warg2003warg Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 o kurcze sorki znalazłam,bo Ca de bou to perro presa mallorouin . ta pierwsza nazwa dla nas znana nie była w spisie,dopiero podali ją w nawiasie na 125 stronie przy ich nazwie. psów nie ma suki kl.ch. Hu-En-La Amett to wszystko. Quote
warg2003warg Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 buldożki francuskie psy kl.mladych Baron Od Cerovej Vrchoviny Eden Francouzska Lilie Extreme Big Boy Primator Dietriech Gavros Von Der Monarchia kl.stredna Aristocrad Auretto-Bully Bertrand De La Gord Iz Palevych B., Desper Slowakia Sliac Slancik Kleo Soli Deo Gratia kl.otvorena Antony Cierny Dym Oliver Hawortia Spartacus Du Champagne kl.ch. Herry Mon Polgaris King Suki kl.dorastu Bonnie Bully Royal Club Brenny Bully Royal Club Olivia Van-Bull kl.mladych Adrodite Komaromi Molosszus Amalia Les petits Archanges Dolly Flamingo-Bull Rebecca Hawortia Top Teouila Janoel Una Homeros Slovakia kl.stredna Arida Od Cerovej Vrchoviny Atena Du Miriem Bela Boy Pepinos Ivca Suveren kl.otvorena Amy Du Miriem Indira Zona Bulls kl.ch. Anitka Stella Parva Quote
warg2003warg Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 seter irlandzki to irish red setter psy kl.stredna Garcia Jay Slovak Base Gipsy King Jay Slovak Base Hardy Bohemis Viktoria kl.otvorena Axel Burnin'sky Flame Jay Slovak Base Flirt Jay Slovak Base Kassy John Jenny's Irsal Kevin Meskov Dvor Suki kl.mladych Hannar Jay Slovak Base kl.stredna Haide Bohemis Victoria Karin Meskov Dvor kl.otvorena Abra Burnin'sky April Burnin'sky kl.pracovna Yesterday's Hero Red Roses In D., Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 warg2003warg - też byłam w Nitrze :) Trzeba było urządzić jakieś spotkanie :P Quote
warg2003warg Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Byłam oceniana w tej samej pawilonie co wy.Spotkałam Izę i Rafała Podolskich z pieskami.Planuje być tam w maju.Może w BB też. Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 warg2003warg napisał(a):Byłam oceniana w tej samej pawilonie co wy.Spotkałam Izę i Rafała Podolskich z pieskami.Planuje być tam w maju.Może w BB też. Jechaliśmy z nimi jednym samochodem :D Quote
warg2003warg Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 no to mamy wspólnych dobrych znajomych :lol: Quote
orsini Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 warg2003warg napisał(a):Byłam oceniana w tej samej pawilonie co wy.Spotkałam Izę i Rafała Podolskich z pieskami.Planuje być tam w maju.Może w BB też. w BB tez??bo ja szukam kogos do kogo bym sie mogla podlaczyc:))oczywiscie ze sznaucerem nie z szelciakiem:)) Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 warg2003warg napisał(a):no to mamy wspólnych dobrych znajomych :lol: Fajnie :D Quote
Olcia P. Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a ja ploooooooooose plose plose slicznie o stawki ca de bou jesli wogole jakies byly! z góryu dziekuje za odpowiedz!!!!!!!! Quote
warg2003warg Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Olciu napisałam wcześniej,chyba na 2 stronie,zerknij proszę. Orsini ja też szukam transportu,do Nitry międzynarodowki majowej mam. Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Jestem. Wróciłyśmy około 23 wieczorem, wczoraj. Ocene miałyśmy dopiero około 14-tej, ale............... Udało się !!!! :laola: Veni, Vidi, Vici czy jakoś tak ? Mamy pierwszą w Polsce nowofundlandkę z tutułem CHAMPION SŁOWACJI !!!!!!! :laola: A tutaj widzę, że mnie ominęło pisanie stawki różnych psiaków z katologu Nitry :lol: Tymczasem przed nami Katowice z jamniorkiem i córką Erusi - Hossą Niech Trwa... Quote
warg2003warg Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No to gratulacje dla pachnącego niufka. :angel: Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Dziękuję, dziękuję !! :lol: Baaaardzo się cieszymy, tym bardziej, że własnie wczoraj Erusia oficjalnie zakończyła karierę wystawową. Ma ponad 5 lat, niufy szybko "poważnieją", a po szczeniętach - jej charakter zaczął przypominać życie niedźwiedzia w środku zimy :lol: . Tylko by spała cały dzień.... :) Wystawy przestały ją interesować i wychodzi na ring ze takim wyrazem w oczach : - "no dobra, zrobię to dla Ciebie, jeżeli tak bardzo chcesz, ale radości to się po mnie nie spodziewaj".... :-? Więc obiecałam jej, że po Nitrze (jak skończymy CH.SK) przechodzi na zasłużoną emeryturkę, i wiecie co ? Dziś na spacerze, pierwszy raz od kilku miesięcy bawiła się patykami ! A podobno psy nic nie rozumieją ? :roll: Ela i Era i Kropa Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Gratulacje dla rodaków-rzeszowiaków :P Moje psiaki właśnie zaczęły championat Słowacji :D Miejmy nadzieję, że go skończymy w przyzwoitym czasie Quote
Zabajka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ano, do słowackiego championatu trzeba mieć cierpliwość. Nie dość, że ( w niufach) jest tam najlepsza hodowla w Europie + psy od nich, to jeszcze trzeba 4 x CAC w dwóch sezonach wystawowych, a przecież wystaw jest u nich raptem kilka w roku :roll: . Mając tak jak ja - suczkę, trzeba "odjąć" kila miesięcy na odchowanie szczeniąt, jakaś wystawa może odpaść z powodu cieczki. Długowłose mogą być w trakcie linienia. :-? Ot- potrzebna cierpliwości i .....kasy. Bo teraz nawet na krajówce kasują nas w euro ( Nitra jedyne 50, przesyłka przez bank ponad 10 euro, więc na to samo wyszło płacąc na miejscu). A jak już zdobędziemy te 4x CAC, to jeszcze musimy zapłacić za ........ dyplomik championa ! :evil: Jedyne 400 koron, czyli około 44 zł + przelew bankowy... Od lipca zaczynamy zdobywać Słowację z jamniorkiem ! 8) Quote
jostra Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No to powodzenia z jamniorkiem :) Pewnie się będziemy spotykać na tych slowackich wystawach Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 My zaczelismy tez Championat Słowacji i mam nadzieje, ze go skonczymy ale narazie mi sie nie spieszy na Słowacje bo chcemy jechac na Białoruś i do Rosji ale pod koniec roku zalicze jeszcze z dwie wystawy na Słowacji zeby miec spokoj i w przyszlym roku moc zakonczyc championat ;) Quote
.ania Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Bardzo dziękuję za pudle ;) Gratulacje dla wszystkich i proszę dalej tak trzymac :thumbs: Quote
Asiaczek Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Dziękując raz jeszcze za stawkę basenji, chciałabym poprosić o dane sędziego który oceniał basenji. Bardzo proszę. Pzdr. Quote
Recommended Posts