Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Filmik mam już na komputerze lecz jest za długi na YT... A na vimeo ładuje się do 98/97/99% i stop x/ Wiecie może co robić?

A zdjątka macie, macie ^^ Seria: Walka Nero vs. Brida xD

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu fotki:multi: Nero ma taką samą obroże jak Bella tylko inny kolor;)
Ja bym spróbowała wrzucić jeszcze gdzie indziej(np. v i d e o . y a h o o. c o m/ bez spacji), a jak i tam się nie uda, to przeciąć filmik w pół i zrobić:część 1 i część 2. Ja z YT ostatnio tez nie mogę dojść do porozumienia, ładuje mi filmik jak ma dobry humor:shake:

Posted

Fajny filmik:) Początek najbardziej mi się podoba:) Ale już wcześniej go widziałam, foty też:diabloti::eviltong: wiec wnoszę o coś czego moje oczy nie ujrzały jeszcze :cool3::eviltong:

Posted

Fretka napisał(a):
Moja wina, że wyprzedzasz innych? :shake: Ale specjalnie dla mojego ulubionego widza po piątkowym treningu będą foteczki :p

Czekam na nie w takim razie:);)

Posted

Z pewnym względów brat nie mógł zostać zabrany na trening, jednak mama nagrała filmiki. Coś tam zmontowałam, na odczepnego, ale cóż. Cieszcie się, że w ogóle bo bez muzyki byście ogłuchli... XD Po treningach w tym tygodniu (wtorek i czwartek) gdzie mam nadzieje, braciszek zostanie wyciągnięty, będzie filmiczków, oj będzie :cool3:
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

Posted

Witamy się ;] ja również z moją sunią onkowatą ćwicze agility :) ale nie mamy profesjonalnego toru ;p nasz tor to grabie,miotły i wiaderka x)
A w Nerusiu to się chyba zakochałam :oops: śliczności :loveu:

Posted

Dziękujemy :)

Wczoraj na treningu nastąpił po prostu przełom! Po obozie mieliśmy spore problemy z agresją, która pojawiła się nagle. Ćwiczyliśmy sporo na spacerach, przy psach za ogrodzeniem. Ale wracając do wczoraj: Nero doskonale się skupiał, nawet gdy jego tollerkowaty wróg był w okolicy. Ignorował wszystkie psy (tylko na bordera się czaił, ale się nie rzucał), i UWAGA UWAGA! Odwołał się! :multi:Tak! Odwołał się! Niesamowite! Od urodzenia do ćwiczyłam i było to wprost niemożliwe. Na treningu jednak było to odwołanie bez zawahania! Ludzie! Jak ja się ciesze! :multi::loveu:

Ogólnie jestem niezwykle zadowolona z treningu, Nero doskonale sobie radził i naprawdę mnie zmęczył XD

I koniec! Fot nie będzie. Chociaż przyda się zrobić z jego nowym akcesoriem (szorki) :cool3:

Posted

Fretka napisał(a):
Dziękujemy :)

Wczoraj na treningu nastąpił po prostu przełom! Po obozie mieliśmy spore problemy z agresją, która pojawiła się nagle. Ćwiczyliśmy sporo na spacerach, przy psach za ogrodzeniem. Ale wracając do wczoraj: Nero doskonale się skupiał, nawet gdy jego tollerkowaty wróg był w okolicy. Ignorował wszystkie psy (tylko na bordera się czaił, ale się nie rzucał), i UWAGA UWAGA! Odwołał się! :multi:Tak! Odwołał się! Niesamowite! Od urodzenia do ćwiczyłam i było to wprost niemożliwe. Na treningu jednak było to odwołanie bez zawahania! Ludzie! Jak ja się ciesze! :multi::loveu:

Ogólnie jestem niezwykle zadowolona z treningu, Nero doskonale sobie radził i naprawdę mnie zmęczył XD

I koniec! Fot nie będzie. Chociaż przyda się zrobić z jego nowym akcesoriem (szorki) :cool3:

:multi: gratulacje!
U nas nie ma gdzie ćwiczyć .. :shake: a toru też sobie sprawić nie możemy bo nie ma gdzie :shake:

Więc czekamy na fotki!

Posted

Dziękujemy (znów xd).

U nas nie ma gdzie ćwiczyć .. :shake: a toru też sobie sprawić nie możemy bo nie ma gdzie :shake:

W takim razie zapraszamy do nas! :cool3:

A fotki już są:

I dwie takie gratisowe ^^