Jump to content
Dogomania

Marley - mix.Rottweiler, energiczny,dla wysportowanych - znalazł DOMek !!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

modliszka84 napisał(a):
jedna osoba tylko dzwoniła, ale tylko coś więcej się chciała o nim dowiedzieć :shake:
nie zadzwoniła już więcej...

poza tym cisza :placz:

Czy ludzie są slepi?:-o eh...:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Marley dzisiaj na spacerze po raz kolejny taplał sie w błocie jak małe dziecko :p wiele radochy mu to sprawia, tylko, że później bardzo chciał się przywitać z jakimś panem w beżowych spodniach :p a koleś zabardzo tego niechciał :eviltong::eviltong: ciekawe czemu...:eviltong:
ale stwierdzam że Marley dużo sie poprawił na plus. Już tak nie wariuje, ładnie chodzi na smyczy. Oczywiście nadal lubi pobiegać, skakać itp. i to z nim robie :cool3::cool3: ale kiedy trzeba jest grzeczny jak baranek :p

Posted

Jak ja zauważyłam, że idzie Magda to pierwsze co pomyślałam:
"Przecież Magda miała wziąść Marleya... Ciekawe co się stało.? :roll:"
I dopiero potem spojrzałam na psa.!
Własnym oczom nie mogłam uwierzyc.!
To był Marley.!
Ale był taki grzeczny.. Znaczy wiadomo - to duży, energiczny psiak, ale na serio... Gdy zobaczyłam Magdę nawet nie podejżewałam, że może isc z Marleyem.. Ponieważ ani nie była szarpana ani nic..:evil_lol:
Szła spokojnie z pięknym psem obok.! :loveu:

Naprawdę.. Jak ktoś mu poświęci troszkę czasu to to bedzie naprawdę super towarzysz i obrońca.!

Zmienił sie zdecydowanie.. I to na plus :razz:
Kochany z Niego psiak.. A teraz szybciutko zmykaj do domku.! ;)

Pzdr.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Marley jakis czas temu został zaadopotowany prosto ze schroniska, pojechał do Aleksandrowa Łódzkiego, nic więcej niestety nie wiadomo.
Na pewno były juz w domu 2 psy i kot, więc jeśli go nie oddali to chyba nikogo nie zjadł...

Posted

proponuje zmianę tytułu :D

Marley zamieszkał z 2 innymi psami i kotami. Pojechał tak jakby na próbę i powiedzieli że zadzwonią jakby działo się coś złego. A skoro jest cisza to znaczy że jest dobrze:) Brak wiadomości to dobre wiadomości:) oby :eviltong: zobaczę czy jest nr tel do nich i zadzwonię.