Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Formica napisał(a):
:evil_lol: Przyłapany w kuwecie stąd ta poważna mina na tle czerni :diabloti:

No nie, nawet w kuwecie chłopak nie może pobyć sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tak go ciotki pilnują - i powiedzcie gdzie on by miał lepiej.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to powiekszamy grono bywalców, bo ciotka psiama dzis dopiero na watek trafiła :roll:.

Misza jest przepieknym, dumnym arystokratą. A zdjęcia z czernią w tle są po prostu doskonałe Formico :crazyeye:. Jego pychol ma w sobie tak wiele dzentelmenstwa, ze ogladając je az się mimowolnie prostowalam. Mysle, ze dom dla tego kawalera to tylko kwestia czasu :p.

A jak poraniona przednia łapcia ?
No i jak obecnie z poruszaniem się ?
A prosba o foto to byłoby juz za dużo ? :cool3:

Posted

Foto nie ma bo nie dysponuję fotomatem, ale... <zerka w stronę Halbinki> :diabloti:
Dziś mam dostawę trzech siedmiotygodniowych kociątek, mam nadzieję, że z tej okazji fotomat się pożyczy :)

Misza chodzi już sam, ale powolutku leciutko utykając na prawą tylną łapkę. Towarzyski jest bardzo, nadstawia się do głaskania, z pozostałymi tymczasami się bezproblemowo dogaduje.
Wszystkie ranki się pogoiły, a wczoraj został zaszczepiony.

Posted

Formica napisał(a):
Foto nie ma bo nie dysponuję fotomatem, ale... <zerka w stronę Halbinki> :diabloti:
Dziś mam dostawę trzech siedmiotygodniowych kociątek, mam nadzieję, że z tej okazji fotomat się pożyczy :).

Sezon się zaczął ... :roll:. Domki, wychodźxie z ukrycia :diabloti:.

Formica napisał(a):
Misza chodzi już sam, ale powolutku leciutko utykając na prawą tylną łapkę. Towarzyski jest bardzo, nadstawia się do głaskania, z pozostałymi tymczasami się bezproblemowo dogaduje.
Wszystkie ranki się pogoiły, a wczoraj został zaszczepiony.

To najdumniejszy kot jakiego widziałam. Jego siła spojrzenia powala. On jeszcze niejedno serducho skradnie :cool3:.

Posted

halbina napisał(a):
mało tu nas zostało cosik... :roll:

protestuję, ja czytam codziennie, ale cóż powiiedzieć mogę - mam uczulenie na kotki. Ale spojrzenie tego jest magnetyzujące :cool3:

Posted

Nie wiem czy zeżarło mi posta czy jak, ale byłam pewna, że odpisałam.
Ogłaszać chyba jeszcze trochę za wcześnie. Chodzić chodzi, ale niepewnie i powolutku.
Nie wiem jak to robi, ale zaczął uzurpować sobie miejsce na najwyższej półeczce drapaka.

Posted

Panicz ma się świetnie. Ponieważ przez ostatnią falę dokocenia kociakami, opiekujemy się, oprócz Fiołka, ośmioma maluchami (na szczęście samokarmiącymi się :lol:), Misza przyjął rolę ojcy zastępczej. Śpi z nimi w koszyczku, wylizuje i mruczy im do snu. Przepiękny widok. Głowa Miszy z przymrużonymi oczami i osiem łebków wystający wokół. Mam nadzieję, że uda mi się go przyłapać z fotomatem. Co prawda teraz z siedmioma łebkami, bo jeden idzie do nowego domku :multi:, ale zawsze.

Posted

Formica napisał(a):
Panicz ma się świetnie. Ponieważ przez ostatnią falę dokocenia kociakami, opiekujemy się, oprócz Fiołka, ośmioma maluchami (na szczęście samokarmiącymi się :lol:), Misza przyjął rolę ojcy zastępczej. Śpi z nimi w koszyczku, wylizuje i mruczy im do snu. Przepiękny widok. Głowa Miszy z przymrużonymi oczami i osiem łebków wystający wokół. Mam nadzieję, że uda mi się go przyłapać z fotomatem. Co prawda teraz z siedmioma łebkami, bo jeden idzie do nowego domku :multi:, ale zawsze.

No to nasz kociak bawi się w tatusia :lol:.