Princess_York Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 witam ! Stworzyłam ten post, ponieważ chciałabym się dowiedzieć (przed kupnem psa) jak bawicie się ze swoimi pupilami . :roll: :p Chodzi mi o to, co robicie w danym dniu ? 7 dni w tygodniu. Co robicie na spacerkach ? W co się bawicie ? Gdzie się bawicie ? np. w swoim pokoju , w parku , nad jeziorkiem. albo np. berka:roll: , jakieś specjalne zabawki ? Piszcie każda informacja ( nie tylko dla mnie ) się przyda aby psina miała frajdę . Pozdrawiam .;) Quote
tigrunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Princess_York']witam ! Stworzyłam ten post, ponieważ chciałabym się dowiedzieć (przed kupnem psa) jak bawicie się ze swoimi pupilami . :roll: :p Chodzi mi o to, co robicie w danym dniu ? 7 dni w tygodniu. Co robicie na spacerkach ? W co się bawicie ? Gdzie się bawicie ? np. w swoim pokoju , w parku , nad jeziorkiem. albo np. berka:roll: , jakieś specjalne zabawki ? Piszcie każda informacja ( nie tylko dla mnie ) się przyda aby psina miała frajdę . Pozdrawiam .;) Poważnie pytasz ?? :roflt: Rozpisać Ci harmonogram ? :evil_lol: Quote
Princess_York Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 hmm .. Jak się komuś nudzi to może napisać :evil_lol: A jak nie to tylko w skrócie :lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Princess_York napisał(a):Co robicie na spacerkach ? W co się bawicie ? Na spacerach aportujemy (tzn. jeden z moich psów, nie ja :evil_lol:)- aport z wody/z lądu, przeciagamy się, na KAŻDYM spacerze ćwiczymy komendy. Princess_York napisał(a):Gdzie się bawicie ? Łąki, puste boiska, mieszkanie, działka. Bawić można się wszędzie ;) Princess_York napisał(a):jakieś specjalne zabawki ? Nie wiem, które zabawki uważasz za "specjalne"- u nas są piłki, ringo, frisbee, orka, kongi, maskotki... Najlepszymi i najtańszymi zabawkami są te najprostsze- plastikowe butelki, stare skarpetki, itp. ;) A tak naprawdę z psem można się świetnie bawić bez żadnych gadżetów :lol: Quote
Princess_York Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Dziękuje za odpowiedz ;) Pozdrawiam:p Quote
Recommended Posts