aleksandraa93 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hej!;) Mam wielki problem. Mój pies ma już 3 lata i jak do tej pory nie został nauczony przynoszenia zabawki tj. piłki. Czy znacie jakieś skuteczne sposoby aby go tego nauczyć? Prosimy o szybką odpowiedź .... Pozdrawiam :) Quote
Cybulka_m Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mojej sznaucerce wystarczyło tylko rzucić zabawakę, zawołać i nagrodzić jak przyszła (z zabawką w pysku!!!). Na początku albo uciekała jak do niej podchodziłam albo przybiegała bez zabawki ale po 4 mies. ćwiczeń jest ok;) Dlatego życze powodzenia i jak będą postępy to napisz:cool3: Ps. czy odpowiedź wystarczająco szybka ?? :) Quote
aleksandraa93 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Wielkie dzięki, ale czekam na więcej propozycji :):):):) Ps. Odpowiedź wystarczająco szybka :) Quote
karjo2 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dokladny opis nauki: Psie Porady Lukrowych �wirus�w Quote
Recommended Posts