yewcia1 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 zapraszam na bazarek super szczupłe laski :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/lee-desto-na-szpryche-dla-psow-ulv-do-24-0408do22-135774/#post12146785 na dniach wykombinuje kolejne aby choc odrobinę zasilic konto Ulv Quote
Asior Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 yewcia, bój się boga.. nie drażnij "normalnych" ludzi... takimi spodniami dla chudzielców :mad: Quote
yewcia1 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Asior napisał(a):yewcia, bój się boga.. nie drażnij "normalnych" ludzi... takimi spodniami dla chudzielców :mad: Asior ja marzyłam, ze zrzuce tyle kilo ale chyba się przeliczyłam:evil_lol: Quote
bros Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 cioteczki jakieś świeże wieści o maluchu ???? :bluepaw: Quote
yewcia1 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 wieczorem postaram się zadzwonic do Ulv i zapytac o onka - ogonka Quote
graynew Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Dziewczyny bardzo mi zalezy na zabraniu tego kartonu z rzeczami dla Ulv do piatku i to do godz 15. A jak nie to dopiero po dlugim weekendzie od poniedzialku tez do piatku a potem karton pewnikiem zostanie wyrzucony na smieci. To nie sa jakies super rzeczy pisalam ze to uzywane przez robotnikow ale Ulv je chciala wiec trzymam ale to juz chyba ze dwa miesiace trwa. TŻ konczy sie cierpliwosc :shake: Quote
yewcia1 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='graynew']Dziewczyny bardzo mi zalezy na zabraniu tego kartonu z rzeczami dla Ulv do piatku i to do godz 15. A jak nie to dopiero po dlugim weekendzie od poniedzialku tez do piatku a potem karton pewnikiem zostanie wyrzucony na smieci. To nie sa jakies super rzeczy pisalam ze to uzywane przez robotnikow ale Ulv je chciala wiec trzymam ale to juz chyba ze dwa miesiace trwa. TŻ konczy sie cierpliwosc :shake: Wrocławianie prosimy o pomoc w dostarczeniu kartonu do Ulv Quote
Kuba P Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Tato może podrzucić, tylko dopiero po godzinie 17,ale którego dnia, ewentualnie w sobotę. Quote
yewcia1 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Kuba P napisał(a):Tato może podrzucić, tylko dopiero po godzinie 17,ale którego dnia, ewentualnie w sobotę. Czekamy co na to graynew:lol: Quote
Kuba P Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Możemy odebrać karton, a potem próbować umówić się z Ulv. Tato też oferuje swoją pomoc w przewozie różnym na terenie Wrocławia o ile by była taka potrzeba, tylko my pracujemy w jednym tygodniu do 16 a w drugim do 18, to zostają tylko popołudnia lub soboty. W skrajnych przypadkach tata jest w stanie wziąć urlop. Quote
graynew Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Urlopu nikt brac nie musi. Kuba pisal do mnie pw i juz ma odpowiedz i numer do Ulv. Mnie az tak bardzo sie nie spieszy tylko teraz ja jestem w domu a w maju to bedzie trzeba sie umawiac z moim mezem po 16 jak wraca z pracy. Teraz to juz sama nie wiem czy nie narobilam za duzego zamieszania w zwiazku ze starymi rzeczami :) Tak czy inaczej jak sie tylko Kuba dogada z Ulv to z nami sie jakos zgra. Byle nie ten ani nastepny weekend :roll: Quote
Koperek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 graynew jakby Kuba nie mógł to mogę jutro wieczorem (tak po 19) i tak do piątku Quote
graynew Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dzwonil tata Kuby jestesmy umowieni na jutro po 17 mysle ze sie uda :) Dziekuje i przepraszam za zamieszanie. Wyszlo na to ze chyba problem zrobilam :roll: Teraz to mam wyrzuty mam nadzieje, ze sie chociaz to na cos przyda Magdzie. Jeszcze raz wszystkim dziekuje. Quote
yewcia1 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kochanie dziękujemy wszystkim, ze tak sparwnie Wam poszło:lol: Czy dogadaliscie się z Ulv? Quote
yewcia1 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Kuba P napisał(a):Karton już dostarczony:lol: Dziękujemy pięknie i darczyńcy i doręczycielowi:multi::multi::multi: Quote
ulvhedinn Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Niestety pora odświeżyć temat.... :shake: Sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak- pies wraca do mnie. Na odebranie go mam czas do końca tygodnia.... nie wiem, gdzie go dam, nie mam transportu. Nie udało sie zrobić prześwietlenia- z Koperek jakoś sie nie byłyśmy w stanie zgadac, a mojej cioci auto na razie jeździć nie zamierza :-( Przyznam, że sporo zawaliłam, ale szczerze mówiąc, ciagle mam kłopoty z pozbieraniem się po Pałku.... :oops: W tej chwli mam ogromna pustkę w głowie i zero pomysłów. Boje się co będzie jesli chłopaki- Itek, Axel i Dex sie nie pogodzą, boję sie, bo od "zanastepnego" tygodnia znowu siedzę plackiem w pracy,.... Axel na razie jest na minusie 100 zł za karmę, 125 za leczenie i 60 zł transport. Musze też oddac DT pieniądze za karmienie chłopaka..... Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 no tak tylko - tak patrzé na ten watek - i abo przegapilam, albo nie doczytalam - ale brak jakich kolwiek info - co wogole przez ten czas dzialo sié z nim ???gdzie byl?? i dlaczego wraca? Nie mowiac , ze nie bylo ani jednego foto:mad: wiekszosc watku to info o paczce z rzeczami Quote
ulvhedinn Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Był w DT pod Wrocławiem. A właściwie to dość daleko od Wrocka, z nienajlepszym dojazdem, i właśnie dlatego był problem. Bez auta to dla mnie wyprawa na cały dzień, a kiedy chorował Pałek nie mogłam sobie na to pozwolić. A potem... :shake::oops: Teraz musi wrócić, bo po pierwsze trzeba mu zrobić wreszcie ten RTG, a po drugie DT się "zbiesił", w sumie słusznie. Quote
GoskaGoska Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ktoras dziewczyna oferowala pomoc trnasportowo w okolicach Wroclawia - ale kurde nie umiem sobie przypomniec teraz kto, musialby wszystkie wátki przejrzec :roll: Quote
ulvhedinn Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Axel ma dom :multi: dzieki kochanej Ani!!!!!! Pozostały długi- 100 zł za karmę, 125 za leczenie i 60 zł transport. Plus 110 zł rozliczenia karmy i kosztów DT... Razem- 395 zł.... :roll: Quote
bros Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ulv ale napisz nam coś o psie , dlaczego dt się zbiesil , czy z psem było coś "nie tak" ???? co to ma za domek, gdzie ??? masz jakąś fotkę psa ??? jeśli ktoś ma wpłacać pieniądze na psa chciałby cokolwiek o nim wiedzieć. Quote
Recommended Posts