Maszaberla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 To niezbyt ciekawie Poza tym ze psy zapewne szczesliwe ;) Quote
Reno2001 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Goniu-postaraj sie z młodym podjechac do weta. Zaszczep go, odrobacz. Zapytaj o kastrację. Nie ma mowy, żeby pies poszedł do adopcji przed zabiegiem. Ruszymy z ogłoszeniami. Nie ma na co czekac. Quote
maarit Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Maszaberla napisał(a):To niezbyt ciekawie Poza tym ze psy zapewne szczesliwe ;) Aga ale to moje "własne" łobuziory zniszczyły roślinki:lol:. Bryś woli plątać się koło nas. Quote
maarit Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Kurcze czekam na odpowiedź pewnej Pani.... Suuuuuuper by miał..... Boję się pisać więcej żeby nie zapeszyć:roll: jak poprzednim razem.:roll: Quote
maarit Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 I cóż mogę napisać - Bryś zostaje u mnie - nie mogłabym się z nim rozstać i nie tylko ja. Chyba ze znajdzie sie ktoś z ogłoszeń które porobiłam ale naprawdę taki ktoś super, którego będę znała i będę pewna że tam będzie miał lepiej.... Quote
Reno2001 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gonia13 napisał(a):I cóż mogę napisać - Bryś zostaje u mnie - nie mogłabym się z nim rozstać i nie tylko ja. Chyba ze znajdzie sie ktoś z ogłoszeń które porobiłam ale naprawdę taki ktoś super, którego będę znała i będę pewna że tam będzie miał lepiej.... Goniu, cóż tu pisac. Ja tam sie baaaaardzo cieszę :evil_lol:! hehe, moja Masza też była u mnie tylko na DT ... Quote
maarit Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Reno2001 napisał(a):Goniu, cóż tu pisac. Ja tam sie baaaaardzo cieszę :evil_lol:! hehe, moja Masza też była u mnie tylko na DT ... No ale już niestety nie mogę sobie pozwolić ani na gram "sierści" więcej:evil_lol: Bo nie dam rady.... Kurcze zawojował chłopak domowników i tyle.:lol::multi: Ja też się cieszę:lol::lol::lol: Quote
EWA MONTE Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Reno2001 napisał(a):Goniu, cóż tu pisac. Ja tam sie baaaaardzo cieszę :evil_lol:! hehe, moja Masza też była u mnie tylko na DT ... najwazniejsze by psince bylo dobrze ! Quote
EWA MONTE Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 wiecie ja nie bylam w polsce od 9 lat tylko dlatego ze nie moge zostawic mojej saszy nikomu przenigdy nie jestem w stanie nawet mojemu mezowi w tym przypadku:multi:zaufac a co dopiero obcym !!!!! Quote
EWA MONTE Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gonia13 napisał(a):I cóż mogę napisać - Bryś zostaje u mnie - nie mogłabym się z nim rozstać i nie tylko ja. Chyba ze znajdzie sie ktoś z ogłoszeń które porobiłam ale naprawdę taki ktoś super, którego będę znała i będę pewna że tam będzie miał lepiej.... A PRZEPRASZAM CZEGO SIE SPODIEWALAS NAPEWNO WIEDZIALAS ZE TAK BEDZIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ITALIA TEZ SIE CIESZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maarit Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 EWA MONTE napisał(a):A PRZEPRASZAM CZEGO SIE SPODIEWALAS NAPEWNO WIEDZIALAS ZE TAK BEDZIE:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ITALIA TEZ SIE CIESZY:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak odrazu czułam:diabloti: Quote
EWA MONTE Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 gonia13 napisał(a):no tak odrazu czułam:diabloti: goniu jak tam twoj siersciuszek od zajaca Quote
EWA MONTE Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Gonia13']Historia tego psa nie jest dokładnie znana. Może uciekł komuś i się zgubił albo w związku ze Świętami było tak: :placz: Wyjeżdżał sobie jakiś zając na świąteczny urlop i musiał pozbyć się zbędnego balastu - swojego psa!:angryy: A jak wiadomo- gdzie najłatwiej psa wywieźć -na wieś - tam się "uchowa". No i przybył taki "prezent" do mnie pod ogrodzenie - dostał jeść i został. A teraz o samym psiaku- jest bardzo młody na moje oko. To duży szczeniak, czarny podpalany, sierść jak u baranka - kręcona i bujna. Zadbany, tylko ubłocony teraz. U mnie zostać nie może:-( - najwyżej na jakiś czas... Uwielbia się bawić - nie wykazuje agresji do psów -ani samców ani suczek- (bo sprawdziłam na swoich psach), napewno kot nie sprawiałby problemu. Je wszystko. Normalnie cudo - pies. [SIZE=3]Proszę o pomoc w szukaniu mu domku i w ogłoszeniach[/SIZE]: Namiary na mnie: [EMAIL="m_k2@op.pl"]m_k2@op.pl[/EMAIL] tel. 663 957 853 W tym miejscu powinno pojawić się zdjęcie czy się uda??? [U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/102/2c8f1c5bd8f08f95med.jpg[/IMG][/URL][/U] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/102/57aac2df1c758546med.jpg[/IMG][/URL] 24-04-2009 Pojawiło się światełko na horyzoncie ale boję się zapeszyć - więc szczegóły podam jak już będę pewna, no ale gdyby ktoś miał coś lepszego to czekamy....;) To bardzo grzeczny pies - wiem, ze się powtarzam. Bryś najprawdopodobniej zostanie u mnie na stałe -no chyba, ze ktoś super odpowie na ogłoszenia jakie dałam.... Ale musi to być super dom![/quote] ON JEST PRZESLICZNY:loveu::oops: Quote
Recommended Posts