostałam sms, że wszystko ok, wkrótce jakieś wieści ;)

uf, bo już miałam czarne wizje z serii: zgubił się, rozjechał go samochód, zagryzł pies itp. najgorsza wersja jest zawsze dla mnie że zaginął. taka już ze mnie kwoka jest..

Ciotka kwoczka tez niech do swojego kiciego dziecka zajrzy, bo Zuza juz po sterylce :eviltong:.