Fretka Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Filmik mam już na komputerze lecz jest za długi na YT... A na vimeo ładuje się do 98/97/99% i stop x/ Wiecie może co robić? A zdjątka macie, macie ^^ Seria: Walka Nero vs. Brida xD Quote
Agniecha93 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nareszcie :multi: http://lh6.ggpht.com/_ME2CyvUEc-s/SnwOycPA1LI/AAAAAAAAAXI/oRjQq_OmiUI/s720/DSC02852.JPG kangurek :evil_lol: Quote
Kinia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Może poucinaj jakoś film żeby był krótszy? http://lh3.ggpht.com/_ME2CyvUEc-s/SnwOhQHZnjI/AAAAAAAAAWM/AIFHMwqUln0/s720/DSC02844.JPG super;) Quote
BellaLab Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 W końcu fotki:multi: Nero ma taką samą obroże jak Bella tylko inny kolor;) Ja bym spróbowała wrzucić jeszcze gdzie indziej(np. v i d e o . y a h o o. c o m/ bez spacji), a jak i tam się nie uda, to przeciąć filmik w pół i zrobić:część 1 i część 2. Ja z YT ostatnio tez nie mogę dojść do porozumienia, ładuje mi filmik jak ma dobry humor:shake: Quote
karolina1 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Witamy się!!! :loveu::loveu::loveu: Boski Nero!!!!!!! :loveu::loveu: My u was pierwszy raz ale napewno nie ostatni ;) Quote
roberto3 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 cudowny psiak;) pozdrawiam! zycze sukcesów;) Quote
Fretka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 yeah, naładował sie ^^ Nie jest on z samym Nero, ale pusiek się pojawia ;> Część 1: YouTube - Obóz z psem 2009 part. 1 Część 2: YouTube - Obóz z psem 2009 part. 2 I jeszcze zdjęcia! Obozowe agility ^^ Quote
Agniecha93 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Cześć :p Fajny filmik. Najlepsze pakowanie i pierwsze zawody :evil_lol: Quote
Ana04 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Świetny filmik. :loveu: Jedziecie w przyszłym roku na ten obóz? Jeśli tak, to może się poznamy, bo my go planujemy. :cool3: Quote
Fretka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Jedziemy! Muszę jechać! Już się uzależniłam! ^^ Najpewniej na OZP1a, OZP1 albo OZP2 :cool3: Quote
Ana04 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 My jeśli pojedziemy to raczej na OZP1 lub OZP2 . :cool3: Quote
BellaLab Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Fajny filmik:) Początek najbardziej mi się podoba:) Ale już wcześniej go widziałam, foty też:diabloti::eviltong: wiec wnoszę o coś czego moje oczy nie ujrzały jeszcze :cool3::eviltong: Quote
Fretka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Moja wina, że wyprzedzasz innych? :shake: Ale specjalnie dla mojego ulubionego widza po piątkowym treningu będą foteczki :p Quote
BellaLab Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Fretka napisał(a):Moja wina, że wyprzedzasz innych? :shake: Ale specjalnie dla mojego ulubionego widza po piątkowym treningu będą foteczki :p Czekam na nie w takim razie:);) Quote
Fretka Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Z pewnym względów brat nie mógł zostać zabrany na trening, jednak mama nagrała filmiki. Coś tam zmontowałam, na odczepnego, ale cóż. Cieszcie się, że w ogóle bo bez muzyki byście ogłuchli... XD Po treningach w tym tygodniu (wtorek i czwartek) gdzie mam nadzieje, braciszek zostanie wyciągnięty, będzie filmiczków, oj będzie :cool3: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Quote
kredka Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy się ;] ja również z moją sunią onkowatą ćwicze agility :) ale nie mamy profesjonalnego toru ;p nasz tor to grabie,miotły i wiaderka x) A w Nerusiu to się chyba zakochałam :oops: śliczności :loveu: Quote
Fretka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Dziękujemy :) Wczoraj na treningu nastąpił po prostu przełom! Po obozie mieliśmy spore problemy z agresją, która pojawiła się nagle. Ćwiczyliśmy sporo na spacerach, przy psach za ogrodzeniem. Ale wracając do wczoraj: Nero doskonale się skupiał, nawet gdy jego tollerkowaty wróg był w okolicy. Ignorował wszystkie psy (tylko na bordera się czaił, ale się nie rzucał), i UWAGA UWAGA! Odwołał się! :multi:Tak! Odwołał się! Niesamowite! Od urodzenia do ćwiczyłam i było to wprost niemożliwe. Na treningu jednak było to odwołanie bez zawahania! Ludzie! Jak ja się ciesze! :multi::loveu: Ogólnie jestem niezwykle zadowolona z treningu, Nero doskonale sobie radził i naprawdę mnie zmęczył XD I koniec! Fot nie będzie. Chociaż przyda się zrobić z jego nowym akcesoriem (szorki) :cool3: Quote
roberto3 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 hehe:D no to gratulujemy, i czekamy na te foty czekamy:) Quote
Kamila_ Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fretka napisał(a):Dziękujemy :) Wczoraj na treningu nastąpił po prostu przełom! Po obozie mieliśmy spore problemy z agresją, która pojawiła się nagle. Ćwiczyliśmy sporo na spacerach, przy psach za ogrodzeniem. Ale wracając do wczoraj: Nero doskonale się skupiał, nawet gdy jego tollerkowaty wróg był w okolicy. Ignorował wszystkie psy (tylko na bordera się czaił, ale się nie rzucał), i UWAGA UWAGA! Odwołał się! :multi:Tak! Odwołał się! Niesamowite! Od urodzenia do ćwiczyłam i było to wprost niemożliwe. Na treningu jednak było to odwołanie bez zawahania! Ludzie! Jak ja się ciesze! :multi::loveu: Ogólnie jestem niezwykle zadowolona z treningu, Nero doskonale sobie radził i naprawdę mnie zmęczył XD I koniec! Fot nie będzie. Chociaż przyda się zrobić z jego nowym akcesoriem (szorki) :cool3: :multi: gratulacje! U nas nie ma gdzie ćwiczyć .. :shake: a toru też sobie sprawić nie możemy bo nie ma gdzie :shake: Więc czekamy na fotki! Quote
Fretka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Dziękujemy (znów xd). U nas nie ma gdzie ćwiczyć .. :shake: a toru też sobie sprawić nie możemy bo nie ma gdzie :shake: W takim razie zapraszamy do nas! :cool3: A fotki już są: I dwie takie gratisowe ^^ Quote
Kinia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fajnie wygląda w tych szelkach! Gratuluję odwołania! Quote
Recommended Posts