Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 24.05.2022 o 12:36, mdk8 napisał:

Myślę, że to dobry pomysł . Przelałam dzisiaj troszkę na Twoje konto  dla rodziny.

Dziękuję Ci bardzo! 😘

Posted

Znalazlam taki punkt z ubraniami mysle z warto skorzystac z podobnych na pewno jest ich w Warszawie kilka

Kurcze z telefonu link mi nie chce wskoczyc

• Like 1
Posted
Dnia 24.05.2022 o 14:44, Tianku napisał:

Znalazlam taki punkt z ubraniami mysle z warto skorzystac z podobnych na pewno jest ich w Warszawie kilka

Dzięki, kobiety były już w kilku miejscach, ale chyba niewiele tam znalazły. Największy kłopot mają oczywiście z bielizną, bo tej prawie nigdzie nie ma. 

Posted

Też coś zaraz wpłacę. 

Okazało się, że jednak jest chłopczyk i młodszy niż mówiłyśmy. Przejrzę rzeczy dziecięce pod tym kątem. Może wiesz czy chłopczyk jest drobny czy raczej okrągły bo np. spodenki, które mam są szczupłe.

Posted
Dnia 24.05.2022 o 21:12, agat21 napisał:

Przyszło 30 zł od mdk i 50 zł od Poker - serdeczne dzięki! 😘

To nie ode mnie.  Jeszcze nie miałam czasu na przelew.

Posted
Dnia 24.05.2022 o 21:44, Poker napisał:

To nie ode mnie.  Jeszcze nie miałam czasu na przelew.

Chorobcia, zobaczyłam 50 zł, byłam pewna, że od Ciebie. Sprawdzę już rano od kogo. 

Posted
Dnia 25.05.2022 o 11:14, Isiak napisał:

Agat21, proszę o konto.

Dzięki 😘🌼, wysyłam.

Jutro postaram się spotkać z kobietami z rodziny i przekażę im pieniądze. Dowiedziałam się, że 3 z nich są nauczycielkami 🙂 Najstarsza uczy muzyki w szkole podstawowej, jedna z nich jest chyba rehabiltantką w przedszkolu (na ile udało się Ance zrozumieć przy pomocy tłumacza w komórce :D)

Chcemy spotkać się na kawie po pracy, mam nadzieję, że się uda.

Posted
Dnia 25.05.2022 o 11:25, agat21 napisał:

Dzięki 😘🌼, wysyłam.

Jutro postaram się spotkać z kobietami z rodziny i przekażę im pieniądze. Dowiedziałam się, że 3 z nich są nauczycielkami 🙂 Najstarsza uczy muzyki w szkole podstawowej, jedna z nich jest chyba rehabiltantką w przedszkolu (na ile udało się Ance zrozumieć przy pomocy tłumacza w komórce :D)

Chcemy spotkać się na kawie po pracy, mam nadzieję, że się uda.

To może jeszcze jutro podrzucę Ci kilka rzeczy dla chłopca  (myślałam, że jest dziewczynka to koszulek w samochody nie dawałam ) - będziesz w pracy ?

Posted
Dnia 25.05.2022 o 14:13, Aldrumka napisał:

To może jeszcze jutro podrzucę Ci kilka rzeczy dla chłopca  (myślałam, że jest dziewczynka to koszulek w samochody nie dawałam ) - będziesz w pracy ?

Będę, ale nie przez cały dzień. ustalimy smsami, ok?

Posted
Dnia 25.05.2022 o 16:07, agat21 napisał:

Jestem wzruszona Waszym odzewem. Przyszły przelewy od Kiyoshi 😘 🌷, Poker 😘🌷 oraz Isiak 😘🌷

No przecież kobiety nie mogą chodzić bez majtek i innej bielizny 🙂

Posted

Odebrałam wielką pakę z paczkomatu. Miały tam być cebulki kwiatowe od Ona03 oraz parę drobiazgów dla dziewczynek z Ukrainy. Pomyślałam, że psa na smyczkę i sobie paczkę odbierzemy, a tymczasem paka była tak wielka, że stanęliśmy z piesem ppd paczkomatem i staliśmy póki odsiecz w postaci TZta nie nadeszła 😁 Bardzo dużo ubrań, butków przeróżnych, bielizna dla dziewczynek - Ona03 - serdecznie dziękuję 😘 Ledwo mi się to w torbę Ikei zmieściło. 

• Like 1