DG32 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 halbina napisał(a):Formica jakieś rekordy pobija... tymczasów... :roll: Niedługo jej miejsca na łóżku zabraknie. Quote
halbina Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ona te kociaki w tapczanie trzyma... :eviltong: Quote
DG32 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 halbina napisał(a):ona te kociaki w tapczanie trzyma... :eviltong: To jakaś fotka tapczanowa by się przydała :evil_lol:. A mój poprzedni jamnik chyba po kotach też był tapczanowy, znaczy wchodził do pojemnika na pościel od tyłu wersalki (jak była złożona) taki był ciepłolubny :evil_lol: i jak go nigdzie nie można było znaleźć to otwierało się wersalkę a tam on,a w zasadzie ona w kołdrze zagrzebana spała. Quote
Formica Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ja teraz przegięłam całkowicie i się nie wyrabiam zupełnie. Co do Miszy, fotka RTG strzelona, biodra siedzą na miejscy, a krzywo jest bo miednica krzywo się zrosła. Szef w pon zdecyduje czy coś z tym robimy czy tak ma zostać. Co do tymczasów, to siedzą w łazience. Niestety ciąża + brak przeciwciał na toxo nie pozwalają mi na stado nieznanego pochodzenia kotów w pokoju. Fiołka rodzina zdzierżyła ledwo-ledwo. Za to mam teraz w pokoju szczeniaka ze stajni z podejrzeniem parwo...:roll: Rudy po wypadku został przetransportowany do garaż, bo w klatce na tarasie za zimno. W łazience dziesięć kotów i jeszcze Robaś wrócił z adopcji, bo on jednak swoją młodość dobitnie ukazuje wędrując po firankach i takich tam :eviltong: No i Kaja bryk po ogródku. Quote
DG32 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Coś ten nasz Misza pechowy, no nic czekamy do poniedziałku. Ps. gratulujemy dzieciaczka, wiadomo już czy chłopak czy dziewczynka, a może bliźniaki :lol:. Quote
psiama Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 O raju, hurt informacja :crazyeye:. Przede wszystkim Formico gratulacje !!!! :p Jak to możliwe, ze jeszcze toxo ... nie zaliczyłas w takim fachu ? :cool3: Zatem pilnuj się ! trzymamy za młodą powtórną mamę :thumbs:. Czas zwolnić i delegowac prace .... sama wiesz :p. Robaś wrócił z adopcji ??? :shake: Quote
halbina Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 psiama napisał(a):O raju, hurt informacja :crazyeye:. Przede wszystkim Formico gratulacje !!!! :p Jak to możliwe, ze jeszcze toxo ... nie zaliczyłas w takim fachu ? :cool3: Zatem pilnuj się ! trzymamy za młodą powtórną mamę :thumbs:. Czas zwolnić i delegowac prace .... sama wiesz :p. Robaś wrócił z adopcji ??? :shake: co ma znaczyć "delegować pracę", Psiamo?... :mad: Quote
Formica Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nie ma szans na delegowanie pracy :shake: ani na delegowanie szpitala zwierzęcego z domu. Zanudziłabym się na amen :evil_lol: Toxo nie zaliczyłam, chociaż z kotami mam do czynienia przez całe życie, ale to chyba tylko potwierdza teorię, że 98% zakażeń jest z mięsa wieprzowego nie poddanego odpowiedniej obróbce termicznej. Robaś wrócił, bo z niego młody rozrabiak. Pani adoptowała moją Mgiełkę, a Robaś jej się równocześnie spodobał i "dała mu szansę", lecz nie wyszło. Rudy kocur z wypadku jest w coraz gorszym stanie, chyba doszło do uszkodzenia mózgu podczas uderzenia. Zaczyna mieć poważne objawy neurologiczne. Dostaje leki, ale jeśli nie będzie poprawy w ciągu najbliższych kilku to trzeba będzie ukrócić mu cierpienia :-( A co do Miszy to zapomniałam dodać, że został równocześnie ciachnięty :p Quote
psiama Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Misza odjajczony - cudnie !:multi: Czyli nowy Pan Niania w pełnym tego słowa znaczeniu :evil_lol:. No a co z tą krzywo zrośnietą miednicą ? :roll: Formico, ja widzę Ty z gatunku tych, którym się robota w ręcach pali. A ciąża to cudny stan a nie choroba (uffffffff ...... i pewnie nie tylko ja odetchnełam :diabloti:). Tak trzymać. Toś Ty moja krew. Ja w ciązy do 9m-ca do lecznicy z naszą psinia ['] 30 kg staruszką jeździłam, kucałam, pomagałam z pobraniem krwi, podaniem leków, badaniami. WETci jak mnie widzieli to równo się pokładali, że ja kiedyś ui nich urodzę :diabloti:. Urodziłam gdzie trzeba i jak trzeba :cool3: Rudy kocurze - znajdziesz odpowiednią droge ....... :roll:. Trzymam mimo wszystko :p. Quote
DG32 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 A co to mojego kociaka nikt nie chce??? :placz::placz::placz: Quote
Formica Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Nikt niestety :( allegruje się już też, ale zero odzewu Quote
DG32 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 halbina napisał(a):a uparcie też, za DG32... Dzięki :Rose:. Quote
DG32 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Tym razem przywłaszczyłam sobie Wasz tekst do ogłoszeń (wiem, wiem bezczelna jestem :evil_lol:): alegratka kupiepsa adopcjakota kokosy gumtree cafeanimal pajęczyna dwukropek ojej szerlok olx eoferty aleokazja przygarnijzwierzaka pineska adin kotyorg tusprzedaj offer.pl petworld kocurkowo morusek bono mammisia owi neon ogłoszeniainterpress animalia e-zwierzak petsy Quote
psiama Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Miszura w górę :multi:. Formico, a jak ostataecznie z miednicą Miszy ? :roll: Wyszły tam jakies krzywe zrosty jak pamiętam. Jak nie doczytałam wyjasnienia - sorry ... A Misza dał się poznać jako cudowny Pan NIAŃ, O tu widać :loveu: Jedno z moch ulubionych foto na DOGO .... Quote
halbina Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Formicy nie będzie tydzień... potrzebny odpoczynek ;) oby tylko nasze zwierzaki były zdrowe do przyszłego poniedziałku! Quote
Formica Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Misza jest krzywy wewnętrznie, zewnętrznie nie widać :) Nie przeszkadza mu to w niczym, normalnie chodzi, załatwia się i skacze. Nikt się nim nie interesuje :shake: a to takie kochane kocisko, spokojny i przytulasty. Tylko utuczyć się nie chce :roll: Quote
halbina Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 tak to już jest, jak sie jest mało przebojowym... :roll: Quote
Formica Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ech, on przebojowy jest duchem :loveu:, nie wyglądem, lecz tego na zdjęciach nie widać :shake: Quote
halbina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a ludzie chcą zwierząt przepięknych i oryginalnych... :shake: Quote
Formica Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hehe, a ja chcę rozsądnych i opiekuńczych ludzi, tylko i wyłącznie. Widzę, że lato nadeszło i Halbinka w końcu wróciła do normy czasowej. W końcu w dzień się śpi :evil_lol: A wracając do Miszy, oryginalny to on jest. Nikt nie znajdzie drugiego kota o tak swoistej i nietypowej budowie miednicy. A oczy? Jak inaczej można nazwać te oczy niż przepięknymi?? (Czy powinnam tę oryginalność podkreślić w ogłoszeniach :roll::lol:?) Quote
Recommended Posts