Madzik77 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 zmieniłam teks na adopcje.org na ten z allegro Quote
Koperek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Miałam zajrzeć na wątek i pomóc i nawet nie miałam kiedy...:shake: Dobra- dzwoni ktokolwiek z ogłoszeń??? Quote
modliszka84 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 jedna osoba tylko dzwoniła, ale tylko coś więcej się chciała o nim dowiedzieć :shake: nie zadzwoniła już więcej... poza tym cisza :placz: Quote
kasia14 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 modliszka84 napisał(a):jedna osoba tylko dzwoniła, ale tylko coś więcej się chciała o nim dowiedzieć :shake: nie zadzwoniła już więcej... poza tym cisza :placz: Czy ludzie są slepi?:-o eh...:shake: Quote
piechcia15 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Marley dzisiaj na spacerze po raz kolejny taplał sie w błocie jak małe dziecko :p wiele radochy mu to sprawia, tylko, że później bardzo chciał się przywitać z jakimś panem w beżowych spodniach :p a koleś zabardzo tego niechciał :eviltong::eviltong: ciekawe czemu...:eviltong: ale stwierdzam że Marley dużo sie poprawił na plus. Już tak nie wariuje, ładnie chodzi na smyczy. Oczywiście nadal lubi pobiegać, skakać itp. i to z nim robie :cool3::cool3: ale kiedy trzeba jest grzeczny jak baranek :p Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Jak ja zauważyłam, że idzie Magda to pierwsze co pomyślałam: "Przecież Magda miała wziąść Marleya... Ciekawe co się stało.? :roll:" I dopiero potem spojrzałam na psa.! Własnym oczom nie mogłam uwierzyc.! To był Marley.! Ale był taki grzeczny.. Znaczy wiadomo - to duży, energiczny psiak, ale na serio... Gdy zobaczyłam Magdę nawet nie podejżewałam, że może isc z Marleyem.. Ponieważ ani nie była szarpana ani nic..:evil_lol: Szła spokojnie z pięknym psem obok.! :loveu: Naprawdę.. Jak ktoś mu poświęci troszkę czasu to to bedzie naprawdę super towarzysz i obrońca.! Zmienił sie zdecydowanie.. I to na plus :razz: Kochany z Niego psiak.. A teraz szybciutko zmykaj do domku.! ;) Pzdr. Quote
kasia14 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 piechcia15 napisał(a):ciiiiszaaaa ;( dobijająca...:-( Quote
kasia14 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 kopiujesz adres watku, zaznaczasz obrazek, klikasz na ta ikonke niebieska od linków i wklejasz go tam - gotowe ;) Quote
Cieplutkaa. Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to proszę :lol: Wiem nie są najlepsze.. Nie wiem czemu, ale kolory nie są tak nasycone jak w oryginale.. Zdjecia tez troche leca na jakosci. :roll: Pzdr. Quote
modliszka84 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Marley jakis czas temu został zaadopotowany prosto ze schroniska, pojechał do Aleksandrowa Łódzkiego, nic więcej niestety nie wiadomo. Na pewno były juz w domu 2 psy i kot, więc jeśli go nie oddali to chyba nikogo nie zjadł... Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 proponuje zmianę tytułu :D Marley zamieszkał z 2 innymi psami i kotami. Pojechał tak jakby na próbę i powiedzieli że zadzwonią jakby działo się coś złego. A skoro jest cisza to znaczy że jest dobrze:) Brak wiadomości to dobre wiadomości:) oby :eviltong: zobaczę czy jest nr tel do nich i zadzwonię. Quote
modliszka84 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 piechcia15 napisał(a):proponuje zmianę tytułu :D . to spójrz kto zakładał wątek :cool1: Quote
piechcia15 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 oo psikus :eviltong::eviltong: faktycznie :eviltong::eviltong: głowe bym dała że ty zakładałaś :p:loveu: Quote
Recommended Posts