Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halcia napisał(a):
Hej Yoko,niedziela ok 10.Mnie jutro i w sobote nie bedzie na dogo, bo mam zjazd dogomanów orzechowskich/nawet z W-wy/jedziemy tez do Orz.i Przemysla do kobiety która ma ponad 30 psów.FoXowa pytała o tego terierka pszenicznego na gł,ownym.On jeszcze jest,prawda?Moze mloda umie bazarek zakładac.Przywozic te ksiazki w niedz,czy jeszcze nie?

Ja w niedziele dlugo zostac nie ebde mogla chyba ale zaawsze cos.Trzeba zapytac mlodej moze faktycznie umie.Wez na wszelki wypadek ksiazki

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na głownym Foxsowa/to Ola jednak:eviltong:/napisała,ze cos umie i chetna uczyc.Do której bedziesz mogla?Ja sie przesiadam do auta dr,zebym nie zapomniała,mam jeszcze gary,a i dr miał cos uzbierac.

Posted

Jeśli to nawet podejrzenie ropomacicza, to nie można tego lekceważyć. Zbyt późne wykrycie grozi niestety uśpieniem, wielu suń nie da się z tej obrzydłej choroby uratować. Często też ropomacicze prowadzi do innych chorób - nerek, serca.
Oby to nie było to.

Posted

To cieczka ciagle jej krew leci.Ale na szczescie na Dzordza z zabkami jak zbyt nachalny.Wet mi mowila ze nie kazdego psa do siebie ciagnie.Ona chce sie z nimn bawic ale nic wiecej.Ale mam nadzieje z szybko jej minie bo dzordz poduszki atakuje taki podekscytowany

Posted

Trzeba ze 3-4 tygodnie po zakonczeniu cieczki wysterylizowac Lenke, nie czekac jak mowili doktorzy 3 miesiace, jak widac ta teoria o wyciszeniu hormonow w cylku polrocznym sie nie sprawdza.

Posted

No wlasnie teraz trzeba to szybciej zrobic.Bo ta cieczka przy psie jest uciazliwa.Nie moge ich wogole samych zostawic.A Dzordz sie troche emczy pewnie z tym bo musi sie podszuka zaspokkajac:DTeraz sie zbieramy i jedziemy nad wode.Lenka ostatnio plywala z nami na materacu siedziala sobie na srodku i obserwowala.

Posted

Kurcze Lena zaczela sie dzis nadstawiac Dzordzowi.Na noc chlopak ja wezmie do siebie bo bede sie denerwowac ze w nocy cos zrobia.W dzien bede musiala ich pilnowac bo niestety nie mam jak ich oddzielic.A przeczytalam ze miedzy 9 a 14 dniem suka moze dopuscic psa a juz jest gdzies okolo 9 .I jak Kasia wroci musze jak najszybciej isc ja wysterylizowac bo tylko sie teraz denerwuje, oby tylko nic nie zrobili.Przez te 5 dni bedzie na noc nie u mnie.

Posted

Halciu chcialabym przyjechac ale niewiem jak moj chlop to przezyje i tak juz ma dosc moich psow od czwartku ciagle z nimi jezdzimy.A rodzice wracaja dopiero w czwartek.I jeszcze na noc Lene zabiera.Jeszcze jej u mnie nie ma.A niewiem kiedy Lenie przejda te dni.:(:(:

Posted

To daj w czwartek znac,bo 14 to piatek.Sama niewiele porobie,a mam w aucie rzeczy które juz tydz.woze i podjechac mi pasuje.Najlepiej gdyby to połaczyc z jakąś praca.

Posted

Halciu, a nie chcesz tej 17latki do pomocy, ktora sie zglosila? Napisze do niej, zeby przyszla, o ktorej?

Yoko, pilnuj teraz Lenki, bo w tych dniach 9-14 suczka jest gotowa i moga byc szczeniaki, nie daj boże :shake: Moze jakies gacie jej ubierz?

Posted

Halciu jesczcze zobacze moze akurat do piatku jej przejdzie,jak to 5 dni to moze,dzis 2 dzien.Ulka zauwazylam ze moze dac bo sie nastawia.Wdzien ebde ich musial pilnowac a w nocy nie bedzie u mnie spala, urwanie glowy z nimi, nie moge ich z oka spuszczac.Mam nadzieje ze nic nie przegapie.

Posted

Nie moze do niczego dojsc.Gdyby moj chlopak nie mial 2 zmiany ciagle by byla z nim.Przywiezie ja gdzies za pol godziny.To moze ja na polu zostawie zeby troche posiedziala.Ale mi psikusa zrobila

Posted

to super,pod koniec sierpnia ma nie byc juzupałów,to celuj moze wtedy,albo poczatek wrzesnia,a najlepiej doradzi Ci lekarz,jak Kasia bedzie umawiac,niech powie kiedy sunia miała cieczke.

Posted

yoko100 napisał(a):
Tak mowilam Kasi zeby powiedziala o cieczce i wet zdecyduje bo ja niewiem ile po cieczce mozna.

Z tego co wiem, to trzeba odczekac minimum 3 tyg. Ale może Wasz wet zadecyduje inaczej.

• 1 month later...