Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 404
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ładna mi to wdziecznosc:D:D:D Tata ja chwalil.Mnie sie to nie podobalo bo mi szkoda myszek. Ona ma sdlonnosci mordercze.Niedawno jaszczurke zabila dzis mysze.:D

Posted

Co mnie jeszcze smieszy bo Lena ciagle chodzi za moim dzordzem.On sir polozy to ona za nim i kolo niego a on ciagle przechodzi w inne miejsca bo nie lubi jak ktos przy nim lezy:)i tam bidny ucieka przed nia:D

Posted

yoko100 napisał(a):
Gdzie nie usiade to ona chce na kolana sie pakowac.Nawet jak sie opalam to z nia na kolanach:)

Znam to uczucie, moja pierwsza suczka ze schroniska chodzila za mna nawet do toalety jak Halciowy Dafek ;) Ale za Ulka jak byla nasza Pandusia. Milosc obustronna.
A myszy lapala lepiej niz kot. Nawet krety potrafila schwytac.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Znam to uczucie, moja pierwsza suczka ze schroniska chodzila za mna nawet do toalety jak Halciowy Dafek ;) Ale za Ulka jak byla nasza Pandusia. Milosc obustronna.
A myszy lapala lepiej niz kot. Nawet krety potrafila schwytac.

Do toalety jak bym wpuscila ich to by siedzieli razem ze mna ale sie przemykam szybko:) bo tak to chodza za mna krok w krok.Takze na samotnosc to nie moge narzekac:)
No ona ma zadatki tez do lapania wszystkiego co sie rusza jaszczurki myszy, bazanty, a u mnie w polach gdzie znimi chodze jest tego mnostwo.
Ale karme juz daje w malych ilosciach i juz nie wymiotuje po niej co na poczatku wystarczylo ze zjadla troszke i biegunka.

Posted

To ja Cię zapraszam z nia do siebie,mam jaszczurki których sie brzydze i obrzydziły mi ogród!Niech mi mała to wyłapie albo pogoni,bo moje psy nie zwracaja na nie uwagi a ja wrzeszcze na całą okolice,jak mi wypada pod nogi.

Posted

halcia napisał(a):
To ja Cię zapraszam z nia do siebie,mam jaszczurki których sie brzydze i obrzydziły mi ogród!Niech mi mała to wyłapie albo pogoni,bo moje psy nie zwracaja na nie uwagi a ja wrzeszcze na całą okolice,jak mi wypada pod nogi.

No to Lena napewno dalaby im rade.Nie przepuscila by takiej okazji:) moj dzordz to tez nie zwraca uwagi wogole na zadne myszy ani na nic.Jaszczurki nie sa Halciu takie brzydkie:)

• 2 weeks later...
Posted

Sylwia noi jak tam tatuś?nie pyta juz kiedy Lenka idzie do innego domu:cool3:
Ja myślę że pewnie sam już teraz by płakał jakbys ją miała oddać:lol:
Przywłaszczenie przez zasiedzenie?:evil_lol:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Sylwia noi jak tam tatuś?nie pyta juz kiedy Lenka idzie do innego domu:cool3:
Ja myślę że pewnie sam już teraz by płakał jakbys ją miała oddać:lol:
Przywłaszczenie przez zasiedzenie?:evil_lol:

Kasiu poki co nie padlo to pytanie:):) na szczescie.Ja z nimi na spacery wychodze ja im daje jesc no chyba ze mnie nie ma to tata ich zabiera na polko.Ale obowiazkow przez nia maja wiecej.Bo wszystkim ja sie zajmuje takze mam nadzieje ze bedzie dobrze.Lena z kotek sie juz bawi:) Maciek podchodzi do niej i ja lapami zaczepia a ta go probuje podgryzac.Z dzordzem tez sie juz bawia.A jak biegaja po domu to we trojke leca wszyscy naraz:) I szczekac nie umie dalej.Jak szczeka to tak ze jej prawie nie slychac:)Zaszczepiona jest jeszcze tylko wscieklizna w srode.

Posted

anciaahk napisał(a):
Śliczna panienka, zupełnie nie ta sama psina :crazyeye:. A jak jej zdrówko?

Zdrówko dobrze.Z dieta trzeba ostroznie bo jak za duzo zje np: ciasteczek lub jakis psich przysmakow to po nocach mnie budzi:) ale ogolnie to calkiem inny pies niz na samym poczatku.Juz wszystkie szczepienia zrobione.Jeszcze tylko sterylka.Siersc bedzie mi latwiej teraz prowadzic bo miala straszna mimo tych kapieli i czesania.Teraz bedzie latwiej.

Posted

Lenka to ma chyba ADHD :D:D:D: jest taka zywotna, ciagle biega, albo za kotem albo swojego brata zaczepia:) nie umie zbyt dlugo usiedziec:) a jak siedzi to tylko na kolanach.Tata to ja lubi.Teraz jak ja chora to na spacerki ja bierze:)

Posted

Nie powiem, nie powiem, ale z Lenki sie sznaucer zrobil calkowity. Gdybym nie wiedziala jak wygladala wczesniej, to zapytalabym nawet o rodowód :lol:
Pewnie dlatego jest taka ruchliwa i żywotna i musi wszystko wiedziec. Takie sa sznaucerki :cool3:

Posted

Nie ma na co czekac z ta sterylka. Teraz Lenka ma okres ciszy hormonalnej, wiec trzeba ciachac. Poprosze o nr konta na pw, dorzuce sie do zabiegu. A kto bedzie robil zabieg?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Nie ma na co czekac z ta sterylka. Teraz Lenka ma okres ciszy hormonalnej, wiec trzeba ciachac. Poprosze o nr konta na pw, dorzuce sie do zabiegu. A kto bedzie robil zabieg?

No poki co jest spokoj ale nim sie ogladne a cieczka nadejdzie a nie moge sobie na to pozwolic przy psie w domku.Od szczepienia na wscieklizne minelo okolo 2 tygodnie.Teraz kupilam jej witaminki zeby juz ta siersc jej rosla nowa i ladna.Czasami zdarza sie jej miec biegunke ale to dlatego ze to jest chodzacy odkurzac co znajdzie to zje czasami to nawet nie zdaze jej zabrac.Wszystkie dlugopisy pogryzla.Pewnie jej to minie bo narazie ma gdzies z 2 lata to jeszcze jej glupoty w glowie:)A jesli chodzi o sterylke to wlasnie sie zastanawiam do kogo z nia isc.Kolnierz mam bo mojego tz 17 letni piesek zdechl i kolnierz zostal.Taki maly.
Dzis Lena przegonila Amstaffa :oops: Numer konta wysle wieczorem :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze mam troche rzeczy na bazarek tylko cos Gabi ostatnio czasu nie miala i musze ja troche pogonic.