halbina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Porządne kocurki tak mają... np mój Byron... kocham opiekuńczych panów... Quote
psiama Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Nieprawdopdoobne jaką on ma mądrość i stateczność wypisaną na pycholku :p. Jest wspaniałym kotem. Czeka tylko na prawdziwy DOM :roll:. Quote
Formica Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No więc mam w łazience mała wojnę podjazdową o kociaki. W tej chwili znajduje się tam: dwa koty dorosłe - Misza i Mara (Robaś i Mgiełka trafiły przedwczoraj do wspaniałego domku! :multi:) i stado kociaków półdzikich - sztuk 10 ogólnie zwanych Bandą Florystyczną (ich zdjęcia wrzucę na wątek Fiołka) Sprawa wygląda tak, że Mara postanowiła je przygarnąć i dać się obsysać i im matkować i to samo postanowił Misza. Tak więc kociaki w różnych kombinacjach alpejskich wędrują od koszyczka do koszyczka, a jeśli któreś z dorosłych ma ich w swoim więcej, to drugie czuje się tym faktem oburzone i daje o tym znać. (Wybaczcie ale tekst postu skopiuję i wkleję także na wątku Mary, bo w sumie dotyczy obu kotów na raz) Quote
psiama Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jaki on ma cudowny wpływ na te kociki :loveu:. Widac bez zadnej watpliwosci, ze słuchaja go bez szenrania !!! NOWY PAN NIANIA NAM SIĘ OBJAWIŁ ! :multi: Quote
DG32 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 http://lh5.ggpht.com/_IegYnqgtg9w/ShE62ZcyqZI/AAAAAAAAA5U/E5mxhoBmwz8/s512/P5170197.JPG :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 a do Mary jak "czule" coś szepcze! widać po spojrzeniu! :diabloti: Quote
psiama Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jest w tym kawalerze coś nieprawdopodobnie wyjątkowego ! I na taki dom zasługuje :p. Quote
DG32 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Jak coś poprawić to proszę pisać: alegratka kokosy kupiepsa gumtree eoferty adopcjakota olx aleokazja ojeje pajęczyna dwukropek szerlok adin Quote
psiama Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='DG32']Jak coś poprawić to proszę pisać: alegratka kokosy kupiepsa gumtree eoferty adopcjakota Niezawodna ciotka :loveu:. Quote
DG32 Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 halbina napisał(a):niezawodna... ale w końcu to "jej" kot... :p zgadza się mój, tylko trochę go zaniedbałam, ale mam nadzieje, że mi wybaczy :roll: Quote
psiama Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Misza całomiednicowy (:diabloti:) gotowy do wzięcia do najlepszego z najlepszych domów !!! :p. To mój faworyt. Ma cudowną ceche - potrafi cudnie zająć się kocimi maluchami !!! Nowy Pan Niania. No i ma najmądzrejszy koci pychol jaki znam :p. Quote
Formica Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pan Misza w środę będzie miał robione rtg. Nie podoba nam się jedno bioderko i trzeba sprawdzić czy siedzi w stawie i jak siedzi w stawie. Wciąż chodzi na tej jednej łapce ostrożnie i troszkę utyka. Quote
psiama Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Coś nie wlazło gdzie trzeba przy zrastaniu, albo wylazło ... :shake: ... . Misza, ładnie siedź na Rtg, nie ruszaj się ! Trzymam za środowe zdjęcia niuńka :p. Quote
Formica Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ech nie piszą, bo miałam Miszą wczoraj się zająć, a mama przytargała rudzielca, którego znalazła na poboczu po potrąceniu przez auto i nim się zajmowaliśmy. Dzisiaj postaram się wziąć Miszę do pracy. Quote
Formica Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Rudzielcowi założę potem wątek. Był we wstrząsie, ma złamaną żuchwę (już poskładaną) brak wylewów wewnętrznych, czy innych złamań. Niestety jest to niekastrowany kocur i musiałam go umieścić w dużej klatce bytowej na tarasie. Jest przestraszony i niezbyt ufny. Quote
psiama Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Bida ... :shake:. kto Ci takie brzydkie bubu zrobił rudy chłopaczku .... ? :roll: Formico, jak Misza się miewa i jak z tym Rtg ? Quote
halbina Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Formica jakieś rekordy pobija... tymczasów... :roll: Quote
Recommended Posts