Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goniu-postaraj sie z młodym podjechac do weta. Zaszczep go, odrobacz. Zapytaj o kastrację. Nie ma mowy, żeby pies poszedł do adopcji przed zabiegiem.
Ruszymy z ogłoszeniami. Nie ma na co czekac.

Posted

Maszaberla napisał(a):
To niezbyt ciekawie
Poza tym ze psy zapewne szczesliwe ;)

Aga ale to moje "własne" łobuziory zniszczyły roślinki:lol:. Bryś woli plątać się koło nas.

Posted

I cóż mogę napisać - Bryś zostaje u mnie - nie mogłabym się z nim rozstać i nie tylko ja. Chyba ze znajdzie sie ktoś z ogłoszeń które porobiłam ale naprawdę taki ktoś super, którego będę znała i będę pewna że tam będzie miał lepiej....

Posted

Gonia13 napisał(a):
I cóż mogę napisać - Bryś zostaje u mnie - nie mogłabym się z nim rozstać i nie tylko ja. Chyba ze znajdzie sie ktoś z ogłoszeń które porobiłam ale naprawdę taki ktoś super, którego będę znała i będę pewna że tam będzie miał lepiej....

Goniu, cóż tu pisac. Ja tam sie baaaaardzo cieszę :evil_lol:!

hehe, moja Masza też była u mnie tylko na DT ...

Posted

Reno2001 napisał(a):

No ale już niestety nie mogę sobie pozwolić ani na gram "sierści" więcej:evil_lol: Bo nie dam rady....
Kurcze zawojował chłopak domowników i tyle.:lol::multi:

Ja też się cieszę:lol::lol::lol:

• 1 month later...
Posted

Reno2001 napisał(a):

najwazniejsze by psince bylo dobrze !

Posted

wiecie ja nie bylam w polsce od 9 lat tylko dlatego ze nie moge zostawic mojej saszy nikomu przenigdy nie jestem w stanie nawet mojemu mezowi w tym przypadku:multi:zaufac a co dopiero obcym !!!!!

Posted

Gonia13 napisał(a):

A PRZEPRASZAM CZEGO SIE SPODIEWALAS NAPEWNO WIEDZIALAS ZE TAK BEDZIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ITALIA TEZ SIE CIESZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

EWA MONTE napisał(a):
A PRZEPRASZAM CZEGO SIE SPODIEWALAS NAPEWNO WIEDZIALAS ZE TAK BEDZIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ITALIA TEZ SIE CIESZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No tak odrazu czułam:diabloti:

Posted

[quote name='Gonia13']Historia tego psa nie jest dokładnie znana. Może uciekł komuś i się zgubił albo w związku ze Świętami było tak:
:placz: Wyjeżdżał sobie jakiś zając na świąteczny urlop i musiał pozbyć się zbędnego balastu - swojego psa!:angryy: A jak wiadomo- gdzie najłatwiej psa wywieźć -na wieś - tam się "uchowa". No i przybył taki "prezent" do mnie pod ogrodzenie - dostał jeść i został.

A teraz o samym psiaku- jest bardzo młody na moje oko. To duży szczeniak, czarny podpalany, sierść jak u baranka - kręcona i bujna. Zadbany, tylko ubłocony teraz. U mnie zostać nie może:-( - najwyżej na jakiś czas...
Uwielbia się bawić - nie wykazuje agresji do psów -ani samców ani suczek- (bo sprawdziłam na swoich psach), napewno kot nie sprawiałby problemu. Je wszystko. Normalnie cudo - pies.

[SIZE=3]Proszę o pomoc w szukaniu mu domku i w ogłoszeniach[/SIZE]:
Namiary na mnie:
[EMAIL="m_k2@op.pl"]m_k2@op.pl[/EMAIL]
tel. 663 957 853

W tym miejscu powinno pojawić się zdjęcie czy się uda???
[U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/102/2c8f1c5bd8f08f95med.jpg[/IMG][/URL][/U]

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/102/57aac2df1c758546med.jpg[/IMG][/URL]

24-04-2009
Pojawiło się światełko na horyzoncie ale boję się zapeszyć - więc szczegóły podam jak już będę pewna, no ale gdyby ktoś miał coś lepszego to czekamy....;)
To bardzo grzeczny pies - wiem, ze się powtarzam.
Bryś najprawdopodobniej zostanie u mnie na stałe -no chyba, ze ktoś super odpowie na ogłoszenia jakie dałam.... Ale musi to być super dom![/quote]
ON JEST PRZESLICZNY:loveu::oops:

• 2 months later...