Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest przystojniacha, jest. Pozarastały mu te łyse uszy, łapy, odpasł się trochę..
Dziś go postraszył Bruno - znaleziony na śmietniku i uratowany przez dobrą duszę azylant. Już dorosły, też żółty, tylko mały i napakowany.
Dizelek się dziś przekonał, że niektóre psy moga gryźć. Ale płakał :evil_lol:

Bruno tylko go postraszył, było dużo warkotu i kotłowania ;)

edit: achaa! Zostawiłm dziś szczeniaka samego w domu (z Zuzą i kotami) i NIE DARŁ SIĘ. To postep, bo wcześniej strasznie płakał jak się go zostawiało. Przestał się też dobijać do zamkniętych drzwi - wie że to nic nie da. Bystrzacha:)

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):
na spacerze w lesie dziś był. Przechodzący ludzie zachwycają się nim, bo Dizel uroczy jest. Niestety nijak to sie nie przekłada na dom.

Cierpliwie podnosimy i o domek dla psiorka prosimy. Ten dom juz gdzies jest tylko sie musi obudzic !!! :cool3:

Posted

Na akcji w Silesii wisiało ogłoszenie Dizelka i kilka osób było zainteresowanych - odpisało numer tel. Dla niektórych Żory za daleko :shake:.
Generalnie namawiałam do niezobowiązującego kontaktu telefonicznego - może za kilka dni ktoś się jednak pozytywnie namyśli ?

Posted

JOMA napisał(a):
Na akcji w Silesii wisiało ogłoszenie Dizelka i kilka osób było zainteresowanych - odpisało numer tel. Dla niektórych Żory za daleko :shake:.
Generalnie namawiałam do niezobowiązującego kontaktu telefonicznego - może za kilka dni ktoś się jednak pozytywnie namyśli ?

bardzo dziekuję za wywieszenie ogłoszenia. Żory to zaledwie 30 - 40 minut jazdy Wiślanką. Wieczorem nawet krócej. Eh, co za lud.

Dizelek się przyzwyczaja i to nie jest dobre, bo może próbować potem uciekać. Taki sympatyczny piesek. Bardzo się przejął rolą stróża działki. Zamknięty w altance z Zuzą wyją. Zuza zamiast dawać mu dobry przykład - wyje razem z nim:shake:

Posted

Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):
Zamknięty w altance z Zuzą wyją. Zuza zamiast dawać mu dobry przykład - wyje razem z nim:shake:

To ja miałam to samo jak Pixa zaczynała wyć :mad: Moja lata zostaje sama i jest cicho, a tu musiała wtórować.