Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No więc mam w łazience mała wojnę podjazdową o kociaki. W tej chwili znajduje się tam: dwa koty dorosłe - Misza i Mara (Robaś i Mgiełka trafiły przedwczoraj do wspaniałego domku! :multi:) i stado kociaków półdzikich - sztuk 10 ogólnie zwanych Bandą Florystyczną (ich zdjęcia wrzucę na wątek Fiołka)

Sprawa wygląda tak, że Mara postanowiła je przygarnąć i dać się obsysać i im matkować i to samo postanowił Misza. Tak więc kociaki w różnych kombinacjach alpejskich wędrują od koszyczka do koszyczka, a jeśli któreś z dorosłych ma ich w swoim więcej, to drugie czuje się tym faktem oburzone i daje o tym znać.

(Wybaczcie ale tekst postu skopiuję i wkleję także na wątku Mary, bo w sumie dotyczy obu kotów na raz)

Posted

jaki on ma cudowny wpływ na te kociki :loveu:. Widac bez zadnej watpliwosci, ze słuchaja go bez szenrania !!!

NOWY PAN NIANIA NAM SIĘ OBJAWIŁ ! :multi:

Posted

halbina napisał(a):
niezawodna... ale w końcu to "jej" kot... :p

zgadza się mój, tylko trochę go zaniedbałam, ale mam nadzieje, że mi wybaczy :roll:

Posted

Misza całomiednicowy (:diabloti:) gotowy do wzięcia do najlepszego z najlepszych domów !!! :p.

To mój faworyt. Ma cudowną ceche - potrafi cudnie zająć się kocimi maluchami !!! Nowy Pan Niania. No i ma najmądzrejszy koci pychol jaki znam :p.

Posted

Pan Misza w środę będzie miał robione rtg. Nie podoba nam się jedno bioderko i trzeba sprawdzić czy siedzi w stawie i jak siedzi w stawie. Wciąż chodzi na tej jednej łapce ostrożnie i troszkę utyka.

Posted

Coś nie wlazło gdzie trzeba przy zrastaniu, albo wylazło ... :shake: ... . Misza, ładnie siedź na Rtg, nie ruszaj się !

Trzymam za środowe zdjęcia niuńka :p.

Posted

Ech nie piszą, bo miałam Miszą wczoraj się zająć, a mama przytargała rudzielca, którego znalazła na poboczu po potrąceniu przez auto i nim się zajmowaliśmy.
Dzisiaj postaram się wziąć Miszę do pracy.

Posted

Rudzielcowi założę potem wątek. Był we wstrząsie, ma złamaną żuchwę (już poskładaną) brak wylewów wewnętrznych, czy innych złamań. Niestety jest to niekastrowany kocur i musiałam go umieścić w dużej klatce bytowej na tarasie. Jest przestraszony i niezbyt ufny.