Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

caryca26 napisał(a):
Mały jest.Widziałam go w niedzielę i chyba więcej jak 6 kg nie waży.

Ojej jaka malizna! Myslalam, ze jest wiekszy. Dobrze by bylo mu zrobic jakies fotki z czlowiekiem do ogloszen, zeby bylo widac jaki on malutki... to mogloby zwiekszyc jego szanse na adopcje.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oo właśnie!!! siedziałam w schronie i dumałam jakiego psa miałam zmierzyć....i niestety nie przypomniałam sobie! poprawię się:)
wydaje mi się,że ma trochę więcej jak 6 kg bo jest nabity ale 8 to max

Posted

Sabina02 napisał(a):
To jest sliczny psiak!!! :loveu: Jaki jest duzy? Ile wazy mniej wiecej?

Klon ma 35cm wysokości a według carycy waży 6kg, według mnie 8 a według kolegi (ale on ma skłonność do przesadyzmu) waży 12kg więc średnia to: 9 kg

• 2 weeks later...
Posted

martka1982 napisał(a):
czy cioteczka Sabina poczęstowała się nowymi fotkami Klona oraz info o jego wadze?

Juz zamowilam pakiet 130 ogloszen dla Klonika u CatAngel, na ktory czekam. Prosilam CatAngel o dodanie wagi Klona do ogloszen i chociaz jednej fotki przy nodze. Jak tylko dostane linki do ogloszen to je tu wkleje. :lol:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Juz zamowilam pakiet 130 ogloszen dla Klonika u CatAngel, na ktory czekam. Prosilam CatAngel o dodanie wagi Klona do ogloszen i chociaz jednej fotki przy nodze. Jak tylko dostane linki do ogloszen to je tu wkleje. :lol:

Jeszcze nie dostalam linkow do ogloszen od CatAngel... Napisze do niej PM i zapytam, bo to juz troche trwa...