musia Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Kochani... Opus ma ostatnio odbarwiony środek nosa na wątrobiany. Prawdopodobnie brakuje mu jakiś wit. czy min. Oczywiście wybieramy się i tak do weta (przy innej okazji) ale może wy coś już na teraz wiecie. Quote
bea100 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Wiemy :P Polecam Ci środek zawierający algi: np może być ALGOLITH (firmy Beaphara), w Wwie puszka 500 gr kosztuje ok 36 zł. Quote
agacia Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 W przypadku haszczakow takie odbarwienia sa normalne jak np. u mojego suczyska,ale nie wiem czy "sniezny" nos u innych tez moze wystepowac.Odbarwienia pod nosem w okolicy pyska spowodowane sa brakiem cynku,ale na nosie to nie wiem niestety. Quote
Anna. Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Musia co powiedział wet?Ciekawi mnie to ubo u mojego whippeta tez się jakby odbarwia. Quote
musia Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 No cóż, pani doktor zaproponowała sprowadzenie tego preparatu z alg , o którym pisała Bea. Poza tym "pocieszyła " mnie , że idzie wiosna, więcej słońca i nos wraca do zdrowia. Quote
Recommended Posts