DG32 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Formica napisał(a)::evil_lol: Przyłapany w kuwecie stąd ta poważna mina na tle czerni :diabloti: No nie, nawet w kuwecie chłopak nie może pobyć sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tak go ciotki pilnują - i powiedzcie gdzie on by miał lepiej. Quote
halbina Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kuweta to już anachronizm... :p nowoczesna toaleta dla kota :evil_lol: filmik... Quote
DG32 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='halbina']kuweta to już anachronizm... :p nowoczesna toaleta dla kota :evil_lol: filmik... Fajne to, mój kot z dawnych lat to sikał do zlewu :diabloti:. Quote
halbina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 w górę... dziś zapraszam na sesję spacerkową **Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu** można poznać Formicę i Anię_w oraz ich psiaki...:cool3: Quote
DG32 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 halbina napisał(a):mało tu nas zostało cosik... :roll: :cool1::cool1::cool1: Quote
psiama Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No to powiekszamy grono bywalców, bo ciotka psiama dzis dopiero na watek trafiła :roll:. Misza jest przepieknym, dumnym arystokratą. A zdjęcia z czernią w tle są po prostu doskonałe Formico :crazyeye:. Jego pychol ma w sobie tak wiele dzentelmenstwa, ze ogladając je az się mimowolnie prostowalam. Mysle, ze dom dla tego kawalera to tylko kwestia czasu :p. A jak poraniona przednia łapcia ? No i jak obecnie z poruszaniem się ? A prosba o foto to byłoby juz za dużo ? :cool3: Quote
Formica Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Foto nie ma bo nie dysponuję fotomatem, ale... <zerka w stronę Halbinki> :diabloti: Dziś mam dostawę trzech siedmiotygodniowych kociątek, mam nadzieję, że z tej okazji fotomat się pożyczy :) Misza chodzi już sam, ale powolutku leciutko utykając na prawą tylną łapkę. Towarzyski jest bardzo, nadstawia się do głaskania, z pozostałymi tymczasami się bezproblemowo dogaduje. Wszystkie ranki się pogoiły, a wczoraj został zaszczepiony. Quote
psiama Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Formica napisał(a):Foto nie ma bo nie dysponuję fotomatem, ale... <zerka w stronę Halbinki> :diabloti: Dziś mam dostawę trzech siedmiotygodniowych kociątek, mam nadzieję, że z tej okazji fotomat się pożyczy :). Sezon się zaczął ... :roll:. Domki, wychodźxie z ukrycia :diabloti:. Formica napisał(a): Misza chodzi już sam, ale powolutku leciutko utykając na prawą tylną łapkę. Towarzyski jest bardzo, nadstawia się do głaskania, z pozostałymi tymczasami się bezproblemowo dogaduje. Wszystkie ranki się pogoiły, a wczoraj został zaszczepiony. To najdumniejszy kot jakiego widziałam. Jego siła spojrzenia powala. On jeszcze niejedno serducho skradnie :cool3:. Quote
scarlet Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 halbina napisał(a):mało tu nas zostało cosik... :roll: protestuję, ja czytam codziennie, ale cóż powiiedzieć mogę - mam uczulenie na kotki. Ale spojrzenie tego jest magnetyzujące :cool3: Quote
psiama Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='scarlet']Ale spojrzenie tego jest magnetyzujące :cool3: Oj, zgadzam sie w całej rozciągłosci :loveu:. Takie cudo szuka domu !!!! Quote
Doda_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Super, ze powolutku wraca do zdrowia :multi: Nooo, domki - ustawiajcie sie w kolejce:evil_lol: Quote
Formica Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Nie wiem czy zeżarło mi posta czy jak, ale byłam pewna, że odpisałam. Ogłaszać chyba jeszcze trochę za wcześnie. Chodzić chodzi, ale niepewnie i powolutku. Nie wiem jak to robi, ale zaczął uzurpować sobie miejsce na najwyższej półeczce drapaka. Quote
DG32 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 halbina napisał(a):w górę, niech panuje! A jakże :razz:. Quote
psiama Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 halbina napisał(a):i co u panicza? O właśnie, jak zdrówko ?:roll: Quote
Formica Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Panicz ma się świetnie. Ponieważ przez ostatnią falę dokocenia kociakami, opiekujemy się, oprócz Fiołka, ośmioma maluchami (na szczęście samokarmiącymi się :lol:), Misza przyjął rolę ojcy zastępczej. Śpi z nimi w koszyczku, wylizuje i mruczy im do snu. Przepiękny widok. Głowa Miszy z przymrużonymi oczami i osiem łebków wystający wokół. Mam nadzieję, że uda mi się go przyłapać z fotomatem. Co prawda teraz z siedmioma łebkami, bo jeden idzie do nowego domku :multi:, ale zawsze. Quote
DG32 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Formica napisał(a):Panicz ma się świetnie. Ponieważ przez ostatnią falę dokocenia kociakami, opiekujemy się, oprócz Fiołka, ośmioma maluchami (na szczęście samokarmiącymi się :lol:), Misza przyjął rolę ojcy zastępczej. Śpi z nimi w koszyczku, wylizuje i mruczy im do snu. Przepiękny widok. Głowa Miszy z przymrużonymi oczami i osiem łebków wystający wokół. Mam nadzieję, że uda mi się go przyłapać z fotomatem. Co prawda teraz z siedmioma łebkami, bo jeden idzie do nowego domku :multi:, ale zawsze. No to nasz kociak bawi się w tatusia :lol:. Quote
Recommended Posts