piechcia15 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 moje kochanie ciągle patrzy zza krat:( on chyba już stracił nadzieję, nawet się nie stara jak ktos podchodzi bliżej :( jego kumpel Fafik to już wogóle tylko w budzi śpi :placz: Quote
piechcia15 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ja już nie mam słów... Kumpel to jeden wielki kłębek nerwów. Dziś ludzie oglądali sobie pieski a on myślałam że kraty wygryzie!! ja go normalnie nie poznaje :( to nie ten sam pies. Proszę wymyślcie coś :(:placz::placz: Quote
*zaba* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Podczytuje watek, ale nie mam jak pomoc.... :shake: Sorry. Quote
__Lara Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 *zaba* napisał(a):Podczytuje watek, ale nie mam jak pomoc.... :shake: Sorry. Wiem, że Kumpelkowi miałam zrobić ogłoszenia. Zrobię. Na dniach! Quote
Lionees Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='__Lara']Wiem, że Kumpelkowi miałam zrobić ogłoszenia. Zrobię. Na dniach! Na których?:cool3::eviltong: Quote
__Lara Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Renata5']Na których?:cool3::eviltong:[/quote] Renatko :mad::diabloti: ja już mam takie zaległości, że nie wyrabiam.... :-( Quote
piechcia15 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Proszę o pomoc dla jamniczki. Stara,chora i zagłodzona. http://www.dogomania.pl/forum/f1159/pabianice-zaglodzona-chora-jamniczka-pilnie-potrzebny-dt-fundusze-na-leczenie-147674/#post13060180 Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ogłoszenia: www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kumpelku, jak to się stało, że zapomniałam o tobie :oops: Przepraszam, piesku. Nawet nie wiem, co się z tobą dzieje :-( Quote
kasia14 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kumpel cały czas w schronie:( Zamknięcie rodzi w nim coraz więcej frustracji i żalu, zresztą wcale się nie dziwię mu :( Sporo szczeka, ale i tak jest kochany :) Tylko nikt się nim nie interesuje.... Quote
piechcia15 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ja to go normalnie nie poznaję:( ;( Quote
agata51 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To może znów ruszyć z ogłoszeniami? Allegro i alegratkę wyróżnię. Już mi się Kumpelek nie zawieruszy. Quote
modliszka84 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 agata51 napisał(a):To może znów ruszyć z ogłoszeniami? Allegro i alegratkę wyróżnię. Już mi się Kumpelek nie zawieruszy. ciocia Agata chyba jakiś bank rozbiła :evil_lol: Quote
piechcia15 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 no chyba:) ja oczywiście jestem ZA wyróżnianiem:) Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Słuchajcie, dorwijcie kogoś od ogłoszeń. Tylko nie mnie :eviltong: ja nie mam czasu :( mam zaległości spore ogłoszeniowe :( Quote
agata51 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ciocia Agata żadnego banku nie rozbiła. Niestety. Ciocia Agata niedługo z torbami pójdzie albo zginie z ręki Bardzo Wyrozumiałego Dotąd Małżonka. To jak, jest już to allegro i alegratka? Wyróżniać? Quote
kasia14 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 I allegro i alegratke Kumpelka ma piechcia. Może jakiś tekst nowy by się przydał? Mogę napisać - dziś lub jutro. Quote
piechcia15 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 tak Kasiu pozwalam ci napisać nowy tekst :eviltong: allegro i gratkę mam cały czas aktualne dla niego i non stop wystawiam:( jak KTOŚ :razz:przeleje kasę na jego wyróżnienia to wyróżnię:) Quote
kasia14 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 agata51 napisał(a):Czekamy na nowy tekst? Nie mogłam się dostać na dogo, dopiero teraz mi się udało :) Wieczorem postaram się już wstawić, jakbym zapomniała to krzyczeć:) Quote
agata51 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nikt nie mógł dostać się na dogo, bo na dogo znów rewolucja! Wszystkie moje linki szlag trafił. Banerki też nie działają. Nic nie działa. Quote
kasia14 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Pies nie jest rzeczą. Jako żywe i inteligentne stworzenie zasługuje na miłość i szacunek. Czy ktokolwiek z nas chciałby stać się prezentem? Ba… na dodatek niechcianym? Kumpel nie miał wyboru…. Mała czarna kulka, z czerwoną kokardką na szyi. To właśnie jego podarowało dziecko swojej mamie w dzień pełen miłości – Dzień Matki. Kumpel miał być przyjacielem, obrońcą – prawdziwym ‘kumplem’ bez względu na wszystko. Niestety, nie miał tyle szczęścia. Ponieważ nie dało się odłożyć go na półkę obok zakurzonych figurek, zapomnieć, został wyrzucony na ulicę. Mimo strachu i głodu, z biegiem czasu radził sobie coraz lepiej. Zamieszkał na osiedlu, na którym był dokarmiany przez dobrych ludzi. Miał przyjaciół wśród dzieci, dorosłych i zwierząt. W zimniejsze dni spał na klatce schodowej. Nie wszystkim jednak taki stan rzeczy się podobał. Ludzie bez serca, dla których kawałek podłogi który służył Kumplowi za posłanie był zbyt cenny, postanowili pozbyć się psa. Tak Kumpel trafił do schroniska dla Zwierząt. Zamknięty w małym betonowym boksie z dnia na dzień wpada w coraz większą depresję. Pies wolny – nagle został więźniem 4 ścian, bez spacerów, ruchu – tak ważnej części jego dotychczasowego życia. Kumpel czuje się coraz gorzej, szczeka, wyje – robi wszystko, żeby przypomnieć o swoim istnieniu. Niestety bez skutecznie…. To pies wesoły i towarzyski, łagodny w stosunku do ludzi. Jest zgodny z innymi psami/suczkami. Został wykastrowany, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Całkiem dobrze radzi sobie na smyczy. Przyjaciel bez względu na wszystko – przecież właśnie po to został stworzony. Aby być wiernym i oddanym. Czy dasz Mu przepustkę do nowego życia? Uwolnisz z więzienia, w którym przebywa? Jego życie jest w Twoich rękach. Nie skazuj go na dożywocie w schronisku, za ludzką nieodpowiedzialność. Quote
Recommended Posts