Jump to content
Dogomania

Druskininkai CAC 16.05.2009 (LITWA)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Goshka']Podobno tam strasznie drogo:cool1:
Miejscowość wczasowa :cool1:

Czy płacisz przed wystawą czy na?

Zgłaszam tam na sierpniową międzynarodówkę i jak zwykle nie podali adresu banku i teraz jestem w kropce.

Posted

AnkaW napisał(a):
Przecieraj, przecieraj i daj znać gdzie się można tanio z psami przespać, a może jest tam jakieś pole namiotowe koło wystawy? :p

Chcę się pod tym kątem właśnie rozejrzeć na miejscu :lol:. Dam znać po powrocie.

Artusia napisał(a):
Miejscowość wczasowa :cool1:

Czy płacisz przed wystawą czy na?

Zgłaszam tam na sierpniową międzynarodówkę i jak zwykle nie podali adresu banku i teraz jestem w kropce.

Płacę na wystawie, ale to krajówka. Podejrzewam, że za międzynarodówkę trzeba będzie płacić z góry.

Posted

[quote name='Artusia']

a tyle nie wystarczy?

Bank account No. LT967044060001780551 (IBAN code), SEB BANK, SWIFT: CBVILT2X

[SIZE=2]nie znam się bo nigdy nie płaciłam :oops: natomiast nie widzę formularza zgoszeniowego na sierpień :roll:

Posted

simbik - właśnie. Czyli na krajówkach można płacić na miejscu, a na międzynarodówkach już nie?

No bo go nie ma :-( Wysyłamy zgłoszenia pocztą, a pierwszy termin ("najtańszy") już się kończy.

Mam nadzieję, że nazwa banku wystarczy tym razem.

Posted

[quote name='Artusia']simbik - właśnie. Czyli na krajówkach można płacić na miejscu, a na międzynarodówkach już nie?

No bo go nie ma :-( Wysyłamy zgłoszenia pocztą, a pierwszy termin ("najtańszy") już się kończy.

Mam nadzieję, że nazwa banku wystarczy tym razem.

Na razie odpukać za krajówki można płacić na miejscu (zgłaszałam jeszcze na Kowno i Marijampol i wszędzie zgodzili się na płatność na wystawie). Za międzynarodówki od zeszłego roku trzeba płacić z góry.
Właśnie na takich danych do przelewu można się przejechać :razz:. Ja tak wysłałam opłatę za wystawę w Estonii. Wpisałam błędnie adres odbiorcy (bo dokładnie nie wiedziałam który to jest). Na konto wróciło mi słownie 10zł, a przelew oczywiście nie doszedł do skutku. Resztę wysłanej kwoty zjadły podobno koszty realizacji przelewu...który jak widać po mimo że nie zrealizowany to jednak kosztuje :shake:.

Posted

W takim razie może skusimy się jeszcze na jakąś krajówkę na Litwie :-)
Niestety z przedpłatami jest tak, że banki pobierają kosmiczne prowizje. Od tego 130 EUR - 75 zł. 'wynagrodzenia' dla banku mamy w plecy :cool1:

Posted

:multi:

simbik napisał(a):
Czy ktoś się wybiera? My się szykujemy przetrzeć szlaki przed sierpniową międzynarodówką :lol:.

:eviltong:Witam do kiedy zgłoszenia do Druskiennik- Litwa pewnie zapózno już.

a w sierpniu to do kiedy jestem słaba w te klocki :evil_lol:

Posted

Ale w czym problem? Jest podany adres mailowy i na to poślij zgłoszenie. Zrób sobie w wordzie taki szablon z danymi psa i Twoimi takie jak się wysyła na każdą wystawe. Albo napisz zapytajkę na ten adres. Napisz po angielsku albo nawet po polsku, na pewno ktoś to odczyta.

• 4 weeks later...
Posted

Pilnie poszukuje osoby która jedzie na ta wystawe i mogla by zabrac malego psa,bardzo grzecznego.Oczewiście ze dokładam się do paliwa i dowioza psiaczka pod wskazany adres.Prosze na wiadomośc na priva.Pozdrawiam

Posted

sylrwia napisał(a):
lonka napisz skąd jesteś to szybciej może się ktoś znajdzie, bo tak to nawet nie wiadomo skąd potrzebny transport.
Jestem z Opola ale pieska dowioze w kazdyj zakatek Polski.Proszę o pomoc.Pozdrawiam.

Posted

sylrwia napisał(a):
lonka ja jadę ale jestem przygarniana do samochodu, ale może spróbuj pogadać z hubertem on szuka kogoś na wyjazd do kompletu i jest z Warszawy http://www.dogomania.pl/forum/f441/warszawa-druskieniki-litwa-16-05-a-136667/

sylrwia dzięki za link do mnie ;)

psiak pojedzie z nami i będzie pod moją opieką.

aktualnie jadą z nami dwa Sheltie i teraz shi tzu :)

Wciąż mam jedno wolne miejsce w aucie.

Posted

Czy ktoś wie ile jest km z Warszawy do Druskiennic?, map24 pokazuje mi że 620km, ale ta droga którą wyznaczyła mi Map24 prowadzi przez całą Litwę, a widze na mapie że Druskiennice są baardzo blisko granicy:cool1:. Czy jest jakas bliższa droga, czy tylko ta prowadząca przez Kaunas i Wilno?

zerknęłam na inna mape i widzę że można dojechać inną trasą, duuużo blizszą. Hmmm ciekawe czemu Map24 tak prowadzi przez całą Litwę;/

Znacie może jakiś niedrogi nocleg w Druskiennicach:)?

Posted

MAP24 pokazuje w ogole inne Druskienniki. :shake:
To jest bardzo prosta trasa. Druskienniki sa miejscowoscia uzdrowiskową, wiec nietrudno tam trafić.
Z Warszawy to chyba najbliżej bedzie na Białystok albo na Łomże, w kazdym badz razie na Ogrodniki, a potem Lazdijai na Litwie stamtad juz prosta droga do Druskiennik.

Posted

Goshka napisał(a):
MAP24 pokazuje w ogole inne Druskienniki. :shake:
To jest bardzo prosta trasa. Druskienniki sa miejscowoscia uzdrowiskową, wiec nietrudno tam trafić.
Z Warszawy to chyba najbliżej bedzie na Białystok albo na Łomże, w kazdym badz razie na Ogrodniki, a potem Lazdijai na Litwie stamtad juz prosta droga do Druskiennik.

dzięki :)

Czy z tego Lazdijai daleko jest do Druskiennik :) ?