Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Goniu, nie ma problemu. Sobota to i tak szybko ;).
A jak psiak się zachowuje do Was, Waszych psów?

To bardzo radosny pies, zaczepia moje psy do zabawy, jak widać na zdjęciu z Tofikiem gania jak szalony po polach.Lubią się, choć mój to zdecydowanie pies dominujący i nie toleruje innych psów ale cóż chyba jednak rozmiary Brysia go "złamały";). Super się z moimi dogaduje. Z suczką -emerytką też:p. Młody jest i tylko mu zabawa w głowie. Do ludzi bardzo przyjaźnie nastawiony. Do każdego z nas i naszych gości świątecznych. Do dzieci też. No taka duża przylepa. Dzisiaj jak się mi chłopaki rozbawiły to rozpiżyli mi po powdórku taką starą poduchę na której sunia uwielbiała się wygrzewać...:diabloti: Diabełki jedne...

Posted

Gonia13 napisał(a):
To bardzo radosny pies, zaczepia moje psy do zabawy, jak widać na zdjęciu z Tofikiem gania jak szalony po polach.Lubią się, choć mój to zdecydowanie pies dominujący i nie toleruje innych psów ale cóż chyba jednak rozmiary Brysia go "złamały";). Super się z moimi dogaduje. Z suczką -emerytką też:p. Młody jest i tylko mu zabawa w głowie. Do ludzi bardzo przyjaźnie nastawiony. Do każdego z nas i naszych gości świątecznych. Do dzieci też. No taka duża przylepa. Dzisiaj jak się mi chłopaki rozbawiły to rozpiżyli mi po powdórku taką starą poduchę na której sunia uwielbiała się wygrzewać...:diabloti: Diabełki jedne...

No to bardzo się cieszę, że młody jest taki w sumie bezproblemowy. To nam nieco ułatwi sprawę ;).

Posted

Dostawał właśnie chrupka bo był grzeczny.
Jest tylko jeden problem-on nie umie na smyczy chodzić. Dzisiaj mi się po prostu położył. Szedł a w pewnym momencie się zatrzymał i położył. Dla niego najlepszy będzie dom z ogrodem... Musi się wyszaleć bez ograniczeń...
Nie wiem tylko ile czasu pozwolą mi go trzymać. Wiem, że brak kontaktu z człowiekiem tego psa zniszczy. Jego oczy się śmieją gdy ktoś okazuje mu zainteresowanie- schronisko go złamie.... dlatego pomóżcie mi szukać domu- sama nie dam rady:-(

Posted

Maszaberla napisał(a):
Gocha jestes kochana ale Ty i tak o tym wiesz :loveu:;)

Cioteczko Ty mi tu nie słódź tylko pomóż potfffforka gdzieś wydać bo ta psiarnia mnie wykończy...:diabloti:
A jutro do pracy....:stormy-sad:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Cioteczko Ty mi tu nie słódź tylko pomóż potfffforka gdzieś wydać bo ta psiarnia mnie wykończy...:diabloti:
A jutro do pracy....:stormy-sad:

Czekam Gocha na informacje czy to przypadkiem nie czyjas psina-uciekinier
Jesli nie - to dzialamy ostro

Posted

Maszaberla napisał(a):
Czekam Gocha na informacje czy to przypadkiem nie czyjas psina-uciekinier
Jesli nie - to dzialamy ostro

Też czekam - moja koleżanka to sprawdza - ma bliżej...
A jakby nie to mój tato:crazyeye: Ma jakąś alternatywę - do kolegi też na wsi, ich poprzedni pies miał obróżkę z dzwoneczkiem:evil_lol: i to dobrzy ludzie są.
A ja mam jeszcze jednego pana na jutro umówionego który ma go zobaczyć i zdecydować - tez super by u nich miał bo to wszyscy znajomi.
Właśnie drukuję foteczkę bo pan chce zobaczyć.... A ten paszczur jest niemożliwy - gania jak szalony...

Posted

Reno2001 napisał(a):
Widzę, że cos się kluje :cool3:. Póki co więc czekam na rozwój sytuacji. Oczywiście, trzymam kciuki!!!

Kurcze coś się zaczyna komplikować - wiedziałam , że za łatwo by to poszło- Pan nie wstąpił go zobaczyć, kolega taty się zastanawia... eh.... :shake:

Posted

Tak to jest z adopcjami. Rzadko kiedy idzie szybko.
Goniu, postaraj sie o jakieś dodatkowe fotki młodego. Na weekendzie, jeśli nic nie ruszy do przodu, zaczniemy działac z ogłoszeniami. Nie ma na co czekac.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Kurcze coś się zaczyna komplikować - wiedziałam , że za łatwo by to poszło- Pan nie wstąpił go zobaczyć, kolega taty się zastanawia... eh.... :shake:

:angryy: moze nawet lepiej ze Pan nie wstapil, widocznie mu nie zalezalo :angryy:
Czekam Gocha w razie czego na zdjecie...

Posted

[quote name='Reno2001']Tak to jest z adopcjami. Rzadko kiedy idzie szybko.
Goniu, postaraj sie o jakieś dodatkowe fotki młodego. Na weekendzie, jeśli nic nie ruszy do przodu, zaczniemy działac z ogłoszeniami. Nie ma na co czekac.

Fotki mam ale z tej samej sesji - jemu ciężko zrobić zdjęcie bo biegnie za mną... Nie usiedzi spokojnie...

Posted

To naprawde piekny pies - trzeba uderzyc z akcja ogloszen gdzie sie da
Tylko musza byc zdjecia - nie mam pojecia jak to zrobic zeby skupic na czyms jego uwage i zeby dal sie wariat sfotografowac tak bardziej statecznie:oops:

Posted

Aga ciężko go utrzymać w jednym miejscu - taka sprężynka - dosłownie. Jak jest na podwórku to mi przez płot przeskakuje - musi mieszkać w kojcu albo w domu z wysokim ogrodzeniem:roll:

Posted

Maszaberla napisał(a):
No tak:oops: z tym ze moze byc tak ze juz zostanie u Ciebie na dluzej wiesz o tym? Im dluzej tym ciezko bedzie sie z nim rozstac, zreszta on pewnie juz sie swietnie u Was czuje ;)

Ja już sobie nie wyobrażam domu bez niego...:placz: ale wiesz jak jest .... nie ode mnie zalezy....:placz:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jak tam Bryś? Byliście z nim u weta?

No właśnie miałam to napisać:roll: Nie miałam jak w sobotę jechać:shake:. W tą podjedziemy. Musiałam być w domu...:shake:

Posted

Reno a najgorsze jest to że dzisiaj widziałam jakiegoś dzikusa - już raz go widziałam. Szłam na przystanek i chciałam mu rzucić moją kanapkę (którą miałam spakowaną do pracy) ale jeszcze bardziej się wystraszył:-(. Pędził przed siebie jak zając - ten dopiero musiał spotkać "życzliwych" na swojej drodze:placz:.
Jakby się pojawił to go zwabię i muszą go zabrać do Mielca.
Boże ten strach w oczach... :placz:
Są u nas i dobrzy ludzie - jeść takiemu psu dadzą ale nie chcą kolejnego bo trzeba by było co kilka miesięcy powiększać stado- co rusz to jakiś "zrzut":shake:

A Bryś dzisiaj był w polu z moją rodzinką -uganiał się jak szalony i śpi teraz jak suseł...