yoko100 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Reno2001 napisał(a):yoko, co słychac u Lenki? Jak się czuje? Czas ruszac z ogłoszeniami. Lepszego okresu nie będzie. Lenka czuje dobrze biega w polach i poluje na bazanty:razz:Daje jej dalej sulfasalazin tylko juz po pol bo jego sie dlugo podaje.Ale nie wymitowala od tamtej pory.W sobote bylam z piesami na wycieczce:):) zeby same nie siedzialy to wzielam ich nawet pod parasole do baru Lenka siedziala ciagle u mnie na kolanach.I nie spi juz tak jak kiedys.Tylko jeszcze sie nie najadla bo uwazam z tym jedzeniem i nie daje jej duzo tylko dalej czesciej a mniej.Na zmiane podroby z kurczakiem.Dzis wstalismy dopiero po 9.Jak wyjde z nimi pozniej wieczorem na troche dluzej to rano spia jak zabici:) A co do tych ogloszen to wiem ze to najlepszy okres.Ale powiem wam ze ja zawsze marzylam miec dwa piesy i jak juz je mam to oddanie jednego bedzie straszne:( Quote
Ulka18 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Yoko, chcialam Ci tylko napisac, ze ja tez mialam byc tymczasem dla Casablanki z mieleckiego schronu, ale juz jej nie moglam oddac. Z rodzina postanowilismy ją zostawic i to byla bardzo mądra decyzja. Reno miala tak samo, tez byla tymczasem dla Maszy :evil_lol: Pogadaj z Rodzicami jak oni to widza. Jesli sie nie zgodza, to trzeba oglaszac Lenke i myslec o sterylce przed adopcja. Quote
Poker Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 o sterylce i tak trzeba myśleć, im szybciej tym lepiej :evil_lol: Quote
halcia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Duzo osób teraz ma 2 psiaki i kazdy Ci przysięgnie,ze chowają sie lepiej,sa dla siebie towarzystwem,nie nudza sie,wiec automatycznie nie podgryzaja rzeczy w domu,czuja sie pewniej.Pogadaj z Rodzina,bo widze ,ze sie mocno łamiesz co zrobić...... Quote
yoko100 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jesli o mnie chodzi to ja marze o tym zeby Lenka zostala i odlad jest u mnie to mam tez nadzieje ze rodzice sie do niej przywyczaja i nie ebda chciecli jej oddac.Dopiero teraz zaczyna sie bawic z dzordzem bo tak to chodzili swoimi drogami.Ciezko jest powiedziec poki co bo rodzice nic nie mowia zeby ja oddawac a ja co do sterylki to trzeba ja zrobic.Ide dzis do wet i zapytam jak ze szczepieniem Quote
yoko100 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wet zbadala Lenke i juz brzuch nie jest twardy i jeszcze ja odrobacze bo ja to tak porzadnie trzeba i za 2 tygodnie szczepienie.I jak maszynka zalapie to mi ja wet ogoli bo ma tyle siersci ze cos.Bedzie ja latwiej pielegnowac.Ale to jak ja zaszczepie to wtedy.Sliczna bedzie z fryzura:):):)i witaminki juz jej moge podawac:) Quote
Reno2001 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 eeee, no to pannica chyba nam już wyzdrowiała :loveu: Quote
yoko100 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Reno2001 napisał(a):eeee, no to pannica chyba nam już wyzdrowiała :loveu: Tak juz nie biegam z nia na polko tak jak na poczatku co rusz to chciala wychodzic bo nie dawala rady.Ale sulfasalazin jej daje jeszcze tylko po pol tabletki noi z jedzeniem tez uwazam.Ale ona to jak odkurzacz chodzi i wszystko zbiera co spadnie.Nawet okruchy zmiata.Ale nie moge sie doczekac jak bedzie miala siersc krotsza.A jak z nia szlam do wet to tylko wyszla z auta bo nie bylo miejsca blisko i kawalek musiala dojsc to z Lena na rekach bo nie chciala isc:D Reno jak zalozyc watek Loriemu to podrzuc :roll: Quote
halcia Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Mała cwaniara:evil_lol:Lenka tak trzymaj!Watek Loriego jest,podano tylko nie pamietam gdzie.:cool3:"MIELEC-Mega olbrzym a jego strach jeszcze wiekszy.Lori-zywa legenda.."O 10.15 umówiłysmy sie pod schr. Quote
yoko100 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 halcia napisał(a):Mała cwaniara:evil_lol:Lenka tak trzymaj!Watek Loriego jest,podano tylko nie pamietam gdzie.:cool3:"MIELEC-Mega olbrzym a jego strach jeszcze wiekszy.Lori-zywa legenda.."O 10.15 umówiłysmy sie pod schr. Tylko chyba troche sie jej przytylo bo juz nie jest taka lekka jak byla na samym poczatku.Chwile ja nioslam to troche czulam.A na polko jak z nia wychodze wieczorem to jak zrobi swoje odrazu pod drzwi biegnie i czeka bo nim moj Dzordz sie przywlecze to chwile schodzi , jemu to sie nigdy nie spieszy Quote
yoko100 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 halcia napisał(a):Spoko,moze jest w domku stałym....:eviltong: Oby:):):):):) Quote
yoko100 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Niedlugo konczy sie dzialadnie preparatu na kleszcze i mysle zeby kupic obroze.Kupowala ktoras obroze z allegro?? Quote
yoko100 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 halcia napisał(a):Chyba Ulka.Wymiziaj Lenke ode mnie... Lenka wymiziana:):):) bo u wet patrzylam to obroza kosztuje z 80 zl:(:( kupujac dwie to kolo 160 zl .to chyba z allegro taniej by wyszlo.Tylko nie mialam tych z allegro. Quote
yoko100 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 halcia napisał(a):Nie idziemy...,tylko zaniesiesz:evil_lol: W sumie racja:D:D:D: wyjdziemy tylko z domu do auta potem zaniesiemy.:;)Ale juz nie jest taka lekka jak byla.I potrafi wskocyc na szafke taka dosyc wysoka wyzej niz po pas.Tam gdzie moj kot ma poslanko i miski jego teraz tam stoja schowane przed Lena ale on tam je.I zjadla cala miske kociej karmy co potem zwrocila.I robila to czesciej ale tata zauwazyl ze to ona zjada a nie kot.A ja sie dziwilam co ten kot ma ostatnio taki apettyt ze tyle je.I wyszlo wszystko na jaw kto podjada. Quote
yoko100 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 halcia napisał(a):I co tam u Was?Rodzice zmiekli? Narazie cisza jest spoko:) Lena taka zywa sie zrobila teraz ze nie poznaje jej.Ciagle dzordza zaczepia podryza go.Juz nie je tyle co kiedys , przywyczaila sie do tego ze dostaje codziennie.Jutro ide dopiero na szczepienie bo dopiero mija 2 tygodnie od odrobaczania.I zobaczymy czy maszynka jest dobra to moze ja wet obszczyrze bo siersci ma duzo i sie lenic zaczela.Ale jest taka przytulanka ze cos jak rano wstaje to ona prawie na mnie lezy.A jak usypiamyy to gdyby mogla to by na mnie weszla Quote
halcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A czemu nie moze?Moja sunia budzi mne właząc na mnie/ok 18 kg/ Quote
yoko100 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 halcia napisał(a):A czemu nie moze?Moja sunia budzi mne właząc na mnie/ok 18 kg/ A mnie nie nie budza w sumie czekaja az wstane sama:) ale ona by spala na mnie.Gdzie nie usiade to ona chce na kolana sie pakowac.Nawet jak sie opalam to z nia na kolanach:) Quote
halcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Moj pierwszy psiak Dafek pchał sie na kolana jak na sedesie siedziałam:evil_lol:,bo drzwi nie pozwolił zamykac!Drapał,ze szło oszalec! Quote
yoko100 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 hehe na sedsie mowisz:D:D A dzis mysze przyniosla pod dom:crazyeye: sasiad ja musial wyniesc :D Quote
Recommended Posts