MakeBelieve Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Czyli co Wasze yorkasy posiadają na spacerki? Moja narazie ma: * obróżka skórzana czerwona * obróżka taśmowa, pomarańczowa z rogza * smycz automat flexi summertime pomarańczowa * smycz przepinana parciana czerwona 2,4m zamierzamy dokupić: * szeleczki czerwone :) I jeszcze jedna sprawa, byłby ktoś zainteresowany takimi obróżkami: ?? Tyle, ze oczywiscie z wizerunkiem yorka ;] Jaki kolorek, szerokosc i regulacja? Wg. mnie czerwona, szerokość tak były podzielone zdania czy 11 mm czy 15mm, mysle ze 13mm byloby najlepsze ;] Regulacja od 20 cm do... ? I ile osob byloby tym zainteresowane? Ploter robi te obroze, na allegro są :) Quote
Abrakadabra Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 :-? Ale... york to PIES (na dodatek terrier), a nie laleczka Barbie... Quote
MakeBelieve Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Iiii? Nie rozumiem Twego zdziwienia. Quote
furi Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hmm, powiem szczerze, że mój pies ma tylko skórzane szelki i smycz. Nic więcej nam na spacery nie jest potrzebne. :) Quote
MakeBelieve Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Heh, ja wole prowadzić mojego psa w szelkach, mama z siostrą w obroży, dlatego będzie miała i to i to. Z kolei jak ide na jakąś łąkę, czy coś, to wolę wziąść smycz przepinaną, a nie chodzić z automatem w ręce. A rodzinka woli automat ;] Quote
furi Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 My też preferujemy szeleczki, bo w obróżce piesek się lekko "podduszał". Kiedy przeczytałam, że dla yorków są polecane szelki, to kupiłam. Smycz również mam automat, nie przeszkadza mi, bo na ulicy pies jest na krótkiej, a gdy idziemy do lasu jest po prostu spuszczany :) Quote
madziasto4 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Akcesoria psa na spacerze? Obroża, smycz, piłka i od czasu do czasu smaczki do celów szkoleniowych- choć przeważnie nagrodą jest piłka. Na dłuższe wyprawy poidło z wodą. Quote
Balbina. Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 My mamy szeleczki smycz zwykła i automatyczną a także obróżkę jak jest spuszcZany ze smyczki to czasem mu ją zakładam aby był bardziej widoczny:evil_lol: Quote
moniczkaa86 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 - Szelki - Smycz flexi - Piłka, patyk - Nagródki To nam wystarcza, gdy idziemy na spacer do parku. :p Quote
darunia96 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 My mamy ze sobą szelki lub obroże i smycz ;);) To co powiniemn mieć każdy psiak :) Quote
Recommended Posts