Ana04 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i32.tinypic.com/2rnhmwy.jpg Śliczny jest. :loveu::loveu::loveu: Quote
karola&gacek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i32.tinypic.com/ip1r9t.jpg To teraz Nero może cię ciągnąć na tej hulajnodze:evil_lol: Quote
Kamila_ Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kinia napisał(a):Fajnie wygląda w tych szelkach! Gratuluję odwołania! I kolorek gustowny :evil_lol: Trochę za daleko nam do was :roll: a szkoda :razz: Quote
Fretka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Trochę za daleko nam do was :roll: a szkoda :razz:Ja nie wiem skąd wy, w każdym bądź razie mamy jeszcze działeczkę z hopkami i niedługo z tunelem koło Siedlec :cool3: Zawsze trochę bliżej jak jesteś z północy albo wschodu ;D To teraz Nero może cię ciągnąć na tej hulajnodze:evil_lol:Taa, nie ma to jak jechać na zardzewiałej zabawce z dziewictwa o napędzie na jedną nogę ciągniętym przez psa XD Szorki raczej do roweru dwukołowego lub pańci dwunogiej ^^ Gratuluję odwołania! Dziękuje, dziękuje. Jak tak dalej pójdzie będę mogła skupić się na frisbowaniu a nie na oglądaniu się za psami :evil_lol: I kolorek gustowny :evil_lol: Kumpele kupiły, trzeba przyznać, mają gust i gest *.* Quote
Kamila_ Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 :placz: a na z południowego Zachodu :placz: miziaki dla sportowca przesyłamy! Quote
BellaLab Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Do pyska mu w tych szelkach:cool3: Gratisowa z pływającym Nerem świetna:loveu:;) Quote
Fretka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Kamila i Heksa napisał(a)::placz: a na z południowego Zachodu :placz: miziaki dla sportowca przesyłamy! Ale trafiłaś z miejscówką! Gorzej się nie dało XD Cóż, trzeba się przeprowadzić :evil_lol: Quote
Agniecha93 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gratuluję postępów :D Odwołanie to bardzo przydatna rzecz ;) Quote
Kamila_ Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Fretka napisał(a):Ale trafiłaś z miejscówką! Gorzej się nie dało XD Cóż, trzeba się przeprowadzić :evil_lol: :evil_lol: ja żałuję że do wszystkich mam tak daleko :angryy: Quote
karolina1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jesteśmy z powrotem! :multi: Czekam na fooooootki :razz: Quote
Fretka Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='karolina1']Jesteśmy z powrotem! :multi: Czekam na fooooootki :razz: Witamy ponownie! :multi: Zatytułujmy: Super zainteresowanie osobistością pańci... Quote
Agniecha93 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Zatytułujmy: Super zainteresowanie osobistością pańci... skąd ja to znam :roll: http://i28.tinypic.com/2sb0brt.jpg śliczny Nero, a jaka postawa :loveu: Quote
karolina1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 aleeż postawa :loveu::loveu::loveu: Boski jest! Quote
roberto3 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 stojący Nero to rzadki widok:D pozdrawiam serdecznie! Quote
Saga200 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Freta... czy ja mam ciebie kiedyś uderzyć? Czemu żeś wstawiła to zdjęcie z ogniska, w tym filmiku?! :shake: Quote
Fretka Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Saga200 napisał(a):Freta... czy ja mam ciebie kiedyś uderzyć? Czemu żeś wstawiła to zdjęcie z ogniska, w tym filmiku?! :shake: Haha! Bo było bardzo ładne :evil_lol: Quote
mala90210 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Oglądam to forum z otwartymi ustami :crazyeye: Nero rewelacyjnie wykonuje wszystkie polecenia , niesamowite , szkoda że ja zaniedbałam tresurę mojego Onka :placz: czy pies w każdym wieku może nauczyć sie sztuczek ?? ;) Quote
Fretka Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='mala90210']czy pies w każdym wieku może nauczyć sie sztuczek ?? ;) Oczywiście, że może, o ile nie przeszkadza mu w tym zdrowie. Naukę najlepiej podjąć od okresu szczenięctwa, ale najlepiej, nie wyłącznie. Możliwe że będziesz miała trochę trudniej, chociaż w sumie będzie z tego jeszcze większa frajda. Wystarczy cierpliwość. Mój drugi pies, Pirat, ma 12 lat a nauczyłam go "papa". Wiara, smaki i cierpliwość i pies opanuje nawet wymarzone 100 sztuczek ;):razz: Quote
karola&gacek Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Oglądam to forum z otwartymi ustami :crazyeye: Nero rewelacyjnie wykonuje wszystkie polecenia , niesamowite , szkoda że ja zaniedbałam tresurę mojego Onka :placz: czy pies w każdym wieku może nauczyć sie sztuczek ?? Ja mojego psa zaczełam szkolić od ok.6 roku życia i świetnie się uczy :) Umie według mnie dużo ;) Trzeba tylko chęci i cierpliwości :cool3: Myśle że frytek się nie obrazi jak dam Nerowego na slalomie :diabloti: http://i32.tinypic.com/2e21m4x.png Quote
Fretka Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='karola&gacek'] Myśle że frytek się nie obrazi jak dam Nerowego na slalomie :diabloti: http://i32.tinypic.com/2e21m4x.png Nie obrazi, nie obrazi, lecz błogosławi! :loveu: Quote
łamAga Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 karola&gacek napisał(a):Ja mojego psa zaczełam szkolić od ok.6 roku życia i świetnie się uczy :) Umie według mnie dużo ;) Trzeba tylko chęci i cierpliwości :cool3: Mój pies ma 2 lata i 10 miesięcy i muszę przyznać że też dość dużo chwyta , ale kiedy jesteśmy sami ,bo jak dochodzi kolejny pies to już nie ma tresury , od razu zabawa i nic innego go nie interesuję ;) a Nero jest rewelacyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Fretka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 dOgLoV napisał(a):Mój pies ma 2 lata i 10 miesięcy i muszę przyznać że też dość dużo chwyta , ale kiedy jesteśmy sami ,bo jak dochodzi kolejny pies to już nie ma tresury , od razu zabawa i nic innego go nie interesuję ;) a Nero jest rewelacyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Więc to też trzeba przećwiczyć. Najpierw skupianie uwagi, potem skupianie uwagi przy psie daleko daleko, aż w końcu zacząć się zbliżać. Także mam z tym problem, ale idzie nam coraz lepiej, i o ile pies nie jest super ciekawy Nero potrafi przejść nawet na luźnej smyczy, wykonać każdą sztuczkę itd. Quote
łamAga Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fretka napisał(a):Więc to też trzeba przećwiczyć. Najpierw skupianie uwagi, potem skupianie uwagi przy psie daleko daleko, aż w końcu zacząć się zbliżać. Także mam z tym problem, ale idzie nam coraz lepiej, i o ile pies nie jest super ciekawy Nero potrafi przejść nawet na luźnej smyczy, wykonać każdą sztuczkę itd. Właśnie pracuję nad skupieniem uwagi u mojego psa , idzie dość ciężko chociaż muszę powiedzieć że jak są obce psy w pobliżu to jakoś to idzie ale jak jest przy nas znajomy mu pies to można do niego mówić i jak by głuchy był , zależy mu wtedy tylko na zabawie :shake: Quote
BellaLab Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dOgLoV napisał(a):Właśnie pracuję nad skupieniem uwagi u mojego psa , idzie dość ciężko chociaż muszę powiedzieć że jak są obce psy w pobliżu to jakoś to idzie ale jak jest przy nas znajomy mu pies to można do niego mówić i jak by głuchy był , zależy mu wtedy tylko na zabawie :shake: Pozwolę sobie na wtrącenie się w rozmowę:diabloti: Ja mam/miałam podobnie, wykorzystaj to ostanie, piszesz ze zależy mu tylko na zabawie z innymi psami-to wspaniała nagroda! Każ psu coś zrobić-początkowo coś b.prostego, jeśli zrobi puść i pozwól się bawić, jeśli nie-bez słowa odejdź z miejsca razem z psem, przejdź się kawałek, wróć i spróbuj jeszcze raz:cool3: ps. Może jakieś nowe fotki:cool3::cool3: Quote
łamAga Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 BellaLab napisał(a):Pozwolę sobie na wtrącenie się w rozmowę:diabloti: Ja mam/miałam podobnie, wykorzystaj to ostanie, piszesz ze zależy mu tylko na zabawie z innymi psami-to wspaniała nagroda! Każ psu coś zrobić-początkowo coś b.prostego, jeśli zrobi puść i pozwól się bawić, jeśli nie-bez słowa odejdź z miejsca razem z psem, przejdź się kawałek, wróć i spróbuj jeszcze raz:cool3: Dziękuję za radę ;) wypróbuję ją :multi: Quote
Recommended Posts