Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tina to ok 10 letni mix bernardyna mieszka u mojej babci. Ciotka kupiła sobie pieska z pseudo bo chciała mieć ślicznego bernardynka ale wyrosło z niej ,,coś '' co tylko troche go przypominało:shake:. Kiedy urodziła następne dziecko miała iść na łańcuch:-( do jakiegoś faceta... Na szczęście dziadek wziął ją do siebie.
A tak moje maleństwo wygląda

Co ona mi zrobiła?:mad:

Ściągnij to ze mnie!:placz:

Przed spacerkiem

Z brzuchalem pana:p

Posted

Mam kilka robionych jakiś rok temu. Nowe zrobie jak pojade do babci bo nie mam psa przy sobie:shake:
Pan sobie poszedł to trzeba pilnować żeby łużko nie wystygło:cool3:

to moje ulbione

sory że oszpeciłam fotke swoją osobą:oops:

jak zeskanuje to dam wam fotke jak byłyśmy jeszcze małe

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

cieszcie się tymmi fotami bo to jedne z ostatnich, niedługo będę miała swojego psa i nie będę mogła się tak często z psiulką spotykać bo jest agresywna do innych piesków:-( a swojego nie będę mogła na długo zostawić z rodzicami:-(

• 10 months later...
Posted

Ale dawno mnie tu nie było:crazyeye: jak następnym razem pojadę do babci to zrobię jakieś fotki
Szkoda mi jej wychodzi na spacer 2 razy dziennie bo dziadek jest w pracy a babcia boi się z nią wyjść:roll:. Niedawno wprowadził się tam też mały pinczerkowaty kundel i jego też mi szkoda bo siedzi zamknięty w swoim pokoju jak ciotka jest w pracy i ma tylko 3 spacerki dziennie po 5 min nie ma gdzie się wybiegać i energia go rozsadza:-( Oczywiście to taaaki wredny pies ciągle chce się bawić więc biega po całym pokoju szczeka gryzie a ona ciągle się drze na niego. Kiedyś chciałam wziąć Urwisa na spacer to powiedziała że nie bo on wychodzi 3 razy i nie wyjdzie więcej:angryy:

• 5 months later...
Posted

Cześć
trochę mnie tu nie było, miałam zrobić Tinowi nowe fotki ale nie będzie ich już nigdy:-(. Tini już nie ma, po "wypadku" dlaczego wypadek jest w "" można przeczytać w Odikowej galerii Babcia oddała Tina:placz:. Ma teraz domek z ogródkiem i będzie spała w domu nie na dworze, smutno mi że jej już nigdy nie zobaczę ale z drugiej strony lepsze to dla niej niż ciągłe wywalanie jej z jednego kąta w drugi w tym maleńkim mieszkanku. No i nie będzie musiała chodzić już po schodach (ma z tym duże problemy) i spać na gołej podłodze jak dotychczas. Przynajmniej nie trafiła do schronu. Na pewno tęskni teraz moja biedulka kochana:-( jak pogotowie zabrało dziadka nie chciała nic jeść, nawet nie chciała na spacer:-( nie wyobrażam sobie nawet jak ona musi się teraz czuć:shake:

• 8 months later...
  • Margo unlocked this topic