Jump to content
Dogomania

Zew za TM : ( Brat Andżeli - Zew. Już nie gnije na mokrym betonie. Nie wiem ile zajmie "regeneracja" tego psa, ciężko będzie bez Waszego wsparcia.

Recommended Posts

Posted
Dnia 23.09.2025 o 18:17, Nesiowata napisał:

Chyba jednak nie powinna być zamknięta.

Też jestem tego zdania. Zew był nas wszystkich i jeśli jakiś dług został to powinniśmy go wspólnie pokryć.

Jestem za wyciągnięciem kolejnej biedy z Zamościa. Może ta sunia co siedzi chyba 14 lat?

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj właśnie usunęłam z Google Zdjecia album Zewa. Przeglądnęlam w nim wszystkie zdjecia od poczatku do końca. Jego odejscie najbardziej mną oststecznie wstrząsnęło. Mielismy wszystko zaplanowane. Gdyby zaangażowaniem w ratowanie dało się uratować życie, to powinien żyć.  Wyjechałam do Katowic, żeby złapać oddech, bo nie mogłam sobie poradzić z tą niespodziewaną chorobą i śmiercią.  Ci , co są na fb widzieli, że Wszechświat ma jednak swoje plany i musimy skupić się na pomocy kolejnym chorym psom, czyli Grzybkom. 

Po Zewie pozostał wielki dług Aska7.  Nie wiem, czy uda się go ogarnąć, bo Asia miesiącami bez rozgłosu regulowała płatności za karmę i hotelowanie Zewa.

Z całego serca życzę wszystkim tu, żeby udało się pomóc kolejnemu psu.  Dla nich ludzka pomoc jest ich szansą na odzyskanie ich jedynego niepowtarzalnego życia.

Widzę to teraz przy naszych znajdach. Gdyby nie zostały zaopiekowane i zabrane to wkrótce zmarłyby z choroby i gorączki oraz wyniszczenia organizmu ciążą czy bakterią.  Kilka godzin prób ich odłowienia zadecydowało o ich  życiu.

Zmiana życia jednego psa nadaje jego istnieniu godność i ratuje. To nie muszą być lata, ale czasem nawet miesiące czy tygodnie normalnego życia są ważne.

Mam nadzieję, że nadal każdej/ mu z nad uda się skutecznie pomagać.

• Like 3
Posted
,,KROPKA73 ,NADZIEJKOWO NA DŁUG OGROMNY PO ZEWIE,ZAJRZYJ PSIJACIELU 26.10,,
taki tytuł ma kramik
zapraszam serca w odwiedziny
  trzeba odszukać na str bazarkowej
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 8.10.2025 o 12:17, Nadziejka napisał:
,,KROPKA73 ,NADZIEJKOWO NA DŁUG OGROMNY PO ZEWIE,ZAJRZYJ PSIJACIELU 26.10,,
taki tytuł ma kramik
zapraszam serca w odwiedziny
  trzeba odszukać na str bazarkowej
   Aska7
WYSŁAŁAM 125 zl 
z zakończonego kramu
PROSZĘ POTWIRDZENIE
 JAK BĘDĄ NA KONCIE
Posted
Dnia 4.11.2025 o 19:28, Nadziejka napisał:
   Aska7
WYSŁAŁAM 125 zl 
z zakończonego kramu
PROSZĘ POTWIRDZENIE
 JAK BĘDĄ NA KONCIE

Są, dziękuję Ci bardzo Nadziejko 😚 ❤️ 🌷

Posted

Dziękuję, że pamiętacie o Zewie i jego długu 🌺 💕

22.08.25 – Nesiowata – 30,00

02.09.25 - Nesiowata – 10,00

03.10.25 - Nesiowata – 10,00

03.11.25 - Nesiowata – 10,00

05.11.25 – Nadziejka – 125,00

Stokrotka-pospolita-Bellis-perennis-1-qfn17jgzxvf6lmxvbeya31hhyfvl24p67txe35muj4.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
Dnia 8.02.2026 o 20:31, Tola napisał:

Wpłata dla Zewa na konto ZEA:

20 zł - AlfaLS (19.01.)

Dostałam PW od  Aska7. Tolu bardzo proszę, przekaż moje wpłaty na Zewa, te które już są mu niepotrzebne, na jakiegoś innego psa pod opieka Aska7.

Więcej już wpłacać na Zewa nie będę.

• Like 1