Lewy Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Cześć nazywam się Łukasz (Lewy) i jestem szczęśliwym posiadaczem trzech kundliczek :D. Jeżeli ktoś ma psa lub suczke tej popularnej rasy niech sie odezwie. 8) Quote
Mona Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ja jestem posiadaczką suczki rasy kundliczka :lol: :D :lol: :D :) Quote
sota36 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 E tam - kundelkow nie ma! Sa tylko "agresory walijskie" i w zaleznosci od rozmiarow bywaja "olbrzymy", "srednie" lub "karlowate". Mysmy byli szczesciarzami i posiadalismy "agresora walijskiego - olbrzyma" :0 =- niestety - prawie 13 lat byl z nami... tylko prawie 13 lat... :( Quote
jogi Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 witaj :D Ja tez mam kundelka, a chwilowo nawet dwa. Z tym ze jeden jutro idzie do adopcji :fadein: Napisz cos wiecej o swoich suniach :D Quote
Marta/Poznan Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 witajcie :cunao: ,ja tez znajduje sie w tym gronie szczesliwych :laugh2_2: posiadaczy kundelkow :Dog_run: moja sunia ma na imie Roxi :loveu: , ma ok od 2-3lat (bo ciezko to do konca oszacowac) - jest u nas niecale dwa miesiace i pochodzi z wielunskiego schroniska,zostala "wypatrzona" :crazyeye: przez moja mame na stronie dogo:"Psy w potrzebie" no i tak znalazla sie u nas :jumpie: w Poznaniu-takze troszke km przejechała :bluepaw: ,by znalesc sie w nowym domku :biggrina: pozdrawiam :beerchug: wszystkich szczesliwych wlascicieli kundelkow :Rose: Quote
KaRa_ Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Marta to pokazuj fotkę twojej suni!!! Może jakiś wspólny spacerek, bo przecież kundelki luuubią spacerki :wink: Quote
Guciek Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 jakie tam agresory walijskie ;) toć to są Owczarni Wielkopodlaskie lub Nizinnomazowieckie :lol: u mnie typowe 4 Owczarki Nizinnomazowieckie :lol: 3 suki i 1 psiaństwo :lol: Quote
Marta/Poznan Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Kara bardzo chętnie, jeśli interesuje Cię historia Roxuni :D zapraszamy na http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18014&sid=62a3bd2f8cc3d90e4aac48d3e002a835 :oops: sa tam zdjecia Roxi z pobytu w schronisku, a także w domu :P jesli masz ochote zapraszam :D z jakiej jesteś dzielnicy?? pozdrawiam :Rose: Quote
Lewy Posted January 26, 2005 Author Posted January 26, 2005 @jogi moje kundliczki nazywają się: sunia,niusia,klusia. niusia i klusia są córkami suni. sunie dostalem od kumpla który znalazł ją w lesie przywiązaną do drzewa :( . sunia przeżyła u nas bardzo wiele. łącznie miala robione ok.5 operacji ponieważ inne psy jej nie lubiły. Ale teraz sunia jest zdrowa jak rydz i energiczna. jak znajdę zdjęce suni i niusi to wstawie je sobie jako emblemat. pozdrawiam. Lewy :silly: Quote
Golden_Tina Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ja mam mojego ukochanego "jamnika tajlandzkiego" jak mawia dziadek. Ma już 14 lat i właściwie należy do mojej mamy. Ma na imie Uno. Kocha biegać po parkach i wciąż ma na oku jedną sunię. Quote
Dudaa Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 a ja mam rodowodowego rasowego bezrasowca :wink: Quote
Kosma Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Wiem,że topik stary ale ja stosunkowo nowa,więc wklejam tu topic praktycznie taki sam http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21800 Quote
Della Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja mam Oskara mieszanca (labradora z Wilczarzem), strasznie fajna rasa by byla gdyby kiedys ktos taka zalozyl :D Kocha plywac, bardzo inteligentny, wyzszy od labradora, dobrze zbudowany, kocha ludzi ale ma tez i charakterek, zreszta wyglada grozniej od labradora;D A i swietnie tropi ( to po dziadku, jakims mistrzu polski, w szukaniu narkotykow) :cool3: A drugi to Gordon, ktorego wzielismy od rodziny, po tym jak urodzily sie [springel] nie wiem jak to sie pisze, spanielce pieski po jej ucieczce z domu. Ten tatus musial miec mocccneeee geny bo po springerze to on nic nie ma:P zwykly kochany kundelek z zakreconym jak swinka ogonkiem ale za to strasznie przywiazany do rodziny z charakterem przywodcy :D ( rzadzi dwa razy od siebie wiekszymi psami) :lol::lol::lol: W zyciu na szczescie nie spotkalo ich nic zlego, nie musialy sie tulac po schroniskach, zawsze na szczescie mialy wygodne miejsce na kanapie lub obok niej :razz: Quote
ihasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ja mam malego szczeniaka Pepe, rasowy poduszkowiec. Quote
Figafiga Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A ja posiadam "sznaucera walijskiego średniego" :evil_lol::evil_lol: kundlica o wspaniałym charakterze terriera ADHD - owiec pełną gębą :diabloti::diabloti: Quote
Dacote Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja mam łaciatowca niepospolitego:loveu::cool3::eviltong: Quote
eve86 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja mam dwa pieski w tym jeden to typowy kundelek :evil_lol: Senior ma juz 9 lat jest cudny i kochany :loveu: Quote
Wadercia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja mam takiego typowego Warminsko-Mazurskiego Owczarka Obronno Zaczepnego. Zaczepia wszytko nawet muchy, a potem ucieka i szuka osoby do obrony :) Hehehe, typowy kundelek rozpieszczony ;p Quote
Recommended Posts