Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 jest przystojniacha, jest. Pozarastały mu te łyse uszy, łapy, odpasł się trochę.. Dziś go postraszył Bruno - znaleziony na śmietniku i uratowany przez dobrą duszę azylant. Już dorosły, też żółty, tylko mały i napakowany. Dizelek się dziś przekonał, że niektóre psy moga gryźć. Ale płakał :evil_lol: Bruno tylko go postraszył, było dużo warkotu i kotłowania ;) edit: achaa! Zostawiłm dziś szczeniaka samego w domu (z Zuzą i kotami) i NIE DARŁ SIĘ. To postep, bo wcześniej strasznie płakał jak się go zostawiało. Przestał się też dobijać do zamkniętych drzwi - wie że to nic nie da. Bystrzacha:) Quote
halbina Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 domek dla bystrzachy i dwóch u mnie, jakby były trzy...:p Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 na spacerze w lesie dziś był. Przechodzący ludzie zachwycają się nim, bo Dizel uroczy jest. Niestety nijak to sie nie przekłada na dom. Quote
zerduszko Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):i jakie wrażenie? Za krótko rozmawiałam, w ogóle o psach nic. Quote
psiama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):na spacerze w lesie dziś był. Przechodzący ludzie zachwycają się nim, bo Dizel uroczy jest. Niestety nijak to sie nie przekłada na dom. Cierpliwie podnosimy i o domek dla psiorka prosimy. Ten dom juz gdzies jest tylko sie musi obudzic !!! :cool3: Quote
psiama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f97/szczeniak-docelowo-sredni-katowice-136544/ Alfa. To świezutki wątek z propozycji domków. Może warto spróbować ? Może akurat to Dizlowy home ? :roll: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 psiama napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f97/szczeniak-docelowo-sredni-katowice-136544/ Alfa. To świezutki wątek z propozycji domków. Może warto spróbować ? Może akurat to Dizlowy home ? :roll: wkleiłam zdjęcia i link. Quote
JOMA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Na akcji w Silesii wisiało ogłoszenie Dizelka i kilka osób było zainteresowanych - odpisało numer tel. Dla niektórych Żory za daleko :shake:. Generalnie namawiałam do niezobowiązującego kontaktu telefonicznego - może za kilka dni ktoś się jednak pozytywnie namyśli ? Quote
psiama Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dizlu, pytamy od domek dla Ciebie :roll: Pokaz się światu , hoooop ! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 JOMA napisał(a):Na akcji w Silesii wisiało ogłoszenie Dizelka i kilka osób było zainteresowanych - odpisało numer tel. Dla niektórych Żory za daleko :shake:. Generalnie namawiałam do niezobowiązującego kontaktu telefonicznego - może za kilka dni ktoś się jednak pozytywnie namyśli ? bardzo dziekuję za wywieszenie ogłoszenia. Żory to zaledwie 30 - 40 minut jazdy Wiślanką. Wieczorem nawet krócej. Eh, co za lud. Dizelek się przyzwyczaja i to nie jest dobre, bo może próbować potem uciekać. Taki sympatyczny piesek. Bardzo się przejął rolą stróża działki. Zamknięty w altance z Zuzą wyją. Zuza zamiast dawać mu dobry przykład - wyje razem z nim:shake: Quote
zerduszko Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):Zamknięty w altance z Zuzą wyją. Zuza zamiast dawać mu dobry przykład - wyje razem z nim:shake: To ja miałam to samo jak Pixa zaczynała wyć :mad: Moja lata zostaje sama i jest cicho, a tu musiała wtórować. Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No to wyjcu, pokaaaaaż się domkom :loveu:. Na razie żadnego zainteresowania poza tamtymi niespełniajacymi norm ISO ? :roll: Quote
halbina Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja nadaj polecam zainteresowanym szczeniakiem Dizelka... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 nadal nic. powiesiłam dziś ogłoszenie u starego weta. Quote
DG32 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No nie jeszcze się ludziska nie poznali na psiaku :placz:, no nic ogłaszamy dalej: alegratka olx adin Quote
DG32 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 halbina napisał(a):po 13 stronie się rozdzwonią... :razz: Oby :cool1:. Quote
zerduszko Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Musi się ta 13 szybko skończyc w takim razie :razz: Quote
DG32 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 zerduszko napisał(a):Musi się ta 13 szybko skończyc w takim razie :razz: Trzeba to jakoś przyśpieszyć :diabloti:. Quote
Recommended Posts